Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Özellikle yazılım haberleri bölümünde. Başlıklar düzenleniyor ama sadece iç başlık. Dışardan görünen başlıkta değişse iyi olur. Arz ederim.
AliA ya söyleyin sizden daha çabuk değiştirecektir.
AliA ya söyleyin sizden daha çabuk değiştirecektir.
Abi nasıl bir insanmış bu ya.Kesinlikle doğru Konuya cevap yazıyorum. Yeni mesajlara hemen tıklıyorum ardından, 2 mesaj daha yazmış oluyor Bu kadar hızlı birini görmedim forumda
Suistimal edilebilecek bir durum olduğu için üyeler başlıklarını düzenleyemiyor arkadaşlar. Zaman zaman çeşitli denemeler yapılıyor ve bundan kaynaklanan açıkları hiç kaçırmayan üyeler var aramızda. Bu sebeple başlıkların düzenlenebilir olmasına sıcak bakmıyorum.
Başlık düzeletbilme 10 dakikalığına açık bırakılsın 10 dakika içinde başlık hatasının farkına varamayan sup moddan yardım istesin...
Bu konuya kesinlikle katılıyorum. AliA'nın konusuna cevap yazıyorum, yazdığım cevabı görmek için sayfa yneilenmeden, AliA bana cevap vermiş oluyor. Server'ın başında mı oturuyor ne anlamadım.
Üyeler kendi mesajlarını silebiliyor. Suistimal edecek insan o yolu seçer, başlıkla uğraşmaz bence.
Yanlış hatırlamıyorsam, sen yapmıştın bunu sanki?
Naşlık değiştirmek ile silmek arasında çok fark var.