Üyeler başlıkları düzenleyebilsin

...

• Kullanılan toplam oy
    41

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Özellikle yazılım haberleri bölümünde. Başlıklar düzenleniyor ama sadece iç başlık. Dışardan görünen başlıkta değişse iyi olur. Arz ederim.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Ekstra'dan mesela acılan bır konuya anket unutulması durumun da konu acılmıs dahı olsa anket ekleyebılme sansı olabılsın...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kesinlikle bu da önemli bir eksiklik forumda. Mod arkadaşlardan rica ediyoruz çoğu zaman ama şahsım adına konuşursam; şu ana kadar sanırım hiçbir konuda karşılık görmedi bu talebim... :) Elbette ki bu durum konuyu okuyan moderatör arkadaşların yetkileriyle ilgili de olabilir.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kesinlikle olmalı, sırf bu yüzden uyarı aldım, değiştireyim dedim yapamadım, o yüzden suçlu olduk,

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Suistimal edilebilecek bir durum olduğu için üyeler başlıklarını düzenleyemiyor arkadaşlar. Zaman zaman çeşitli denemeler yapılıyor ve bundan kaynaklanan açıkları hiç kaçırmayan üyeler var aramızda. :) Bu sebeple başlıkların düzenlenebilir olmasına sıcak bakmıyorum.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bence de suistimal edecek üyeler olur.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:25 ----------

öneriye katılıyorum ama sırf bu yüzden olmayacak gibi duruyor

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
AliA ya söyleyin sizden daha çabuk değiştirecektir.

Bu konuya kesinlikle katılıyorum. :D AliA'nın konusuna cevap yazıyorum, yazdığım cevabı görmek için sayfa yneilenmeden, AliA bana cevap vermiş oluyor. :D Server'ın başında mı oturuyor ne anlamadım. :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
AliA ya söyleyin sizden daha çabuk değiştirecektir.

Kesinlikle doğru :D Konuya cevap yazıyorum. Yeni mesajlara hemen tıklıyorum ardından, 2 mesaj daha yazmış oluyor :D Bu kadar hızlı birini görmedim forumda :D

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kesinlikle doğru :D Konuya cevap yazıyorum. Yeni mesajlara hemen tıklıyorum ardından, 2 mesaj daha yazmış oluyor :D Bu kadar hızlı birini görmedim forumda :D
Abi nasıl bir insanmış bu ya.
Sır kapısı gibi olay bu, 5. boyut gibi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İlginç bir nokta var aslında forum kuralları madde 3

"3. Başlıklar açıklayıcı olmak zorundadır. "Yardım", "İmdat" gibi başlıklar açmak yanlıştır, açılan konuda sorun çözüldükten sonra başlıkta “[Çözüldü]” şeklinde not düşülmelidir."

Ben mesela bir problemimi foruma yazdıktan sonra çözülünce [Çözüldü] diye ekliyorum ama sadece iç başlıkta düzeldiği için sonradan hala yorum yapanlar oluyor. Bence bu büyük bir eksiklik. Siz suistimal edilir diye endişeleniyorsunuz ama kimse çıkıp da endişelenmek yerine önlem alalım demiyor. Endişelenmeniz yersiz çünkü bu işin çözümü kolay. Forum kurallarına gereksiz yere başlık değiştirmek yasak derseniz kimse böyle bir işe yeltenmez. Yeltenenleri de kolayca tatile yollarsınız çok zor bir iş değil bence...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Suistimal edilebilecek bir durum olduğu için üyeler başlıklarını düzenleyemiyor arkadaşlar. Zaman zaman çeşitli denemeler yapılıyor ve bundan kaynaklanan açıkları hiç kaçırmayan üyeler var aramızda. :) Bu sebeple başlıkların düzenlenebilir olmasına sıcak bakmıyorum.

hocam bi sınırlama getirilebilir.100 mesaj üstü veya 1000 mesaj üstü üyeler yapabilse.zaten forumda çok etkin bi moderasyon var.anında yakalayabiliyorlar.başlık değiştirme hakkını suistimal eden üye de ağır bir ceza alsa.1 ay ban gibi mesala ve aldığı ceza puanı silinmese.değişik önlemler alınabilir sonuçta:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet arkadaşlar bu başlık konusunda suistimaller olacaktır. Forumda yeteri kadar yönetici var zaten. Şikayet butonunu ya da özel mesajı kullanmaya devam edin. Her sorununuzla ilgileniyoruz nasıl olsa. :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Zaten hala değişmediyse ilk 5 dk değiştirebiliyoruz , daha sonra değişmiyor

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Nasıl bir suistimal ben anlamadım mesela..

Birisine küfür yada hakaret edip kimse görmeden değiştirecek mi bence imkansız...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Başlık düzeletbilme 10 dakikalığına açık bırakılsın 10 dakika içinde başlık hatasının farkına varamayan sup moddan yardım istesin...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu konuya kesinlikle katılıyorum. :D AliA'nın konusuna cevap yazıyorum, yazdığım cevabı görmek için sayfa yneilenmeden, AliA bana cevap vermiş oluyor. :D Server'ın başında mı oturuyor ne anlamadım. :D

:clap::clap:

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
katılıyorum
mesela ben bi konu açıpta başlığı değiştirmem gerektiğinde orda burda mod mu arayıp durucam canım :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Üyeler kendi mesajlarını silebiliyor. Suistimal edecek insan o yolu seçer, başlıkla uğraşmaz bence.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Üyeler kendi mesajlarını silebiliyor. Suistimal edecek insan o yolu seçer, başlıkla uğraşmaz bence.

Yanlış hatırlamıyorsam, sen yapmıştın bunu sanki? :D

Naşlık değiştirmek ile silmek arasında çok fark var. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Başlık değiştirme işlemi sık yapılan bir işlem değildir. En yaygın olarak kullanılan şekli "Başlığın ilk harfinin büyük olması" kuralının ihlali sebebiyle yapılandır. Bunu da bir script, plugin vs. ile hallediyoruz zaten. Şu an geçerli olmayabilir ama forumun yeni sürüm eksiklikleri zamanla gideriliyor.

Yanlış mı düşünüyorum?

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Yanlış hatırlamıyorsam, sen yapmıştın bunu sanki? :D

Naşlık değiştirmek ile silmek arasında çok fark var. :)

Yanlış hatırlamıyorsun da yanlış biliyorsun/uz/anlamışsın/ız. Ben hiçbir konumu silmedim. Başlıkları düzenleyemediğim için eski konulardan yeni konulara link verdim. Google da aranan bir program için eski bir sürümü indirmemeleri için ye sürüme yönlendirdim insanları. Konuları silmedim yönlendirdim yani. Linkler sildi denilen konularda duruyor. Bakınız. Konularımı silmiş olsam ilk mesaja yeni konunun linkini vermek yerine silinsin yazardım. Uzun lafın kısası bence bir forumda güncelliğini yitirmiş konular silinmeli, silinmiyorsa yeni konu açmadan başlık düzenlenerek o konudan devam edilmeli. Bu sizin için sorun değilse benim için de değil artık. Hayırlı akşamlar.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence de konuyu güncellemek için başlık değişebilir. hem yeni konu açılmaz hem de googleda aramalarda güncel konu çıkar