alidiz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Kimin asistan kimin doçent vs olduğuna olacağına kim ve nasıl karar veriyor. Açıklama bekliyorum !!!! :biggrin:
Saol.....
Yazı tura atıyoruz.
Kimin asistan kimin doçent vs olduğuna olacağına kim ve nasıl karar veriyor. Açıklama bekliyorum !!!! :biggrin:
Kilitlenen konum rütlebelerle ilgili değildi biraz daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederimdeatmania konuyu kapatmakta çok haklı çünkü forumda rütbeler hakkında açıklamalı bir konu mevcut. konu açmadan önce araştırma yapsaydın görürdün.
Dikkatli oku.....Ben de konu açayım dedim konu başlıklı bir (biraz saçma bi cümle oldu ama)konu açtım hemen akabinde deatmania kitledi konuyu yazdığı da bu tarz konuları açmayalım arkadaşlar. Hatunlar diye bir konu vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ismini 2010 senesinde mi ne açılmış hala muhabbet dönüyor ama kitleyen yok yani....
Saol.....
Deatmania'yaya ikazımdır Şiddetle konumun kilidinin kaldırılmasını talep ve arz ediyorum..... Not: Birazdan burayı da kilitler diye tahmin ediyorum
Kilitlenen konum rütlebelerle ilgili değildi biraz daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederim
Dikkatli oku.....
Merhaba,adı bilinmeyen hatunlar vb. konular oluyorda bi bizimki mi göze battıHe pardon yanlış anlamışım ben ama o konuda kapatılmakta haklı yani "Ben de konu açayım dedim" diye konu mu olur arkadaş
O konunun kapatılması için çok tartışmalar oldu ama SDN yönetimi kapatmama konusunda karar kıldı lakin sizin konuyu ben mod olsam ben bile kapatırdım inanın.Merhaba,adı bilinmeyen hatunlar vb. konular oluyorda bi bizimki mi göze battı
Merhaba,adı bilinmeyen hatunlar vb. konular oluyorda bi bizimki mi göze battı