elektr10 dedi ki:Blue.Silk dedi ki:yalan haber bunlar seker :*Bakıyorum değişti yorumunBlue.Silk dedi ki:cabbarcan sa normaldir![]()
![]()
![]()
elektr10 dedi ki:Aaaa cabbarcan olmuyor ama özel mesajdan tehditler filan, özgür bir ortam burası :^)
Hayır çevrimiçi şu an cevap vermeye utanıyor.iol dedi ki:elektr10 dedi ki:Aaaa cabbarcan olmuyor ama özel mesajdan tehditler filan, özgür bir ortam burası :^)
Bi iftira atıyorsun bari üye ç.içi mi değil mi ona bak Elektr10Hiç yakışıyor senin gibi 009'a :# ;D
elektr10 dedi ki:Blue sen git çikolata ye, tatlı zihin açar(mış)![]()
mavinok.ta dedi ki:Valla şöyle söyliyeyim cabbarcanın ününü baz alırsak bence yapmıştır! ;D
mavinok.ta dedi ki:Valla şöyle söyliyeyim cabbarcanın ününü baz alırsak bence yapmıştır! ;D
aaaa çok ayıp naaptı ki? :O :Rmavinok.ta dedi ki:Yapar o yapar![]()
pu haha çok komik sace onu mu seviyon çok sevdiğin birşey olması lazım mesala kız arkadaşın varsa onun üstüne yemin et.Erthon dedi ki:Harddiskim, ADSL modemim, mouse’um, klavyem üzerine and içerim.
![]()
Hayır ! Yanlızca kızlar dedim!.. hem sen niye beni şimdi açık ediyorsun hani aramızda kalacaktı?elektr10 dedi ki:Asıldığın erkekler de yazabilir mi![]()
Sadece benimde değil birazda medyanın pompalaması... %(iol dedi ki:Skandal olacak şeyler mi var? SDN de neler oluyor öyle? :O
Öylemi diyosun? %( ... ahhh ahhh (iç çekme efekti)Blue.Silk dedi ki:yalan haber bunlar seker :*
Duygularımın mağduruyum... bu iş tazminata kadar gider %( ...elektr10 dedi ki:Ben mağdurum ;(
Külliyen yalan! ... ( Ben sana gösteririm! Aç şu telefonu cevap ver!)elektr10 dedi ki:Aaaa cabbarcan olmuyor ama özel mesajdan tehditler filan, özgür bir ortam burası :^)
Hiç bırakır mıyım ayol? ;Diol dedi ki:Şoklardayız:O :R
Kanıt var mı? :^)
%( Hemde ne elektrik dinamo desem değil, jenaratör desem değil, böyle keban barajımsı bişeydi...Blue.Silk dedi ki:hadi hadii reklam peşindesin seeen :d ben cabbarı bilirimsana asılmıssa bi elektrik almıstır :*
Teşhislere de bakın ;D iyiki bi kaç kibrit yere düşürdük bütün yangınları benden bilirsiniz artık...mavinok.ta dedi ki:Valla şöyle söyliyeyim cabbarcanın ününü baz alırsak bence yapmıştır! ;D
Doğru teşhisler devam ediyor... :*iol dedi ki:Cabbarcan asılmadıysa da asılır artık sana![]()
Blue.Silk dedi ki:elektro sen erkek deilmisin :^) bilmem bilirmisin cabbarda erkek :^)![]()
iol dedi ki:Blue.Silk dedi ki:elektro sen erkek deilmisin :^) bilmem bilirmisin cabbarda erkek :^)![]()
Cabbarcan şu kısım gözünden kaçmadı deme :^)