Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bence de forumun karakteristik özelliklerine göre birşeyler yapılmalı sonuçta burası sürekli olarak güncel sürekli yardıma hazır bir forum davetiye sistemi uzak tutacaktır fakat ben belirlenecek niteliklere ulaşan forumda paylaşımda bulunabilsin kanısındayım...

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne yaparsanız yapın kalitenin düşeceği varsa düşer merak etmeyin niye davetiye ben anlamam davetiye vs diyelimki acil bir işi oldu ve foruma üye olması gerekiyor adam davetiye mi bulacak ne yazcığını mı düşünücek ? çok bencilce bir fikir bence

saygılar

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
forum içeriği üye olmayanlara da açık, o yüzden pek sorun olmaz. davetiye havuzu oluşturulur kişi neden üye olmak istediğini anlatır, üyelerde isteğe göre davetiye yollar. sms onay sistemi daha mantıklı, bir telefon numarasıyla iki kez üye olunmasın, bu sayede multilerin sayısı kısmen azalır

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
böyle konuları açanlar üyelikten atılırsa.formun kalitesi yükselir.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Konunun açılma tarihi 10-11-2011 21:34

Bugünün tarihi 03.05.2012

Sayfa sayısı 28

Konudaki yorum sayısı bu mesaj dahil 275

Yani takriben 7 aylık bir süreç geçmiş, ortada olumlu bir sonuç yok kaldı ki açılan ankette bile ezici çoğunluk davetiyeye geçilsin demiş. Tüm bu rakamlara ve duruma rağmen üyeler dikkate alınmıyorsa ve konu çözüme kavuşmuyorsa insanlar boşuna kendini heba etmesin.

Üye demek, siteye hit demek. Siteye hit demek raklam geliri, para kazanmak demek. Parada günümüzün tek vazgeçilmezi olduğu için (malesef) üye alımı kapatılmaz, kapatılamaz. Kimse kendini kandırmasın. Bana kalsa kapatılsın ama bu işten para kazanan kişillerin işine gelmez bu durum. Onlar sadece hit sayısına, karşılığında kazandığı paraya bakarlar.

Yormayın kendinizi boşuna. Sesinizi duymazlar. Kalite, seviye hep arka plandadır bu kişiler için. Önemli olan para para para :D:D:D

Kahrolsun kapitalizm

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yani... SDN para kazanıyor, biz de SDN'den bir şeyler kazanıyoruz; bilgi, dostluklar, eğlence vs. SDN para kazanmasa ayakta duramaz. Gönüllülük bir yere kadar. Kimse millet bilgi sahibi olsun, eğlensin diye sunuculara tonla para vermez, tee avrupalara gidip teknoloji fuarlarına katılmaz. Üye var->Para var->SDN var->Fazla dırdır etmeyin ulen :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Konu hortlamışken fikrimi beyan edeyim.
Çok değil 1 ay etti üye olalı , üye alımı kapanmış olsaydı üye olamayacaktım. Çok güzel paylaşımlar yapılıyor. Üye olduğum günden beri bayağı birşeyler öğrendim. Üye alımının kapatılmasını istemek bence bencilliktir. Forumda seviyenin korunmasını istiyorsak bu işi en iyi moderatörler yapacaktır. Yeni mod. alımları da yapıldığına göre bence sorun yok. Site gayet seviyeli.
Bırakalım da insanlar merak ettiği konular hakkında konu açsın.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence bir süre daha beklenmeli bana göre shifdelete.net şu an hızlı bi gelişme içinde şu anda davetiyeye geçilirse bu hızlı gelişme yerini hızlı düşüşe bırakabilir.

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye sistemine geçmek yerine mod sayısını arttırsalar daha iyi olur bence

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D sanki diğer forum sitelerinde prof yetiştiriyorlar.bakın keyfinize.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
evet bencede davetiye sistemi değilde mod sayısı artırılmalı çünkü sitede gereksiz bir sürü konu var. yok annem babam kızıyor, annem babam hiç bişeye izin vermiyor v.b. mod sayısı artsın bence site daha kontrol edilsin

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
tamamen saçmalık mutlaka üyelik açık olmalı yoksa teknoloji siten var ne anlamı var

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yani... SDN para kazanıyor, biz de SDN'den bir şeyler kazanıyoruz; bilgi, dostluklar, eğlence vs. SDN para kazanmasa ayakta duramaz. Gönüllülük bir yere kadar. Kimse millet bilgi sahibi olsun, eğlensin diye sunuculara tonla para vermez, tee avrupalara gidip teknoloji fuarlarına katılmaz. Üye var->Para var->SDN var->Fazla dırdır etmeyin ulen :D

Bunu anlayamayan zaten forumda olmasın :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Konu 2011'de gündeme gelmişti (daha öncesinde de aynı konular konuşulmuştu) ve yönetim tarafından reddedildi. Böyle bir şey gündemimiz dahilinde değildir.

Konu kilit!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...