UTorrent Hızı

ArdaMa07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uTorrent indirme hızını arttırmak için bir kaç şey yaptım internetten bulup ama keşke yapmasaydım şimdi ne yaptığımıda bilmiyorum bu ayarları nasıl eski haline getiricem daha doğrusu sıfırlıcam.

Şimdiden teşekkürler.

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptığın değişiklikleri söylersen daha çabuk yardım gelebilir belki

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Utorrentle neden uğraşırsınız ki kendisi zaten iyi ayarlı. Bende internetimi son hızda kulalnıyor. Genelde indirdiğiniz torrent yüzünden yavaş olur.

uTorrenti silip yükledinmi?

ArdaMa07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1.1 ile iniyordu bende daha hızlı olsun dedim keşke demeseydim şimdi 180 lerde iniyor . Direk ayarları sıfırlama yokmu ?

Yaptığın değişiklikleri söylersen daha çabuk yardım gelebilir belki

Port değişti , Maksimum download hızı değişti , torrent başına maksimum eş sayısı , Bittorrent ayarları of of keşke yapmasaydım ya.

Sonunda yaptım kendi kendime bişeyler 1.0 la inerken 1.5 lere çıktı naptığımıda bilmiyorum inşallah düşmez hız :)

mela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fazla karıştırmışsın sen :) Valla iyi ki çözmüşsün yoksa ben uninstall seçeneğini sunacaktım sana :))

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Utorrent'i kapattıktan sonra Bilgisayarım > Yerel Disk (C) > Kullanıcılar > Kullanıcı Adın > AppData > Roaming > uTorrent klasöründeki "settings.dat" ve "settings.dat.old" dosyalarını silersen bütün ayarlar varsayılana döner.

Şu an indirme ve yükleme durumunda olan torrent dosyalarına zarar gelmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:Ben denedim ve malesef olmuyor ama arkadaşta olcakmı bakalım