Utorrent 7.5 indirme sorunu

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
utorrentin 7.5 sürümünde indirme otomatik başlıyor yani ben torrentin içindeki dosyaları seçmeden hepsini kendiliğinden indirmeye başlıyor ayarlarına baktım bişey anlamadım. mesela boxset indirecem ama içinden bazılarını indirmek istemiyorum işte bu sürümde hepsini birden inidiriyor. nasıl yapacam bu ayarları bilen varsa yardımcı olabilir misiniz.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Utorrent 7,5 ne ara çıktı ? :S

adsz5.png

Mesela burada, İndirmek istediğin torrent e tıklayınca bu ekran geliyor.

"Torrenti başlat" kutucuğunu boş bırakırsan dosya inmez.
Boxset içinden film seçeceksen ise alta isim yazan kısımdan sadece indireceğin filmleri seçebilirsin.

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca Seçenekler > Kullanıcı Arayüz Ayarları > Torrent Eklerken bölümündeki İndirmeyi Otomatik Başlatma seçeneğini işaretle ;)

Kolay Gelsin...

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bendede torrent programı açıkken bütün bant genişliğini kullanıyor muhtemelen, sayfa bile açamıyorum.. İndirme gönderme hızlarını sınırlıyorum ama yinede banamısın demiyor.. Bilgisi olan??
bu arada zamundayı seviyoruz :) Rating: 0.025 Uploaded: 4.99 GB Downloaded: 199.28 GB

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15

Darkness'ın verdiği resimde üstte solda 'Bunu bir daha gösterme' yazan yerin altında bir ok işareti var muhtemelen o seçilidir, ok işaretine tekrar basarak o pencereyi tamamen aç ki bu resimdeki gibi en altta kutucuklardan seçim yapabilesin. Bunu bir daha gösterme kutusunu seçme, altındaki ok işaretine bas sadece.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bittürk neden raito oranını 0.60 üstünde tutmamızi istiyor uyuz oldum bu ise millet download yapmasa yükselmiyor oranı .Zamun da üyelik arıyorum bana gönderebilirmisinız. bygundi@hotmail.com.

--- Mesaj Güncellendi ---

Bittürk neden raito oranını 0.60 üstünde tutmamızi istiyor uyuz oldum bu ise millet download yapmasa yükselmiyor oranı .Zamun da davetiye arıyorum bana gönderebilirmisinız. bygundi@hotmail.com.

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekürler arkadaşlar düzelttim nihayet.... :)