Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok utangacım insanlar bana baktıgında yüzüm kızarıyoz yeni birileriyle tanışırken zorluk çekiyorum sadece samimi dostlarımın yanında kendimi rahat hissediyorum yardımcı olurmusunuz.
rahatla relax ol gevşe bak ben aşırı coolum okulda bana cool olcay diyolar şaka yok cidden bu işi sırrı rahat olmak rahat ol bırak ya ne utanıyon onlarda insan senle aynılar salla gitsin rahat ol utanma
Çok utangacım insanlar bana baktıgında yüzüm kızarıyoz yeni birileriyle tanışırken zorluk çekiyorum sadece samimi dostlarımın yanında kendimi rahat hissediyorum yardımcı olurmusunuz.
bu sorunu üzerine giderek halledebilirsiniz. yüzünüz kızardığını nasıl görüyorsunuz ayna mı taşıyorsunuz ? bırakın kızarsın nolacak ki? atılgan olmak nasıl özellikse utangaçlıkta özelliktir. sizin yüzünüz kızarıyor buna şükredin. heyecanlanıp titreyen adamlar var
Ben zaten sürekli pc başında olan biri deyilim kendi semtimdeyken gayet sosyal eve girmeyen sürekli dışarlarda olan biriyim ama sorun şu hep tanıdgım insanlarla olgudum için sıkıntı olmuyodu ama şimdi başka bi şehre geldim.
[MENTION=369019]veysii[/MENTION] bende de var bu utangaçlık. çözümü de üzerine gitmekten geçiyor. ama tabi insan utangaç olunca üstüne de gidemiyor :bored:
utangaçlık kötü bişey değilki, niye bu kadar rahatsız oluyosunuz anlamadım. utanmazlığın revaç bulduğu bir toplumda kaybolan bir hasletin sizde tezahür etmiş olmasından bu kadar rahatsız olmayın bence. insanın yüzünün kızarması edebinin varlığındandır.
haklısınız ama utanmayıp edepli olmak daha iyi bence bu utangaçlık sorunu benim gelecegimi etkilicek zeki biriyim ilerde iyi yerlere gelebilirm ama bu utangaçlık benim önümde hep engel olarak kalıyo bu sorunu halletsem allahın izniyle çok iyi yerlerde olucam buna inanıyorum.
Aman utangıcım biraz sosyalleşeyim ortam görürürüm sorunum çözülür diye kendini zorlamaya kalkışma işleri batırırsın boşver zamanla açılırsın çağımızın sorunlarından biri bu her şeyin doğal gelişmesine dikkat et hayatında
Boşver takma kafana zamanla geçer bana bak liseyi açık öğretimden okuyorum evden 1-2 ayda 2-3 kere çıkıyorum arada sırada arabayla turluyorum hayat böyle yapıcak bişey yok bazen bazı şeyleri kabullenmek lazım