Utanç nedir?

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[size=8pt]( Bu seferki hakkaten komik değil ona göre okuyun ... )[/size]

Orta 1. sınıfa yeni başlamıştım.
Şu lazer anahtarlıklar yeni çıkmıştı. Eğitim amaçlı üretilen bi araç Türkiye kıta sahanlığına girince bu kadar mı oyuncak olabilir? :) Devamlı elimizdeydi sağda solda milletin yüzüne gözüne tutmak yada kedilerle oynamak. Akşam üzeri katlanan parlaklığıyla kız arkadaşının penceresine tutmak :$ vs...

İşte bu araç gün boyu elimizdeydi. Evimizin arka tarafı 2 ayrı bahçeye bakıyordu ve tam karşımızda yaşlı bi teyze evinde tek başına oturuyordu. Geceleri lazerimi alıp odamın penceresinden O salonda otuturken duvarlarına tutuyordum lazeri. Ve kadıncağız coşuveriyordu. Çıldırıyordu. Eline sineklik kapıp benim dolaştırdığım taraflara vura vura etrafı alt üst ediyordu.

Bi kaç gün aralıklarla teyzeye takmıştım. Ve 10-15 dakika süreyle odada lazer gezdirip en sonunda salon kapısından kaçırmak suretiyle lazeri kaybediyordum. Teyzede evin içinde cin avına çıkıyordu. İğrenç bir eğlenceydi.

Çocukluğum fırlamalıklarla doluydu. Dairenin önü iki caddenin kesiştiği bi tarafa bakıyordu. Ve araçlar vızır vızır geçerdi bundan çoğu kez rahatsız olurdum. Çünkü evin önünde tam 9 kez kaza olmuştu. Bi gün mutfakta kağıt havlu tomarını ıslatıp balkona çıktım. Ve ralli yaparmış gibi oyun oynayarak geçen arabaların üstüne fırlattım. Tam şoför tarafından tavanına öyle bir vurduki top patlaması gibiydi.

Ani fern yapan 3 araç ve gençler dışarı çıktırlar. Balkondan beni gördüler. Bende pis pis sırıtıyorum tabi. Bide laf öğrenmişim "Babanızın yolumu lan şehir-içi yarışıyorsunuz! Çoluk çocuk geçiyor buralardan." diyede bağırıyorum...
( benim yaşım kaçki daha )

Caddede millet bunlara bakıyor aldıkları negatif elektrik yüzündne basıp gittiler.
Bi gün dışardayım gene evin önündeki değil, karşıdaki caddenin aşağısındayım. Arabasına ıslak kağıt patlattığım arkadaş çevirdi önümü. "ulan sen geçen günkü p..sin dimi" dedi.

Çocuklar 2 kişi yaşçada boycada benden büyüktü. Yapıştı yakama "Şimdi seni çöp kutusuna atarsam nasıl olur?" İçimdende diyorum şimdi z.çtık diye. Etraftada kimse yok. Derken bi büyük adam geliyor aşağıdan gördü bizi. "Ne oluyor lan diye girişti" bunlara tuttu ikisinide omuzdan. Ve ne dese beğenirsiniz?

"Siz o caddede yarışan p..ler değil misiniz ulan?" Şimdide küçücük çocuklarımı rahatsız ediyorsunuz diye sol eliyle tuttuğuna sağ eliyle öyle bi geçirdiki çocuğun ayarı kaydı ;D. Ötekine döndü "sende istiyormusn lan" dedi. Çocuk bişey diyemedi ikiside sıvıştılar. Bende durdum yanlarında olan biteni seyrediyorum. Tabi bi yandanda "ulen şansa yırttık" diye seviniyorum. ;D... Derken aşağıdaki dükkanların birinden şu benim teyze çıkmaz mı?.. Adam onun oğluymuş.

"Niye vurdun oğlum çocuğa? Evlâtçığa ya bişey olsaydı?" demez mi...
Adamda, "Anne küçücük çocuğu rahatsız ediyor serseriler. Geçen günde az kalsın bi kaç kişi ezecek olanlar vardı ya işte bunlar onlardı" dedi...
Kadında "Aaaa, iyimisin yawrum? bişeyin var mı? " dedi bana ...
Bana bakkaldan su falan aldılar evine falan davet ettiler

O an üstüne basa basa yaptığım salak eğlenceler yüzünden kendime çok kızmıştım...

Sonuç olarak o olayla birlikte kadıncağızın evinin içinde gördüğü kızmızı cinlerin sonu olmuştu.

Bazen yaptıklarınızın kötü olduğunu bilsenizde eğlenceli olduğunu düşünürsünüz. Ama kötü bi huy olduğunu bilmek yeterli değildir. Yapılmaması için o insandan bir yardım gelmesi gerekir mi? bide bunu düşünmek gerekir...

cbbrcn

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben sana diyorum senin icinde bi adamcık yatıyo ama o yokmu baskın geliyo :D

enderknt

Profesör
Reaksiyon puanı
0
:D :D Cidden abi biz erkek milletinin böle pislikleri olmuor değil :D ?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çocuk değil bu canavar :D :D Sana miliwatt gücü yüksek yeşil lazer öneririm hani şu kredi kartını delenlerden. :D

Benimde aklıma şöyle bir olay geldi.:D Maç akşamıydı...Hoyrat esen rüzgar... :D
Adam evinde maç izlerken camından içeri lazer tuttum.Tabi bizim evin içinde avizenin ışığı karşı duvara vurup benim gölgem oluşunca adam farketti :D 5-10 dk geçti. :D Adam atletle çıkmış balkonun altına geldi.Bende gördüm vınnn içeri :D Babamla papaz olduşlardı. :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bide laf öğrenmişim "Babanızın yolumu lan şehir-içi yarışıyorsunuz! Çoluk çocuk geçiyor buralardan." diyede bağırıyorum...
( benim yaşım kaçki daha )

şu kısımda sahiden koptum yahu derler ya (çok klişe olucak ama...) ''insan 7sinde neyse 70inde odur'' diye. Bu bizim cabbarcanın ki küçüklükten geliyor demekki... :D

Ama sonunda akıllanman ve bu olaydan ders çıkartman hoş... :)

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D Beni bi görseniz... Cabbarcan olmadığıma yemin edersiniz :) ya neyse.

Farklı düşündüğünüz kişi aslında hiç sanmadığınız biri olabilir. ;)

Dikkatli olun...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
405
süper atraksiyon olmuş ya sen neymişsin :D başarılarının devamını diliyorum (durduramazsınız açın Türkiye'nin önünü :P )
ders olmuştur sanırım sana uslu çocuk ol artık (: