Soru Utanamiyorum ne yapmalıyım

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Hahah. Evet. Mesajımı yazarken gülmüştüm.

Ben de.

Burada asıl soru şu: Neyden utanman gerektiğini düşünüyorsun? Sana bu soruyu ne sorduruyor? Niçin neyden utanmak istiyorsun? Sence utanmak ne demek? Mesela onu bazıları gibi mahcupluk yerine de kullanıyor musun? Falan.
Hocam mesela iş görüşmesine gidiyorum mülakat yapan hanımefendinin göğsünde ip gibi bir şey gördüm, gayet insani bir şekilde, mem.nizde ip var dedim, işe almadılar dinlemeden bile.

Sanayiye götürdüm arabayı. Usta eğilince g.tü açıldı yarıya kadar. Usta g.tün açıldı dedim, kızdı

Döner alıcam afedersiniz adam döneri hazırlarken bir yandan burnunu kaşıyo, bunu yüzüne söyleyince kötü olan ben oldum

Marmaraydayim içimden şarkı söyleyesim geliyor. Murat Boz - Adını Bilen Yazsın şarkısını sesli bir şekilde söylüyorum. Sesim kötü olduğundan yolcular tepki gösteriyor

Geçenlerde de sinemadayım, mısırı yiyince istemeden gaz yaptı. Sağım ve solumda da izleyiciler doluydu, cogu bana bakıyor. Öyle sesli yapmıştım ki çünkü, çünkü utanmıyorum. Bana baktıklarında ben de onlara baktım ve sonra sağımdaki gence döndüm dedim ki: “ben yaptım evet niye bakıyon”dedim. Sinema çıkışında gencin abisiyle tartıştık

Yurttayım ve namaz kılacağız, kılmadan önce hoca herkesi topladı bir şeyler anlatıyordu. Ben pat diye bi gaz çıkardım yine. Hoca benim yaptığımı anladı ama yine de şey dedi “kim yaptıysa gitsin abdest alsın”. Ben de “tamam hocam” deyip çıktım.

Sonra bir de şey var apple magazasindayim, o sırada telefona bakarken çok komik bir şey gördüm ve bağıra bağıra güldüm, arada bir de anirdim abarttım bilerek.. çalışanlar cins cins bakıyordu.

Bunlar %100 yaşandı.

Yani benim utanmazlikla alakalı bir sorunum yok:
Benim utanmazligin bana getirdiği sonuçlarla sorunlarım var

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hocam mesela iş görüşmesine gidiyorum mülakat yapan hanımefendinin göğsünde ip gibi bir şey gördüm, gayet insani bir şekilde, mem.nizde ip var dedim, işe almadılar dinlemeden bile.

Sanayiye götürdüm arabayı. Usta eğilince g.tü açıldı yarıya kadar. Usta g.tün açıldı dedim, kızdı

Döner alıcam afedersiniz adam döneri hazırlarken bir yandan burnunu kaşıyo, bunu yüzüne söyleyince kötü olan ben oldum

Marmaraydayim içimden şarkı söyleyesim geliyor. Murat Boz - Adını Bilen Yazsın şarkısını sesli bir şekilde söylüyorum. Sesim kötü olduğundan yolcular tepki gösteriyor

Geçenlerde de sinemadayım, mısırı yiyince istemeden gaz yaptı. Sağım ve solumda da izleyiciler doluydu, cogu bana bakıyor. Öyle sesli yapmıştım ki çünkü, çünkü utanmıyorum. Bana baktıklarında ben de onlara baktım ve sonra sağımdaki gence döndüm dedim ki: “ben yaptım evet niye bakıyon”dedim. Sinema çıkışında gencin abisiyle tartıştık

Yurttayım ve namaz kılacağız, kılmadan önce hoca herkesi topladı bir şeyler anlatıyordu. Ben pat diye bi gaz çıkardım yine. Hoca benim yaptığımı anladı ama yine de şey dedi “kim yaptıysa gitsin abdest alsın”. Ben de “tamam hocam” deyip çıktım.

Sonra bir de şey var apple magazasindayim, o sırada telefona bakarken çok komik bir şey gördüm ve bağıra bağıra güldüm, arada bir de anirdim abarttım bilerek.. çalışanlar cins cins bakıyordu.

Bunlar %100 yaşandı.

Gaz çıkarmana bişey diyemem ama konuştuğunda öyle sözler seçmelisin ki kimsenin zoruna gitmesin.

Mesela Mulakat yapan kıza: Hanfendi dağlarınızda yılan dolaşıyor. :D

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Biraz gamsızlık, utanmazlık... Bence bunları eş manaları ile düşünün. "İnsanları rahatsız edercesine osurdum, çünkü utanmıyorum. Şunu tacir edebilirim, çünkü utanmıyorum." İş böyle gidiyor veya gidebilir zannedersem.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515

Bunlar %100 yaşandı.

Bunların utanma ile alakası yok. Patavatsızlıklarına gamsızlık eklemişsin kafana göre takiliyorsun.

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Mesela ben devlet yerinde olsam her insan hakkında rapor oluşturulacak bir mekanizma oluşturur ve en çok bu tür insanların takibini sağlardım. Dediklerim mübalağa gelebilir ama bu işin nereye gidebileceğini ve ciddiyetini kavramanız için lütfen bir dakika düşünün.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Mesela ben devlet yerinde olsam her insan hakkında rapor oluşturulacak bir mekanizma oluşturur ve en çok bu tür insanların takibini sağlardım. Dediklerim mübalağa gelebilir ama bu işin nereye gidebileceğini ve ciddiyetini kavramanız için lütfen bir dakika düşünün.
Zeki birine benziyorsunuz hocam

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Şimdi bu konu troll değil de, benim bilgisayarıma Kaspersky, Malwarebytes, Avast, Norton ve McAfee kurduğum konu mu troll? Beni bunun için 1 ay yasaklayan moderatör arkadaşa sesleniyorum!

Neyse, konuya yine de bir yorum yapayım ben. Ben de utanmazım çoğu konu hakkında. Fakat senin yaptıkların hayvanlık. Ormanda yaşamıyoruz sonuçta, başın illa belaya girer.