- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 120
Hocam mesela iş görüşmesine gidiyorum mülakat yapan hanımefendinin göğsünde ip gibi bir şey gördüm, gayet insani bir şekilde, mem.nizde ip var dedim, işe almadılar dinlemeden bile.Hahah. Evet. Mesajımı yazarken gülmüştüm.
Ben de.
Burada asıl soru şu: Neyden utanman gerektiğini düşünüyorsun? Sana bu soruyu ne sorduruyor? Niçin neyden utanmak istiyorsun? Sence utanmak ne demek? Mesela onu bazıları gibi mahcupluk yerine de kullanıyor musun? Falan.
Sanayiye götürdüm arabayı. Usta eğilince g.tü açıldı yarıya kadar. Usta g.tün açıldı dedim, kızdı
Döner alıcam afedersiniz adam döneri hazırlarken bir yandan burnunu kaşıyo, bunu yüzüne söyleyince kötü olan ben oldum
Marmaraydayim içimden şarkı söyleyesim geliyor. Murat Boz - Adını Bilen Yazsın şarkısını sesli bir şekilde söylüyorum. Sesim kötü olduğundan yolcular tepki gösteriyor
Geçenlerde de sinemadayım, mısırı yiyince istemeden gaz yaptı. Sağım ve solumda da izleyiciler doluydu, cogu bana bakıyor. Öyle sesli yapmıştım ki çünkü, çünkü utanmıyorum. Bana baktıklarında ben de onlara baktım ve sonra sağımdaki gence döndüm dedim ki: “ben yaptım evet niye bakıyon”dedim. Sinema çıkışında gencin abisiyle tartıştık
Yurttayım ve namaz kılacağız, kılmadan önce hoca herkesi topladı bir şeyler anlatıyordu. Ben pat diye bi gaz çıkardım yine. Hoca benim yaptığımı anladı ama yine de şey dedi “kim yaptıysa gitsin abdest alsın”. Ben de “tamam hocam” deyip çıktım.
Sonra bir de şey var apple magazasindayim, o sırada telefona bakarken çok komik bir şey gördüm ve bağıra bağıra güldüm, arada bir de anirdim abarttım bilerek.. çalışanlar cins cins bakıyordu.
Bunlar %100 yaşandı.
Yani benim utanmazlikla alakalı bir sorunum yok:
Benim utanmazligin bana getirdiği sonuçlarla sorunlarım var