Üstün TÜrkler

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
resim1ld6.jpg
resim2su0.jpg
resim3eq1.jpg
resim4ht7.jpg
resim5fn5.jpg
resim6qy3.jpg
resim7sx1.jpg
resim8ry2.jpg
resim10jl6.jpg
Çılgın Türkler Değil, Üstün Türkler !

Kaynak : PaNDoRa'NıN KuTuSu

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ahmedinecat'ı alkışlamaya koş koş koş !!!

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bu olayın ahmedinejat ile ne alakası var anlayamadım.ama şunuda belirtmekde fayda var osmanlıdan bize kalan emanetlere sahip çıkamadık.bilirsiniz ki o zamanlarda işyeri sahipleri dükkanlarına kilit takmazlarmış.bide bugünümüze bakalım. ne dersiniz türklüğün olmazsa olmazlarından sevgi,saygı,hoşgörü sizce günümüzde gereken değeri görüyor mu

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Rab bim Müslüman Türk ü korusun ve yüceltsin

Copacabana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmişi bilmem ama günümüzde pekte üstün bir ırk sayılmayız.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Mesajınızdan bir anlam çıkaramadım ama geçmişe geçmişte kaldı deniyorsa bu cehalettir,

Geçmiş geçmişte kalamaz, vatanlar, milletler geçmişleri ile varolurlar, geleceğe öyle yürürler kimin geçmişi ak temiz ve gururla anlatılacak kadar doluysa geleceğide o kadar büyük olur,

Nedense Türk'lerin geçmişindeki onur dolu sayfalardan bahsedilince çenesi yere kadar düşenler Ermeni lerin sözde soykırım iftiraları söz konusu olunca söyleyebilecek bir çok kelimesi olabiliyor anlaşılamaz (aslında çok anlaşılır) bir durum,

Yalnız Türk'ler aralarındaki hainlere rağmen hala adaletini koruyabilerek ayakta durabilen ve durdurulamaz hızla büyüyerek gelişen ve buna engel olunamayan yegane toplumdur, gelecekte bu sözlerinizi unutmamanız dileklerimle.

Saygılar

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah yar ve yardımcımızdır bazılarının ahmedinejatları da filistinlileri kurtarmıyacak filistinlileri de bizler kurtaracağız Allah'ın izniyle

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zaten geçmişimizden başka övünecek bir noktamız yok. Son 100 yıla ilişkin ne var elimizde hiç bir şey...

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Gelecek, ima ettiğin kadar güzel olur inşallah.

Hiç süpheniz olmasın!
Türk milleti büyük millettir, dünya bunu biliyor herkeslerde bilecek!

Masum insanları, çocukları ve kadınları pusu kurarak hain bombalarla sokakta öldürmeyi kahramanlık zanneden zihniyetlerde temzilendiğinde hepsi olacak.

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
üstün ırk diye birşey yoktur.üstün olan birşey varsa oda insanların sevgi ve barış içinde farklılıkları sorun etmiyecek şekilde birlikte yaşamalarıdır.ne üstün ırkı ne üstün türkü arkadaşlar ? en son üstün ırkım diye ortalarda dolananları gördünüz.

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel bir çalışma olmuş

ama arkadaşlarında belirttiği gibi atalarımızın kemikleri sızlıyor olmalı

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
üstün ırk diye birşey yoktur.üstün olan birşey varsa oda insanların sevgi ve barış içinde farklılıkları sorun etmiyecek şekilde birlikte yaşamalarıdır.ne üstün ırkı ne üstün türkü arkadaşlar ? en son üstün ırkım diye ortalarda dolananları gördünüz.

çok güzel söyledin de adolf hitlerin en büyük hatası kendisinin dünyaya ulvî bir amaç için geldiğini sanmasıdır.bknz. şekil 1-a da örnektir hollyywood sineması seçilmiş kişi dünyayı kurtarır

ben türklerden böyle düşünüpte başa geçen birini görmedim siz gördünüz mü

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adolf hitler in en büyük hatası öyle birşey değildir arkadaşım.yanlış düşünüyorsun.yaptığı stratejik hatalarda vs. bunun bir alakası yoktur.neyse o başka bir konu.ama böyle ırksal üstünlük iddia etmek çok komik.

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel çalışma
atalarımız ırkçılık yaparak bu onuru elde etmemişlerdir. sevgi hoşgörü merhamet ve kalbindeki imanla elde etmişlerdir . şimdi bakıyorum hepsinde noksanlık var . ozaman 3. dünya ülkesi olmamızda kaçınılmaz oluyor bizede maziyle övünmek kalıyor tabi bu bizi kurtarırsa

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Geçmişi bilmem ama günümüzde pekte üstün bir ırk sayılmayız.

Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez derler. Geçmişini bileceksin. Türk milleti, tarih yazılmaya başlamadan önce vardı, sonrada var olacaktır. Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz bile araplara Türklerle savaşmamaları konusunda uyarmıştır. Üstün ırk olmasaydık bu güne kadar dünya üzerinde bu kadar Türk devleti kuramazdık. Kurduğumuz tüm devletler kendi bölgelerindeki her yere hükmetti. Osmanlı imparatorluğu 3 kıtayı yönetti. Avrupada papa baskısından bunalan hristiyanlar bile, papa takkesini görmektense Osmanlı kavuğu görmeyi yeğleriz dediler. Kurtuluş Savaşı tarihi bile başlı başına tüm ülkelerin tarihlerini geçer. Kahraman bir milletimiz ve dünya üzerinde hiç bir devlete nasip olmayan bir tarihimiz var.
Ulu önder M. Kemal Atatürk' ün dediğini unutmayın:

"Türk! Öğün, çalış, güven!"

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön veremez derler. Geçmişini bileceksin. Türk milleti, tarih yazılmaya başlamadan önce vardı, sonrada var olacaktır. Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz bile araplara Türklerle savaşmamaları konusunda uyarmıştır. Üstün ırk olmasaydık bu güne kadar dünya üzerinde bu kadar Türk devleti kuramazdık. Kurduğumuz tüm devletler kendi bölgelerindeki her yere hükmetti. Osmanlı imparatorluğu 3 kıtayı yönetti. Avrupada papa baskısından bunalan hristiyanlar bile, papa takkesini görmektense Osmanlı kavuğu görmeyi yeğleriz dediler. Kurtuluş Savaşı tarihi bile başlı başına tüm ülkelerin tarihlerini geçer. Kahraman bir milletimiz ve dünya üzerinde hiç bir devlete nasip olmayan bir tarihimiz var.
Ulu önder M. Kemal Atatürk' ün dediğini unutmayın:

"Türk! Öğün, çalış, güven!"
üstün ırk diye bir saçmalık yoktur kardeşim peygamberimizide karıştırma sakın bu irkçılığa Peygamberimiz S.A.V. ' arabın aceme acemin araba bir milletin diğer bir millete üstünlüğü yoktur ancak üstünlük takvadadır ' demiş
ha ben öyle inanırım sanane dersen okey beni ilgilendirmez

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kimi karıştırıp karıştırmayacağımı, yada ne söyleyeceğimi senden öğrenecek değilim kardeşim. Üslubuna dikkat etmeni öneririm sana. İstediğine inanırsın yada inanmazsın, beni hiç ilgilendirmez. Ben TÜRK olduğum için, atalarım Türk olduğu için kendimi üstün görürüm. Sen görmüyorsan o da senin sorunundur.

Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin hadisi şöyledir:

"Türkler dünyaya iki kere hükmedecektir..."Türkler size dokunmadığı,harb etmediği sürece ,sakın siz de Türklere dokunmayınız!"
(en-Nesei,Sünen en-Nesei,4,s:44)

Bizde belgesiz yorum olmaz arkadaşım. Burası S.D.N., başka forumlarla karıştırma bizi.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Onair, o zaman İran'ın Pers İmparatorluğuna bak, onlar da bilinen dünyanın dörtte üçüne hükmetmişlerdi. İtalyanların Roma İmparatorluğuna bak, onlar da dediğini yapmışlardı. Büyük İskender'e bak, neredeyse tüm dünyayı ele geçiriyordu. ;)

Demek ki çok devlet kurmuş olmak veya çok toprak sahibi olmak, üstün ırk olmayı beraberinde getirmiyor. Hatta utanç verici. Çünkü iş bize gelince "hain düşman vatanımıza göz koymuş" ama iş onlara gelince, bunun adına "fethetmek" diyoruz; hayır, biz de onların vatanlarına göz koymuşuz; bu bir gurur değil utanç vesilesi.

Group XR dedi ki:
Allah yar ve yardımcımızdır bazılarının ahmedinejatları da filistinlileri kurtarmıyacak filistinlileri de bizler kurtaracağız Allah'ın izniyle

Abicim biz Filistin gibi ülkelere ta kurtuluş döneminden beri söz vermişiz kurtaracağız diye. Oysa onların yardımı olmasaymış asıl biz kurtulamazmışız. Şimdi yerden yere vurduğunuz mollalar Atatürk'ten destek almışlardı Şahlık rejimini devirmek için; ama malesef bu destek sözde kaldı. Ve o beğenmediğiniz mollalar kurtuluş savaşımızda bizden taraf idiler. Azerbaycan ve Türkmenistan gibi bölgeleri de Ruslara verdik bize silah ve para göndersin diye. Üstelik Ruslara "alın bunlar sizin olsun" derken, onlara da "merak etmeyin sizi kurtaracağız" diye vaatlerde bulunuyorduk. Vallahi pek de "kurtarıcı" bir tarihimiz yok.

quaar dedi ki:
Zaten geçmişimizden başka övünecek bir noktamız yok. Son 100 yıla ilişkin ne var elimizde hiç bir şey...

Kesinlikle..

pafter dedi ki:
Yalnız Türk'ler aralarındaki hainlere rağmen hala adaletini koruyabilerek ayakta durabilen ve durdurulamaz hızla büyüyerek gelişen ve buna engel olunamayan yegane toplumdur

Biz bu bahsettiğin şartları göremedik acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz, "burası Türkiye" diye darb-ı mesel bile oldu bu konu. Her gördüğümüz kötü olay karşısında "burası Türkiye" diyoruz artık.. Hangi adaletmiş bu göremediğimiz? Veya nasıl bir hızmış ki bu büyümemiz, farkına bile varamamışız.

annttiigs dedi ki:
ahmedinecat'ı alkışlamaya koş koş koş !!!

Konumuzla zerre kadar ilgisi yok ama herhalde kıskançlık var biraz. Size tavsiyem, Atatürk'ün, Ahmedinejad'ın ideolojik dedeleriyle nasıl görüşmeler yaptığını araştırmanız.

Biz süperiz, bizden başka herkes aşağılıktır şeklinde bir mantık güdüyoruz ve bu hastalığımız gün geçtikçe içimizi boşaltarak ilerliyor. Yani övünülecek hiç bir şeyimiz kalmadıkça daha da çok övünüyoruz. Sanki Türk doğmak bizim marifetimiz idi.

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ee bende türküm iki dedemde çanakkalede şehittir Allah rahmet eylesin
ben türküm türk olmakla gurur duyarım ama bunu diğer milletleri aşağılamak için yapmam yada kendimi diğer insanlardan üstün görmem bütün insanlar eşittir benim gözümde benim inancıma fikirlerime uyuyorsa kardeşim gibi severim hangi milletten olduğu önemli değil . atalarım eşitlik sevgi hoşgürü merhamet ve kalbindeki demir gibi imanla bu saygıyı elde etmişlerdir kibirle değil kibir şeytana yakışır insana değil

haa birde
beni ilgilendirmez demişim zaten tehdide ne gerek var

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz bile araplara Türklerle savaşmamaları konusunda uyarmıştır.

Bunu hangi kaynağa dayanarak söylüyorsun.. ?

Cümleyi kurarken bile böbürlenerek arabın "a"sını küçük türkün "t"sini büyük yazmışsın..

Söylediğinin aslı yok diye düşünüyorum ve bu konuya Peygamber Efendimiz'in
(S.a ) Veda hütbesinden bir kısımla cevap vermek istiyorum..

Mü'minler!

Sözümü iyi dinleyin, iyi belleyin. Rabbiniz birdir, babanız birdir.. Hepiniz Adem'densiniz, Adem de topraktan yaratılmıştır.. Hiç kimsenin başkaları üzerinde soy sop üstünlüğü yoktur.. Allah katında üstünlük, ancak takvâ iledir.. Müslüman müslümanın kardeşidir.. Böylece bütün müslümanlar kardeştir..

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hadi, buyur burdan yak. Konuyu çekiyorsunuz yine biryerlere ama hadi bakalım hayırlısı. O kadar yazıdan orasını anlayabiliyorsanız ne mutlu size. Bravo diyorum sadece..

ereklim dedi ki:
haa birde
beni ilgilendirmez demişim zaten tehdide ne gerek var

Tehdit mi? Üslubuna dikkat etmeni öneririm kelimesinden tehdit mi algıladın ereklim. Yapmayın gözünüzü seveyim.

ereklim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimi karıştırıp karıştırmayacağımı, yada ne söyleyeceğimi senden öğrenecek değilim kardeşim. Üslubuna dikkat etmeni öneririm sana. İstediğine inanırsın yada inanmazsın, beni hiç ilgilendirmez. Ben TÜRK olduğum için, atalarım Türk olduğu için kendimi üstün görürüm. Sen görmüyorsan o da senin sorunundur.

Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin hadisi şöyledir:

"Türkler dünyaya iki kere hükmedecektir..."Türkler size dokunmadığı,harb etmediği sürece ,sakın siz de Türklere dokunmayınız!"
(en-Nesei,Sünen en-Nesei,4,s:44)

Bizde belgesiz yorum olmaz arkadaşım. Burası S.D.N., başka forumlarla karıştırma bizi.

bir bilen olarak söylüyorum bu hadis uydurma hadisler içindedir yani mevzu hadistir eğitimime dayanarak söylüyorum atmıyorum

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam abi, sorarız yarın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümü modumuza, doğrusunu öğreniriz.