- Reaksiyon puanı
- 12,506
@slui.exe, Sadece gümüş ve altın anahtar olduğu için ban. Neden bronz yok? ?
dekan olduğun için ban@Justinianus I The Great, Anahtarları sikkeye dönüştürmek istemen için Bannnn
Altında mavi yazı yok, ban.dekan olduğun için ban
ondan nasıl yapılıyor?Altında mavi yazı yok, ban.
havalı bir profil resmin olduğu için banAltında mavi yazı yok, ban.
Profiline tıkla > Kişisel Detaylar > Özel Başlık.ondan nasıl yapılıyor?
.@MacOSKullanıcısı'nın bu konuya cevap vermesi 6 saatliğine yasaklanmıştır.
Gereksiz yere ban atmaktan ban@Lelouch vi Britannia!, konu dışı muhabbet için bannn
B A N L A N D I N zaaaaaaaaaaaaaaaaaaGereksiz yere ban atmaktan ban
macOS kullanarak ozgur ve acik kaynak kullanananlara saygisizlik ettigin icin perma ban.B A N L A N D I N zaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Windows ya da Linux kullandığın için BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMac kullanarak ozgur ve acik kaynak kullanananlara saygisizlik ettigin perma ban.
krdşm ban attığın banÜstteki üstündekini banlattırmaya çalıştığı için ban
Türk Bayrağı dışında başka bir bayrak resmini profilinde kullandın.macOS kullanarak ozgur ve acik kaynak kullanananlara saygisizlik ettigin perma ban.
bu arkadaşa ban yok benden devam edinTürk Bayrağı dışında başka bir bayrak resmini profilinde kullandın.
TCK'ya göre 450 Yıl ile Banlandın!
Adında i yerine 1 kullandığın için banTürk Bayrağı dışında başka bir bayrak resmini profilinde kullandın.
TCK'ya göre 450 Yıl ile Banlandın!
Konuma bakti bakti gitti BANAdında i yerine 1 kullandığın için ban
napim bannnnnnKonuma bakti bakti gitti BAN
Kullanici adini okuyamadim ve bunu beni cok uzdu. Okuma yazma bilmiyorum diye kendimi sorguladim. Beni duygusal tramvaya soktugun icin perma ban.Adında i yerine 1 kullandığın için ban
duygusal tramvaya biletsiz binmekten banKullanici adini okuyamadim ve bunu beni cok uzdu. Okuma yazma bilmiyorum diye kendimi sorguladim. Beni duygusal tramvaya soktugun icin perma ban.
? ? ? ? ? ? ? ? ?duygusal tramvaya biletsiz binmekten ban
Bilet zaten duyguların hani .duygusal tramvaya biletsiz binmekten ban
31 değilde 24 dk önce attığın için banBilet zaten duyguların hani .
Kurallar gereği çiki çiki ban31 değilde 24 dk önce attığın için ban
İftira atmaktan dolayı ban. TlksjdşsjwşfıaşkdiqProfil fotoğrafında ''AĞLA'' yazıyor. Forum üyelerini kışkırtmaya çalışmaktan kalıcı yasaklandı.