mb14
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,527
Ben aktiftim normalde, yasakladılar ya beni.Çok uzun zaman sonra geri döndüğün için.
:BAN:

Ben aktiftim normalde, yasakladılar ya beni.Çok uzun zaman sonra geri döndüğün için.
:BAN:
Halen 16 GB istediğin için ban. Artık 32 GB iste. Geride kalma.
Uzun süreli tatilimden sonra seni bulamamıştım ve karıştırmıştım. @Realhas the Great sanıyordum seni. O da olabilirsin, hâlen bilmiyorum. Bu kafa karışıklığından dolayı bu foruma iki imparatorun fazla olduğunu düşünüyor ve seni yasaklıyorum.Halen 16 GB istediğin için ban. Artık 32 GB iste. Geride kalma.
İsmini beğenmedim o yüzden Ban.Uzun süreli tatilimden sonra seni bulamamıştım ve karıştırmıştım. @Realhas the Great sanıyordum seni. O da olabilirsin, hâlen bilmiyorum. Bu kafa karışıklığından dolayı bu foruma iki imparatorun fazla olduğunu düşünüyor ve seni yasaklıyorum.![]()
Kendim değiştirebilsem değiştireceğim fakat 2 kere falan değiştirilebiliyormuş, böyle kaldı işte.İsmini beğenmedim o yüzden Ban.
T yi küçük yazıp milleti sinirlendirdiğin için ban.İsmini beğenmedim o yüzden Ban.
Estetik zevkin olmadığı için yasaklandın.T yi küçük yazıp milleti sinirlendirdiğin için ban.
V'yi küçük yazıp milleti sinirlendirdiğin için ban.T yi küçük yazıp milleti sinirlendirdiğin için ban.
Java 16GB ram istediği için ban99999 tane multi açtığın için.
/ip-ban @Camroku
Yanlış haber BANGNU/Linux kullanmayanları tek tek tespit edip, internetin kalbi olan SDN Forum'dan (gönlümüzde öyle) uzaklaştıracağız.
- Yönetim.
İsminde 131 yerine 141 olduğu için banBu konuya ilk mesaj yazdığımda moderatörmüştüm,bir yıl geçmiş...
Sanki sudanda hızlı zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış haber BAN
İsmin şekilli şukullu pubg ismi olduğu için ban.İsminde 131 yerine 141 olduğu için ban
İsminde 131 yerine 141 olduğu için ban
Captain Price olduğun için öldün.
/Ban-ip @Captain Price 141
16GB istediğin için BANNED.Captain Price olduğun için öldün.
/Ban-ip @Captain Price 141
BanO zaman internet:
Ekli dosyayı görüntüle 159325
Kedileri sevmem o yüzden Ban.
Sokak kedileri tarafından dava açıldı, davayı kaybettin. Evine icra geldi bilgisayarın ve telefonunu aldılar olmayan bir yerden yazamazsın o yüzden ban.Kedileri sevmem o yüzden Ban.
Rick and Morty izliyorsun BAN.Sokak kedileri tarafından dava açıldı, davayı kaybettin. Evine icra geldi bilgisayarın ve telefonunu aldılar olmayan bir yerden yazamazsın o yüzden ban.
oh no nerden bildinRick and Morty izliyorsun BAN.
profil rick and morty :d yeni farkettimoh no nerden bildin
Sadece banoh no nerden bildin
Mesaj otomatik birleştirildi:
profil rick and morty :d yeni farkettim
Kedi şiddete eğilimli ban.Sadece ban
Meow mepwKedi şiddete eğilimli ban.
Kedinin sesi kısıldı BAN.Meow mepw
MEOOEOEOWOEEWWWWWW
Ban.
Reaksiyon atmadığın için ban.Kedinin sesi kısıldı BAN.