MacOSKullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 446
????????????????????????????????????????????????????????BANI. !BAN! YAZMADIĞIN İÇİN
!BAN!
????????????????????????????????????????????????????????BANI. !BAN! YAZMADIĞIN İÇİN
!BAN!
Bu yazıya geri döndüğünüz için Uçakla Fransa'ya gönderildiniz.Mesaj yazmadığından ban. "Hahahaa"
en yaratıcı ban benim olacak✈✈Bu yazıya geri döndüğünüz için Uçakla Fransa'ya gönderildiniz.
!BAN!
??en yaratıcı ban benim olacak
biraz iğrenç ama olsun
ayağındaki kiri yediğin için zehirlenip hastaneye gidince doktoru dövdüğün sonrasında gelen polislere saldrdığından sonra otobüs kaçırıp uzaya gitmeye çalıştığın için
BANLANDIN
Sende uzaylılarla gezdiginden ban (şaka amaçlıdır) gördüm ben kaydediyordum. Muhahahaen yaratıcı ban benim olacak
biraz iğrenç ama olsun
ayağındaki kiri yediğin için zehirlenip hastaneye gidince doktoru dövdüğün sonrasında gelen polislere saldrdığından sonra otobüs kaçırıp uzaya gitmeye çalıştığın için
BANLANDIN
??Sende uzaylılarla gezdiginden ban (şaka amaçlıdır) gördüm ben kaydediyordum. Muhahaha
boş bırakmayın şu yazıları BANN
Bana silah tuttun ban. (Şaka amaçlıdır)boş bırakmayın şu yazıları BANN
Şaka olduğunu biliyorduk. Gereksiz parantez cümlesi BaNBana silah tuttun ban. (Şaka amaçlıdır)
profil foton yok banBana silah tuttun ban. (Şaka amaçlıdır)
saka amaçlı yazmana gerek yok mesela bunun gerçek olduğuna inanan olacak miki,Bana silah tuttun ban. (Şaka amaçlıdır)
en yaratıcı ban benim olacak
biraz iğrenç ama olsun
BANLANDIN
insanları gereksiz bir şekilde banlamaktan banlandın : BaNŞaka olduğunu biliyorduk. Gereksiz parantez cümlesi BaN
Bana geri döndüğün için Banboş bırakmayın şu yazıları BANN
egoist olduğun için BaN3 kişi beni banladiginizdan Ban
Biraz zeki miyim? (Ego level= 100)
Egoistlere laf attığı için Ban!!egoist olduğun için BaN
Cümlenin sonuna nokta kullanmadığınız için ban!egoist olduğun için BaN
2 ayda 780 küsür mesaj yazabildiğin için BANegoist olduğun için BaN
Mesajları yazdığı için ban!2 ayda 780 küsür mesaj yazabildiğin için BAN
muzlu ormana girip maymunları dövüp onlardan muz çalmaya çalışıp başaramayıp ağladığın için BANbiraz yaratıcı olun bunun gibi
askeri üste girip ordan muzlu süt çalıp askerlerden saklandığın sonrasında insanlar seni görünce onlarada verdiğin için askerler tarafından buluduğun için
BANLANDIN
hoh böylemuzlu ormana girip maymunları dövüp onlardan muz çalmaya çalışıp başaramayıp ağladığın için BAN
Aynen muz pek hayra alamet bir cisim değil. Muzun bulunduğu yerde bir hinlik aramak lazım.Muzla devam etmeyin
muzu yanlış anladığınız için BANAynen muz pek hayra alamet bir cisim değil. Muzun bulunduğu yerde bir hinlik aramak lazım.
Muzu yanlış anladığımı düşündüğünüz için BANmuzu yanlış anladığınız için BAN
kalın harf kullanımı banMuzu yanlış anladığımı düşündüğünüz için BAN
İmla kurallarına dikkat etmediniz baNkalın harf kullanımı ban