Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,392
insanları uzaklaştırırken süre belirtmelisiniz ,süre belirtmediğiniz için 5 gün ban.
Seni banlıyorum. Nedeni yok canım öyle istedi. Keyfimin kahyası değilsin ya ??? Ban!insanları uzaklaştırırken süre belirtmelisiniz ,süre belirtmediğiniz için 5 gün ban.
Konu boş yapmak ama yine de boş yaptığın için BAN!Faz ile emoji diye anladım o yüzden ban.
Trend olduğunu söylüyorsun ama değilsin BAN!Konu boş yapmak ama yine de boş yaptığın için BAN!
Ama her baktığın yerde ben varım forumda BAN!Trend olduğunu söylüyorsun ama değilsin BAN!
Yazım kurallarına dikkat edin, BAN özel isim değil ve özel isim olsa bile ilk harfi büyük olmalıdır; Ban.Ama her baktığın yerde ben varım forumda BAN!
Adını SEVMEDİM. !BAN!Ama her baktığın yerde ben varım forumda BAN!
adın çok uzun banAdını SEVMEDİM. !BAN!
adın çok uzun ban
ama pp yi sen yapmıştın BANPp çok güzel Ban!
O alsana bombe edasıyla yazılmış,içi doldurulmuş boş bir kelime aslında o yüzden al sana bombeli BAN!Yazım kurallarına dikkat edin, BAN özel isim değil ve özel isim olsa bile ilk harfi büyük olmalıdır; Ban.
Sizi engelledim Ban!canım sıkıldı ban
kedileri savaştırmaya hayır baaaaaaancanım sıkıldı ban
Tipini beğenmedim, Rıza baba polat'a 1000 basar(çok ciddiyim), BANNNNNNNNNNNNkedileri savaştırmaya hayır baaaaaaan
Polat a laf attın Mars da görüşürüzTipini beğenmedim, Rıza baba polat'a 1000 basar(çok ciddiyim), BANNNNNNNNNNNN
Plüton'a bekleriz...Polat a laf attın Mars da görüşürüz
Moderatörlük mü?Allah ım modluk çok eğlenceli
evetModeratörlük mü?
15000 mesajı geçmişsin Bann!Tipini beğenmedim, Rıza baba polat'a 1000 basar(çok ciddiyim), BANNNNNNNNNNNN
kıskançlıktan Ban15000 mesajı geçmişsin Bann!
Kimseyi banlamadiniz Banen azından burda
Mesaj otomatik birleştirildi:
kıskançlıktan Ban
Hahahaha evet . Zamanında verdiğim efsane uyarılardan birtanesi .
gördüğüm en yaratıcı uyarıHahahaha evet . Zamanında verdiğim efsane uyarılardan birtanesi .
Ekli dosyayı görüntüle 95830