BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Öyle sanan @Nixc0r evreni
Öyle sanan @Nixc0r evreni
gg good game demek ingilizce tabir kullanmak ban@VECTORRR Yanlış Bilgilendirme! BANNED GG!
Adın çok kısa !BAN!h
gg good game demek ingilizce tabir kullanmak ban
hayır senin adın çok uzun banAdın çok kısa !BAN!
Adın çok kısa !BAN!
Adının başlangıcında küçük harf kullanmışın3 billion devices ban!
Yalan! BANNED GG WP EZZZZZZZZZZ@VECTORRR Yanlış Bilgilendirme! BANNED GG!
Sen kimsin banı oraya yazmaya cürrret edersin?!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAdının başlangıcında küçük harf kullanmışın
!BAN!
Yalan! BANNED GG WP EZZZZZZZZZZ
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen kimsin banı oraya yazmaya cürrret edersin?!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
GTX 1060'ın 3GB versiyonunu aldığın için ABD'ye tatile gönderiyorum koronanın en ağır olduğu yer. BAN999 yıl yaşayamaz zaten anlamlı ban veremediğine göre seni anlamlı yolculuklara çıkarıyorum Çinde WUHAN'a
Ban!
Bu arada üyelerimizin bu kadar BAN'cı olduğunu bilmiyordum
Geceleri çook kötü şeyler yaptığın için BANGTX 1060'ın 3GB versiyonunu aldığın için ABD'ye tatile gönderiyorum koronanın en ağır olduğu yer. BAN
Gif in çok korkunç 6 yıl Wuhana gönderirdinGeceleri çook kötü şeyler yaptığın için BAN
Çok fazla ZZZZZZZZ. !BAN!Yalan! BANNED GG WP EZZZZZZZZZZ
Sen kimsin banı oraya yazmaya cürrret edersin?!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kedi çok tatlı Ban.GTX 1060'ın 3GB versiyonunu aldığın için ABD'ye tatile gönderiyorum koronanın en ağır olduğu yer. BAN
Adın Trendbey ama trendlerde değilsinKedi çok tatlı Ban.
Adın Trendbey ama trendlerde değilsin
!BAN!
Ban yazdığın için !BAN! Kendimide !BAN!Pp çok sinir bozucu
Suriye'ye Ban!
O üstün zekandan dolayı ban!Ban yazdığın için !BAN! Kendimide !BAN!
Üstün zekam olduğundan 900 yıllık Avrupa Tatiline gönderildin. ! BAN!O üstün zekandan dolayı ban!
?????????????Üstün zekam olduğundan 900 yıllık Avrupa Tatiline gönderildin. ! BAN!
Gülen yüz gönderdiğin için 600 yıllık 5 yıldızlı otele tatile gönderildin
Bu mesaja geri döndüğün için 10 yıl ???????????? İzlemek zorundasınGülen yüz gönderdiğin için 600 yıllık 5 yıldızlı otele tatile gönderildin
!BAN!
Hayıııııııııırrrrrıııııır OLAAAAMAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZBu mesaja geri döndüğün için 10 yıl ??????⚰?????? İzlemek zorundasın
!BAN!
Büyük harfi çok kullandınHayıııııııııırrrrrıııııır OLAAAAMAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Beni banladığın için
!BAN!
Büyük harf kullandığın için permabanHayıııııııııırrrrrıııııır OLAAAAMAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Beni banladığın için
!BAN!
Asistan olduğun içinBüyük harfi çok kullandın
Ban
Pp olmadığı için! !BAN!Büyük harf kullandığın için permaban
!BAN!
Beni banladığın için THY Uçağı ile Almanya’ya gönderildin.Asistan olduğun için
!BAN!
Kendimizde ban
Pp olmadığı için! !BAN!
Almanya’ya gönderdiğin için✈✈Beni banladığın için THY Uçağı ile Almanya’ya gönderildin.
!BAN!
Beni Almanyaya gönderdiğin için teşekkür ederim çünkü Almanyaya severim✈✈Beni banladığın için THY Uçağı ile Almanya’ya gönderildin.
!BAN!
THY UÇAĞINI SEVMEDİĞİN içinBeni Almanyaya gönderdiğin için teşekkür ederim çünkü Almanyaya severim
Ama Beni THY UÇAĞI İLE gönderdiğin için
!BAN!
BANI. !BAN! YAZMADIĞIN İÇİNTHY UÇAĞINI SEVMEDİĞİN için
PermaBAN sonsuz kere sonsuz BAN