Üst Seviye Telefon Tavsiyesi?

Feyzullah58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Ben bi Telefon alacağım ilk akıllı telefonum olacak :) Bu yüzden biraz heyecanlıyım Ancak ne alsam Kara veremedim Hangi telefonun Tanıtım videosunu izlesem Fikrim değişiyor Sizin fikirlerinizi almak istedim öncelikli olarak telefonu nasıl kullancağımı söyleyim gerisini size bırakıyım. film izlicem , müzik dinlicem, Fotoğraf, oyun ve İnternet vazgeçlmez zaten :) Note 2 düşünüyodum kaleminin benm işime yarayacağını düşünmüyorum şu an aklımda s4, ıphone5, xperia z, hTC ONE var Lütfen Yardım edin 2 Haftadır karar veremedim :) Not: xperia z nin tasarımı çok hoş su ve toz dan etkilenmemesi çok hoşuma gitti :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Aklına En çok Yatan Telefonu Al NASA 'ya Bağlananmıcaksın Sonuçta Küçük Performans Farkları Seni Düşündürmesin . Aklında Xperia Z ise onu Almalısın

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Sony şu telefonu su geçirmez toz geçirmez diyorlar ama ekranı rahatlıkla çizilir olması komik :D Bende note 2 var bende pek kalemini kullanmıyorum ama kullanmayacağım anlamına gelmez... Performans olarak olarak şuan en iyi telefonlardan ben tavsiye ederim... Ekranının büyük olması senin yapacağın işlemleri zevkli hala getirecektir...

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stabillik, uygulama bolluğu, tweak'ler istiyorsan iphone 5 derim :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
hepsi de iyi telefonlar saydıgın Profesyonel bir kullanıcı olmadıgına göre s4 alman yersiz olacaktır çünkü airtouch olsun page buddy , multıscreen , gibi özellikler senin işine yaramıcak , multımedıayla ugraşıyosun sonuçta,

Xperia z daha uygun görünüyor sana ,

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence de xperia z al.... S4 alirsan çok fazla isinma sorunu olacak sinir olucaksin... Daha iyi kalite ve sifirdan zirve yapmak istersen de htc one duşune bilirsin .... )))

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
premium hissi senin için önemliyse htc one değilse s4 almanı öneririm. sonuçta suda yaşamıyoruz suya dayanıklılık tek başına çok gerekli değil. üstelik sırf suya dayanıklı olsun diye yaptıkları günlük kullanımda sıkıntı çıkartabilir. örneğin kulaklık girişi falan hep kapalı :mrgreen:

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Xperia Z su geçirmemezligi olduğu için cihaz hava alacak yeri yok bi yarım saat oyunda ısınıyor ayrıca su geçirmez diyip özellik koymuşlar kullanım kılavuzunda telefonu suya soktuktan sonra 2-3 saat kurutun diyor saçmalıga bakın ayrıca Bravia Engine ile Bravia Engine 2 arasında pek fark göremedim ben