HP Kullanıcısı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,272
Kaspersky benim bilgisayar açılışımı etkiliyor.Mutlaka kasperky ile tam tarama yap. Öyle anlarsın
Usb yi çıkarınca virüs uyarısı gidiyorsa usb yi biçimlendir mutlakaKaspersky benim bilgisayar açılışımı etkiliyor.
Biçimlendireyim bakalım geri gelecek mi bekle.Usb yi çıkarınca virüs uyarısı gidiyorsa usb yi biçimlendir mutlaka
Kaspersky benim bilgisayar açılışımı etkiliyor.
İşte kaspersky bilgisayarımı açılışını etkiliyor.Kasperskyle tara sil kaspersky i ben öyle yapıyom.
evet girmiş diskin yine kısayolu vs. var ise virüstür %100 eğer değerli veriniz yoksa sıfırlayın değerli verin varsa kurtarmayı anlatabilirimMerhaba arkadaşlar. USB'mi bilgisayara taktım ve fotoğraftaki Bu Disk kısmına tıkladım (bu disk kısayolu silinmiyor zaten var)
Virüs algıladı. Sizce USB'ye ve pc'ye virüs girmiş midir?
Ekli dosyayı görüntüle 161567
Ekli dosyayı görüntüle 161568
Ekli dosyayı görüntüle 161569
Sağol teşekkür ederim kurtardım verilerimi ve biçimlendirdim ve şimdi kurtardığım verileri aktarıyorum.evet girmiş diskin yine kısayolu vs. var ise virüstür %100 eğer değerli veriniz yoksa sıfırlayın değerli verin varsa kurtarmayı anlatabilirim
cmd yani komut satırına girince diski seçin örneğin benim usb min harfi e ilk olarak şunu yazacağım:Merhaba arkadaşlar. USB'mi bilgisayara taktım ve fotoğraftaki Bu Disk kısmına tıkladım (bu disk kısayolu silinmiyor zaten var)
Virüs algıladı. Sizce USB'ye ve pc'ye virüs girmiş midir?
Ekli dosyayı görüntüle 161567
Ekli dosyayı görüntüle 161568
Ekli dosyayı görüntüle 161569
önemli değil knk@Qokomow, yardım ettiğin için teşekkür ederim cmd komutlarını denedim çözüldü yardımın için çok teşekkür ederim.
@BatuhanDN , @Alyx Vance Biçimlendirmeme rağmen sorun çözülmedi. Kaspersky ile taradım sorun yoktu. Yine de yardımınız için teşekkür ederim.