USB'den Win 10 yükleme

SUBZEROO

Asistan
Reaksiyon puanı
48
pc'ye win 10 aracını indirdim,bilirsiniz zaten youtube'da da var shiftdelete.net kanalında.

neyse indirdim ama kurarken flashınız min. 8gb olmalı yazıyor benim de 8 aslında ama 7.45 gb gözüküyor

bir sorun olur mu ?

eğer olmazsa yapacağım ve sonra oem key almayı düşünüyorum bunla ilgili fikirlerinizi de söyler misiniz?

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
PC'YE WİN 10 ARACINI İNDİRDİM,BİLİRSİNİZ ZATEN YOUTUBE'da DA VAR SHİFTDELETE.NET KANALINDA.
NEYSE İNDİRDİM AMA KURARKEN FLASHINIZ MİN. 8GB OLMALI YAZIYOR BENİM DE 8 ASLINDA AMA 7.45 GB GÖZÜKÜYOR
BİR SORUN OLUR MU ?
EĞER OLMAZSA YAPACAĞIM VE SONRA OEM KEY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNLA İLGİLİ FİKİRLERİNİZİ DE SÖYLER MİSİNİZ?
Bütün yazıyı büyük harfle yazma. Büyük yazıyla yazmak bağırmak anlamına geliyor. Moderetör uyarmadan düzelt.

SUBZEROO

Asistan
Reaksiyon puanı
48
oem key peki gitti gidiyor da 10 tl alayım mı
yorumlarda herkes memnun olduğunu ifade etmiş

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
oem key peki gitti gidiyor da 10 tl alayım mı
yorumlarda herkes memnun olduğunu ifade etmiş

Ben hem Windows 8.1 hem Windows 10 için almıştım birkaç sene önce hala kullanıyorum ama alıpta daha sonradan kullanamayanlar var.

SUBZEROO

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Ben hem Windows 8.1 hem Windows 10 için almıştım birkaç sene önce hala kullanıyorum ama alıpta daha sonradan kullanamayanlar var.
Alıyorum o zaman denemekten zarar gelmez olmazsa da 10 tl zaten fazla bi kaybım olmaz
Ha bu arada win 7 32 bitten win 10 64 bite yükselteceğim işlemcim 64 biti karşılıyor sıkıntı olmaz değil mi?

• Beğen
Reactions: bud

SUBZEROO

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Senin başına geldi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

E şimdi win 10 yapınca lisanslı olmayacak değil mi?
oem key yerine crack yapmak istesem nasıl yapabilirim?

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
KMSpico Windows ve türevi ürünleri crackleyen bir yazılım ancak güvenilir olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Windows'u bahsettiğin sitelerden birinden key satın alarak çok ucuza orijnal hale getirme şansın varken o yazılımı kullanmanı tavsiye etmem.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Benimde bu konuyla alakalı merak ettiğim birşey var bi bilgisayarcıdan duymuştum CD den format atmak usbye göre daha sağlıklı oluyor diye doğruluğu var mı ?

SUBZEROO

Asistan
Reaksiyon puanı
48
bi yanlış anlaşılma oldu herhalde ben zaten key satılıyor dedim 10 tlye onu alayım mı diye sordum
ömerim55 kmspico var alma yazdı

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Benimde bu konuyla alakalı merak ettiğim birşey var bi bilgisayarcıdan duymuştum CD den format atmak usbye göre daha sağlıklı oluyor diye doğruluğu var mı ?
Hiçbir farkı yok.
bi yanlış anlaşılma oldu herhalde ben zaten key satılıyor dedim 10 tlye onu alayım mı diye sordum
ömerim55 kmspico var alma yazdı
Anlıyorum, güvenilir bir siteden key temin etmeniz daha doğru olacaktır.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Sakın o kmspico denen şeyi yükleme ben gittigidiyordan 4 tlye oem key aldım kmspico kullanacağına hiç kullanma korsan önerenler ne akla öneriyor
Denemek lazım sıkıntı çıkarırsa en kötü bir daha format atarsın.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Alıyorum o zaman denemekten zarar gelmez olmazsa da 10 tl zaten fazla bi kaybım olmaz
Ha bu arada win 7 32 bitten win 10 64 bite yükselteceğim işlemcim 64 biti karşılıyor sıkıntı olmaz değil mi?
Windows 7 ürün anahtarın varsa, onu Windows 10'da da kullanabilirsin.
boot ekranında usbyi görmüyor
Bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan işaretli ise, BIOS ayarlarını kurcalamana gerek yok. Bkz.
Muhtemelen Windows 10 medyasının indirme işleminde bir problem oldu.