erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
Arkadaşlar ben Mayıs ayından önce Xp kullanıyordum ve xp kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Windows 7 ye geçtikten sonra başladı bu sorun o zamanlar sadece ön usblerde oluyordu ve arka usblerde sorun yoktu. Sorun şu akım ya da voltaj her neyse düşük geliyor galiba ya da bilmediğim başka bir şey var. Ufak usb belleklerde hiç sorun yaşamıyorum ama harici harddisk taktığımda sorun yaşıyorum. Harici belleğimin ışığı yanıyor ama bilgisayar tam bi şekilde görmüyor onu. yani şöyle oluyor takınca hani bi ses çıkar ya ve çıkarınca da bi ses çıkar - bunlar peş peşe geliyor hemen. görmesiyle unutması görememesi bir oluyor. geçen haftalarda bilgisayara format attım ve önceden sorunsuz çalışan arka portlarda şimdi ön portlar gibi oldu. hani dedim acaba anakart driverlarındaki usb ile ilgili olan şeyleri kurmadığımdan mı diye ama bunu da denedim düzelmedi. bi de ben usb modem kullanıyorum onu çıkarırsam harici çalışıyor ikisi aynı anda çalışmıyor. ya dediğim gibi galiba bu akım ya da voltajla ilgili bişey ama neden xp de böyle bi sorun yaşamazken windows7 de yaşıyorum onu anlayamadım.... sizce sorun nedir tahmin ettiğim şeylerden biri mi acep ve öyleyse ya da değilse bile çözümü nedir? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden mesaj yazan herkese teşşekkür ederim - ufak bi bilginiz varsa bile cevaplarınızı bekliyorum...