Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bügün sabah sarjı aletimi taktıgımda ipod touch 4 üme çalışıordu pc ye taktıgımda da calısıordu fakat aksam oldugunda sarjı çalısmamaya başladı pc ye taktım usb aygıtı tanımadı dedi çözüm yolu nedir?
usb kabloda sıkıntı olabilir tanınmadı demesinin sebebi yollardan birinin sıkıntılı olması en korkunc ıhtımal ise ipod'unun usb girişinin zarar gormus olabilme ihtimali
hımmm 20 liraya aldım grifin mi ne markası ole bişi birde bişi soruam pp25 programında niye tüm oyunlar yok mesala fast five forious movie indircektim bir tek ipad uyarlanmış fakat app store da ipod ve iphone lere gore de uyarlılık gösteriyor the amazing spider man da ole o bulamadıgım oyunları baska hangı programla indirebilrim
çnkü 25pp tüm app ler yok the amazing spider man fakat gameloft yapmış gözüküyor ondan sonra fast of foruous var hızlı ve ofkelı onuda sadece ıpad uyarlı var cok kotu bu yuzden