Usb ile ilgili bir sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lamero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bügün sabah sarjı aletimi taktıgımda ipod touch 4 üme çalışıordu pc ye taktıgımda da calısıordu fakat aksam oldugunda sarjı çalısmamaya başladı pc ye taktım usb aygıtı tanımadı dedi çözüm yolu nedir?

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
usb kabloda sıkıntı olabilir tanınmadı demesinin sebebi yollardan birinin sıkıntılı olması en korkunc ıhtımal ise ipod'unun usb girişinin zarar gormus olabilme ihtimali

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka bir kablo ile deniyim o zaman belki olur

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
büyük bir ihtimal kablodandır.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Orijinal olmayan usb charger kullanıyorsan yüksek akımdan kablon yanmış olabilir

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hımmm 20 liraya aldım grifin mi ne markası ole bişi birde bişi soruam pp25 programında niye tüm oyunlar yok mesala fast five forious movie indircektim bir tek ipad uyarlanmış fakat app store da ipod ve iphone lere gore de uyarlılık gösteriyor the amazing spider man da ole o bulamadıgım oyunları baska hangı programla indirebilrim

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka kablo ile dene aynı ise gönder servise bende dock girişi değişti

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni kablo aldım çözüldü eyvallah arkiler birde birşey sorucam pp25 gibi başka programlarda var mı

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çnkü 25pp tüm app ler yok the amazing spider man fakat gameloft yapmış gözüküyor ondan sonra fast of foruous var hızlı ve ofkelı onuda sadece ıpad uyarlı var cok kotu bu yuzden