Usb floppy disk sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muro37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muro37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s-link fd-05pub marka model bir usbli disket sürücü aldım(eski model bir cnc makinesi için ihtiyacım vardı).cihazı pcye takıyorum başarılı bir şekilde tanıyor. bilgisayımdan a: sürücüsüne bastığımda adres çubuğunda yükleme başlıyor. bekliyorum bekliyorum açılmıyor. hiçbir hata da vermiyor. biçimlendir falanda demiyor.biostan bütün floppy ayarlarını kurcaladım.tüm farklı yolları denedim. hiçbir ayar yapmadan denediğimde de aynıydı şimdi de aynı. kafama takılan 2 şey var. bilgisayarıma girdiğimde a sürücüsü disket iconu ile görünüyor ama yönet panelinden disk yönetimini açtığımda a: sürücüsü görünmüyor sadece c: ve d: görünüyor.bu nedendir anlamadım.birde floppy sürücü takılıyken pc kapanmıyor.bunu da anlamış değilim. cihaz bozuk olabilir diye düşündüm o yüzden başka bir bilgisayarda denedim çalıştı.denediğim bilgisayarda win7 idi.sorun benim bilgisayarımda ondan emin oldum. win7 ultimate 64 bit işletim sistemim var.DİSKETE İHTİYACIM OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM AMA OLDU. BU SORUN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM EDİN.:crying:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
disk yönetiminde gözükmüyor sürücü için üreticinin sitesine bak kaça aldın? bornova'da 45lira diyen var vatan başka markaya 62lira diyor gitti gidiyor ona 55lira diyor.

muro37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her yolu denedim bios u bile güncelledim. başka bilgisayarda çalışıyor bende çalışmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var hala bende yapamadım yardım edermisiniz lütfen 5076631960 tşk