USB Boot sorunu.

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Cihazım Hometech Wi 10 (Elite Tab 10) ve niyeyse hiçbir işletim sistemini usb ile boot edemiyordum daha sonra bir forumda 64 bit windows yüklenip USB'ye (boot/efi klasörünün içine) bootia32.efi diye bir dosya atmamız öneriliyordu denedim ve boot managerden girdim o konuma ancak "GNU GRUB version 2.02 beta 2" diye birşey açıldı ve "grub>" yazıyor ne yaparsam windows kuruluma geçebilirim

Sayset

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Cihazım Hometech Wi 10 (Elite Tab 10) ve niyeyse hiçbir işletim sistemini usb ile boot edemiyordum daha sonra bir forumda 64 bit windows yüklenip USB'ye (boot/efi klasörünün içine) bootia32.efi diye bir dosya atmamız öneriliyordu denedim ve boot managerden girdim o konuma ancak "GNU GRUB version 2.02 beta 2" diye birşey açıldı ve "grub>" yazıyor ne yaparsam windows kuruluma geçebilirim
ilk olarak diskin gpt mi mbr mı ona bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu sorunu daha önce yaşamıştım usb ye yazarken her zaman rufus kullan

salihdas46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
USB den kurulum mu yapmak istiyorsun yoksa Windows'u USB ye kurup başlatmak mı istiyorsun?
usbden kurulum

ilk olarak diskin gpt mi mbr mı ona bak

ben bu sorunu daha önce yaşamıştım usb ye yazarken her zaman rufus kullan
Rufüs ile yazdım ancak benim kuşkum bu dosyanın linux için olması