USB Bellekten Vista Kurulumu

trafiklife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de görünmedi "list disk" yazında usb disk görünmedi nasıl gösterebilirim bilen var mı?

sensiva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kendim denedim hiç bir sorun yok calısıyor.Ama ecevit abimiz sonunda exit komutunu unuttugu için işlem sonlanmıyordu.Asagıdaki komutları sıra ile yazarsanız hiç bir sorun olmadan işleminizi yapabilirsiniz

* diskpart
* list disk
* select disk 1
* clean
* create partition primary
* select partition 1
* active
* format fs=fat32
* assign
* exit

Exit yapıktan sonra ilk sayfa kapanacaktır.2.sayfaya asagıdaki komutu yazarsanız usb ye yüklemeye baslayacaktır

Xcopy (Optik sürücüye atanan harf):\*.* /s/e/f (USB belleğe atanan harf):\

Fat32 de calısmaz diyen arkadaslarada söyliyeyim bal gibi calısıyor fat32 veya ntfs olması önemli değil.

Benim usb belleğimi görmüyor diyen arkadasada; biraz arastırdım bazı belleklerde bu özelliğii kullanmıyorsun sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.
şimdi tamamdır teşekkürler:)

ibrapd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu işlemden sonra pc yi yeniden başlayıp deneyen var mı? Uzun zamandır ilgileniyorum hep direkten dönüyorum. Lütfen şu işin ya pratiği çıksın ya da ek program bilmem neyle tam ve basit bir şekilde anlatılsın da artık kurulumları usb den yapalım da çağ atlayalım. Hangi devirdeyiz de artık cdromlarla ugrasıyoruz!..

ibrapd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben denedim ve oldu. Şu an 4 GB pQi marka flash diskimle pc yi yeniden baslatınca aynen kuruluma giriyor. Xp için de başarırsam kendi adıma çağ atlamış olacam. :)

hunkar159

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki 1. cd kopyalaninca 2.cd icinde ayni komutumu verecegiz yada sadece takip kopyalamaya devam etmesini mi bekleyecegiz.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
aynı yöntemle ile windows 7 bile yüklenmesi lazım...ben 11. adımı anlamadım..benim windows7 dosyaları ( iso halinde değil,,winrar ile açtım ) masaüstünde klasörün içinde şimdi...bu dosyaaları 4 gb lık usb flasha nasıl atıcaz...lütfen birisi cevap yazsın...

BatyuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım kimse bunun çözümünü bilmiyor list disk yazınca flash disk gözükmüyor malesef sadece HDD gözüküyor :S

Imageshack - adszjwh

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
list disk te flashı görünmeyen arkadaşlar xpde görünmezzzz
bendede görünmedi sanal makinada windows 7de göründü