USB bellek yandıysa ışığı yanar mı?

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaşlar. USB belleğimi bilgisayara taktığımda "Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından biri çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor." diye uyarı çıkıyor ama ışığı yanıyor. Aynı giriş başka USB leri tanıyor. Flash ım SONY. Yapılacak bişey var mı yoksa gitti mi flashım:(:(:(

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Gitmiş flashın :(

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Flashını başka bir bilgisayarda dene Problem var ise Flash gitmiş yenisini al :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından biri çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor.
Başka pc'de denemelisin
yada başka bir usb portunda dene

laax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
benim gibi üşengeçsen ön portlara takma direk arkadan anakarta tak virüs araştırması yap sonrasında tüm portları dene olmadı arkadaşına veya diğer bilgisayarında deneme yap bnm cruzer micro 1gb olmasına ragmen (alakası var mı bilmiyorum ama) üstüne tava koyup yumurta yapabiliyorum yok tavayı ısıtamıyorda geçen alkollüyken ev arkadaşım denemiş üzerinde biraz yumurta kalmış beklemiş pişmiş ve ekmekle yemiş :D bana gayet ciddi anlattı inanmamıştım ama halıda olan yapışkan şeyin yumurta olduğu kanısına varana kadar birde en kaliştelisini al data lar sana lazımsa tabi

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
USB bellek yandıysa ışığı yanar mı???

yanar kardeş. Hemde nasıl yanar var ya.. O yangın seni yeni bir tane alana kadar da bırakmaz...

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bi kere flaşı bozduğumda ışık kesintisiz yanıyordu yanıp sönmüyordu ve hiçbişey yapamıyorduk. attık :)

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o hata dün bana da geldi 7 metre usb uzatma kablosu yapptım ve test ettim bluettorh işliyor flash bellke islemiyor sonra kabloyu kısatınca düzelti bene sen onu arka taraftaki portlara tak bi de taktığın zaamn flash oynat belki temasızlık yapıyordu.Benim line mesela bişey yollarken dokundun mu gidiyo temasızlık yapıyor

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
PC deki bütün girişleri denedim, fazlasıyla hırpaladım USB yi temassızlık olmasın diye. Başka PC ye de denedim. Durum aynı. Yeni donanım bulundu>Yüklendi ve kullanıma hazır.>Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından biri çalışmadığından Windows aygıtı tanıyamıyor.!!! Dalga geçiyor benle:) Neyse, olmuşla ölmüşe çare yok diye boşa dememişler:)İlgilenen herkese teşekkürler;)