Arkadaşlar usb bellek içinde bulunduğu şarkıları bozuyor. Dosya içine baktığımda resimde de göreceğiniz gibi saçma sapan isimler oluşuyor. Sebebi ne olabilir ?
Çok yüksek ihtimal zararlı yazılım var. Bilgisayarınıza bulaşmış olması muhtemel. Başka bir cihazdan USB'nizi biçimlendirin (Windows olmasın) ve bilgisayarınızı formatlayın. Eğer zararlı yazılım değilse USB'yi kullanmayın. Duruma göre değişir.Arkadaşlar usb bellek içinde bulunduğu şarkıları bozuyor. Dosya içine baktığımda resimde de göreceğiniz gibi saçma sapan isimler oluşuyor. Sebebi ne olabilir ?
Tam tarama yaptırın bir kaç kez hem de.Daha önceden dediklerinizi yaptım. Usb biçimlendirdim, virüs taramasından geçirdim ama birşey çıkmıyor.
Bilgisayarı komple tarama yaptırayım bakalım. Antivirüsüm Kaspersky Security Cloud
Bekliyoruz, umarım düzelir.Yaptırıyorum. Cevap için teşekkürler. Sonuç hakkında dönüş yapacağım.
Bir kaç kez daha taratın. Tam tarama olsun. Belki yine tehdit bulabilir.tarama bitti. 3 tane zararlı buldu ve temizledi.
İnş. tekrarlamaz. yardımlarınız için teşekkürler.
Bu arada usb ler FAT32 formatında. diğerinde olduğunda arabada çalışmıyor.