Usb bellek(flash disk) gerçek hafızası öğrenme kullanma

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
MErhaba ben Aliexpres'ten 512 gb usb bellek aldım. Başta kullanıyordum güzel sıkıntı yok gibi. Dedim biçimlendirim belki sahte hafızadır. Yok aynı. NTFS ve ayırma birimi boyutunu 8192 yaptım hızlı olsun diye. Sıkıntı olmadı

Geçen film arşivi atayım dedim full doldurayım flashı attım filmleri ama 20 tane film açılıyor gerisini açamıyor. Chkdsk yaptım sıkıntı yok diyor . yine hafıza 512. hdd regerenator ile test edeyim dedim böyle diyor.
kj8MZA.jpg

Şimdi ben ne yapim. Soğuk su içmek dışında. 8 GB 'a kadar hiç sıkıntı yapmıyor. Bu boyutu gerçek mi? gerçek değilse gerçek boyutunu kullanmak istiyorum. Nasıl yapacağız?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu tür ürünler zaten sahte oluyor geçmiş olsun öncelikle hiç test ettirmenize gerek yok fakat USB fake test ile gerçek boyutunu öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Geçenlerde fiyatı uygun diye çeşitli GB larda Polaxtor marka hafıza kartları aldım malesef hiçbiri düzgün çalışmadı attığım mp3 ler 20. den sonra çalışmadı, kesinlikle polaxtor marka hafıza kartı almayın tavsiye etmem, ama diğer ürünlerinde sıkıntı yaşamadım

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zaten koyduğunuz fotoya bakacak olursak belli bir sectorden sonra gecikmeler söz konusu. Tarama devam etse zaten geri kalan sectorler delays yani gecikme olarak işaretlenecek.

betoncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla resmi olarak 512gb flash disk hiç çıkmadı zaten benım arkadas 128 aldı aliexpressten cayır cayır kullanıyor

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütün testlerde 512 yazıyor. Başka program varmı test edecek?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu tür ürünler zaten sahte oluyor geçmiş olsun öncelikle hiç test ettirmenize gerek yok fakat USB fake test ile gerçek boyutunu öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun
O program ile de test ettim. Aynı 512 yazıyordu. Ama tam test çok uzun sürdü testi yarıda bıraktım. Peki gerçek boyutunu nasıl kullanırız?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bütün testlerde 512 yazıyor. Başka program varmı test edecek?

O program ile de test ettim. Aynı 512 yazıyordu. Ama tam test çok uzun sürdü testi yarıda bıraktım. Peki gerçek boyutunu nasıl kullanırız?

HDD Regenerator zaten herşeyi açıklamış. Belli bir bölümünden sonrasını kullanamıyorsun gecikme olarak işaretliyor.

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam 50 gb'tını kullanayım onu nasıl yapacam. Yani gerçek fiziksel hafızasını kullanabilir miyiz? Yoksa ben mi bozdum flash'ı

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
tamam 50 gb'tını kullanayım onu nasıl yapacam. Yani gerçek fiziksel hafızasını kullanabilir miyiz? Yoksa ben mi bozdum flash'ı

Çinliler onu 32 gb flash belleği veya sd kartı 512 gb olarak gösterebiyorlar özel yazılımlar ile sanırım kullanabileceğin alan 32 gb. USB Fake test ile yazma işemi yaptın mı ? Şunu söyleyeyim sana flash bellek içine ne kadar dosya alıyorsa o kadarını kullanabilirsin.

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İstersen Sana göndereyim, yapabilirsen senin olsun. İhtiyacın yoktur ama, dene çalışabilecek mi?

USB fake test 32 gb'ı geçti. Herşeyi atıyor. Sadece 20 den fazla filmi göstermiyor.

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son sonuç .

9VW0yZ.jpg

En azında 38 gb'tını kullanak

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Şimdi İlk Önce Fiyatını Söylede Bizde Nasıl Olduğunu Söyleyelim Eğer 100 Tl Falan Aldıysan Zaten Bir Bardak Soğuk Su İç
Örnek Olarak Dersen Türkiyede Bir Pc Parası Olan Usb Bellek Bu Kadarda Ucuz Olamaz
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-512gb-datatraveler-hyperx-predator-usb-30-bellek.html

Bunlardan Hangisi Bence Çok Büyük Bir Hata Yapmışın Araştırmadan Almasaydın Türkiyede 64 gb Üstü Usb Bellekler Taşınabilir Hard Disk Fiyatında Olduğundan İşin Zor

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi İlk Önce Fiyatını Söylede Bizde Nasıl Olduğunu Söyleyelim Eğer 100 Tl Falan Aldıysan Zaten Bir Bardak Soğuk Su İç
Örnek Olarak Dersen Türkiyede Bir Pc Parası Olan Usb Bellek Bu Kadarda Ucuz Olamaz
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-512gb-datatraveler-hyperx-predator-usb-30-bellek.html

Bunlardan Hangisi Bence Çok Büyük Bir Hata Yapmışın Araştırmadan Almasaydın Türkiyede 64 gb Üstü Usb Bellekler Taşınabilir Hard Disk Fiyatında Olduğundan İşin Zor

Aldığım ürünn bu http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-512-gb-flash-bellek-metal-govde-154700927 . Ben almadım. Arkadaşın biri alıyordu. Bana da al dedim. Şüphelerim vardı. Çinliler belki yapmıştır dedim . 30 tl'ye aldım. İlk başta sıkıntı yok gibiydi film program atıyordum full kapasite denemedim.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
bddcbc8fb3d0d57bd47c1d9d9198a4fb.jpg

Ben de bunu almıştım Çin'den. 512GB Fiyatı 25TL gibiydi.

Eğer sahte çıkarsa dispute açarım diye düşünüyordum.

Ürün daha elime geçmeden "Güvensiz satıcı" diye işlem donduruldu. Para iadesi yapıldı.

Sonra ürün geldi. Sahteymiş. 512GB format atıyor. NTFS olmuyor. Video dosyaları bozuluyor vs