Usb aygıtı tanınmadı![bluetooth]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reflex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben bluetooth'u kasaya takıyorum fakat Usb aygıtı tanınmadı uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim? :innocent:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bluetooth derken neyinden bahsediyorsun şayet bluetooth uzaktan kablosuz bir araçtır :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bluetooth derken neyinden bahsediyorsun şayet bluetooth uzaktan kablosuz bir araçtır :D

Sanırım alıcı'dan bahsediyor.

Eğer cd'si varsa önce cd'den kur yoksa; sitesinden driver'i varmı diye araştır.En son ihtimal kullandığın işletim sistemini güncelle sorun çözülecektir ;)

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefon ile bağlantı yapılan araç varya ondan bahsediyorum ben:D:D Format bile attım bu yüzden ama yine düzlmedi:S

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Telefon ile bağlantı yapılan araç varya ondan bahsediyorum ben:D:D Format bile attım bu yüzden ama yine düzlmedi:S
peki driverini tam kurduğuna emin misin ¿
eğer eminsen driverde bir sorun vardır ;)

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki driver güncel mi? Eski versiyonu olmasın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Senin sorunun Taktığın usb kablosunda yada usb girişinde usb girşini değişip ve kablosunu değişip bi denermisin sonucu bildirirsen sevinirim.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Senin sorunun Taktığın usb kablosunda yada usb girişinde usb girşini değişip ve kablosunu değişip bi denermisin sonucu bildirirsen sevinirim.
Usb giriş yerinde problem yok başka cihazlar denedim ve çalıştı sadece bluetooth çalışmıyor.Acaba bluetoothda problem olabilir mi :wassat:

hellbutcher000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
USB aygıtı tanınmadı gibi hatalar %95 bilgisayar dan kaynaklanır taktıgın usb hubunda o aygıtla oluşan bi hata var diğer aygıtlarda ortaya çıkmaz ama sadece o aygıtta ortaya cıkabilir varsa başka hub dene eğer yoksa başka bir bilgisayara takmayı ve yuklemeyı dene ordada aynı sorunu veriyorsa usb kablolarını değiştirmeni tavsiye ederim aynısı benım telefonuma da oluyodu data kablosunu taktıgımda usb aygıt tanınmadı gibi hatalar alıyordum ama herşey usb kablosundaymış değiştirdim ve sorunda ortadan kalktı.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
arka usb leri kullan
bildiğim kadarıyla xp sp2 den sonrası bluetoothları flash bellekler gibi driver olmadan otomatik tanıyor...