• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Usb aygıtı tanınmadı![bluetooth]

Reflex

Profesör
Arkadaşlar ben bluetooth'u kasaya takıyorum fakat Usb aygıtı tanınmadı uyarısı alıyorum nasıl düzeltebilirim? :innocent:

Bluetooth derken neyinden bahsediyorsun şayet bluetooth uzaktan kablosuz bir araçtır :D

Bluetooth derken neyinden bahsediyorsun şayet bluetooth uzaktan kablosuz bir araçtır :D

Sanırım alıcı'dan bahsediyor.

Eğer cd'si varsa önce cd'den kur yoksa; sitesinden driver'i varmı diye araştır.En son ihtimal kullandığın işletim sistemini güncelle sorun çözülecektir ;)

Peki driver güncel mi? Eski versiyonu olmasın.

Senin sorunun Taktığın usb kablosunda yada usb girişinde usb girşini değişip ve kablosunu değişip bi denermisin sonucu bildirirsen sevinirim.

Senin sorunun Taktığın usb kablosunda yada usb girişinde usb girşini değişip ve kablosunu değişip bi denermisin sonucu bildirirsen sevinirim.
Usb giriş yerinde problem yok başka cihazlar denedim ve çalıştı sadece bluetooth çalışmıyor.Acaba bluetoothda problem olabilir mi :wassat:

USB aygıtı tanınmadı gibi hatalar %95 bilgisayar dan kaynaklanır taktıgın usb hubunda o aygıtla oluşan bi hata var diğer aygıtlarda ortaya çıkmaz ama sadece o aygıtta ortaya cıkabilir varsa başka hub dene eğer yoksa başka bir bilgisayara takmayı ve yuklemeyı dene ordada aynı sorunu veriyorsa usb kablolarını değiştirmeni tavsiye ederim aynısı benım telefonuma da oluyodu data kablosunu taktıgımda usb aygıt tanınmadı gibi hatalar alıyordum ama herşey usb kablosundaymış değiştirdim ve sorunda ortadan kalktı.

arka usb leri kullan
bildiğim kadarıyla xp sp2 den sonrası bluetoothları flash bellekler gibi driver olmadan otomatik tanıyor...