URL ve Sayfalarda Karakter Hatası YARDIM

r_serseri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1: url ve karakterlerde sorunum vardı phpmyadminden tüm Karakter değişkenlerini utf8_turkish_ci yaptım.
sayfalarda ve mesajlarda (admin paneli dahil) her yerde karakter Hatası var :S
dil dosyasını silip daha önce kullandığım ve çalıştığından emin olduğum dil dosyasını yükledim aynı hata devam ediyor
yeni açtığım konularda ve yeni mesajlarda sorun yok fakat eski konular karakter hatasıyla duruyo bunları düzeltmenin kısa yolu varmı? (uzun yol tek tek mesajları, forumları, kategorileri düzenlemek diye düşünecek olursak kısa yolu varmıdır bunun?)

2 : kategorilere tıklayınca url hatası veriyordu vbseo yükledim hata devam etti kaldırdım şimdide url yi
www.siteismi.com/forumdisplay.php?f=543 şeklinde veriyor yani kategori/forum ismi url de yazmıyor direk forumun id'si yazıyor bunu nasıl düzeltirim?

3 : admin panelinde linklerin hepsini aç diyorum açıyor kaydediyorum yenileyince tekrar kapanıyor ama kapanmaması gerek

Lütfen yardım edin

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vbseo kurulumunda bir hata yapmış olmalısın büyük ihtimalle veya .htacces dosyanı yanlış düzenlemişte olabilirsin hatanın sebebi bunlardan kaynaklanıyor phpmyadmin i pek kurcalamanı önermem