19 Temmuz 2012 #31 L legend58_78 Öğrenci Katılım 4 Mart 2012 Mesajlar 24 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Erkeğin her adımı , her nefesi , her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla..
Erkeğin her adımı , her nefesi , her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla..
11 Kasım 2012 #32 re13el Dekan Katılım 28 Şubat 2011 Mesajlar 9,153 Reaksiyon puanı 114 Puanları 243 -Ay'a ayak basan ilk insan kimdir? +Neil Armstrong, efendim. -Tabi ki Neil Armstrong. Bunu hepimiz biliyoruz. Peki ikinci kişi kimdir? +İkincilerin bir önemi yok. Kimse, ikincileri hatırlamaz. 3 Idiots
-Ay'a ayak basan ilk insan kimdir? +Neil Armstrong, efendim. -Tabi ki Neil Armstrong. Bunu hepimiz biliyoruz. Peki ikinci kişi kimdir? +İkincilerin bir önemi yok. Kimse, ikincileri hatırlamaz. 3 Idiots
11 Kasım 2012 #33 osC++CoDeR Asistan Katılım 21 Ekim 2007 Mesajlar 377 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 KVP - Abdülhey Çoban bir muhaberat ajanını sorgulamaktadır, ajan sorgu başlamadan direk konuşmaya başlayınca... - Abdülhey Çoban: Ben nerden bilecem doğru mu konuşuyorsun, yalan mı konuşuyorsun. Ve dalar adama
KVP - Abdülhey Çoban bir muhaberat ajanını sorgulamaktadır, ajan sorgu başlamadan direk konuşmaya başlayınca... - Abdülhey Çoban: Ben nerden bilecem doğru mu konuşuyorsun, yalan mı konuşuyorsun. Ve dalar adama