Yardım UNO'ya wifi jammer yükleme

ie722012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar. Elimde UNO R3 Clone For Arduino - With USB Cable - (USB Chip CH340) var. Fakat ne yaptım ne ettim bir türlü wifi yazılımını arduino üzerinden yükleyemedim hep hata alıyorum. Yardımcı olacak var mı?
Fotoğraf açıklaması yok.

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,941
Wifi yazılımı derken neyden bahsediyorsunuz.
Biraz açarmısınız konuyu?

ie722012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi yazılımı derken neyden bahsediyorsunuz.
Biraz açarmısınız konuyu?
Şimdi ben bunu birisinden 100 liraya satın almıştım. Ve bana geldiğinde her şey hazırdı sadece fişe taktım ve telefondan ağa bağlanıp 192.168.4.1 yazarak modem ara yüzü gibi bir sayfa açılıyordu o sayfadan etraftaki ağların wifi bağlantılarını kopartıp başka sahte ağlar açabiliyordum. Kısacası wifi jammer diye satın almıştım fakat üstündeki reset butonuna yanlışlıkla basınca resetlendiğini öğrenmiş oldum. Bunu satın aldığım adamada ulaşamıyorum. Bu uno kartına nasıl eskisi gibi wifi jammer uygulaması yükleyebileceğiz onu yapacak birini arıyorum.

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,941
Kod yeniden başlatılır. İçinden silinmez ki. Modem arayüzüne kendiniz de erişebilirsiniz. hangi modemin arayüzüne girdiyseniz. O modemde ki ağda bulunanları ağdan atabilirsiniz. Ayrıca bunun arduino ile alakası yok bunu kendinizde normal bir şekilde yapabilirsiniz. Arduinonun burada bi etkisi olduğunu sanmıyorum