Ünlüler 'deli'ye ne kadar şans tanıdı?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ne dediler?

ÜNLÜLER 'DELİ'YE NE KADAR ŞANS TANIDI?
53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Deli' adlı şarkıyla Türkiye'yi temsil eden Mor ve Ötesi'ne bakın ünlüler hangi sözlerle destek mesajı verdi...

Bazısı Eurovision deneyimlisi, bazısı değil ama hepsi Türk pop müzüğünün önemli ismleri. Bu gece finalde yarışacak 'Deli' ve Mor ve Ötesi ile ilgili bakın Vatan'a neler dediler?

KAYAHAN

İyi bir derece alacaklar

İngiltere temsilcisini çok enerjik buldum. Mor ve Ötesi’nin ise iyi bir derece alacağını düşünüyorum. Eurovision Şarkı Yarışması, bugün bizim yarıştığımız zamandan çok farklı. Oylar SMS’le geldiği için kimin çok telefonu varsa o kazanıyor. Yarışmaya siyaset karıştığını tam olarak söyleyemem ama bir ülkenin başbakanının başka bir ülke hakkında söylediği bir tek söz bile oyların gelmesine ve gitmesine neden oluyor.

SİBEL TÜZÜN

Sahne tecrübesi avantaj

MOR ve Ötesi’nin ilk 10’a girmesinin büyük ihtimal dahilinde olduğunu söylüyorum. Çünkü onların en büyük avantajı, sahne tecrübelerinin olmaları. Bu arada Eurovision yarışmacıları arasında şarkıları çok iyi olduğu halde sahne tecrübesi olmayan çok ekip var. Ben de, Sertab Erener, Kenan Doğulu da bu avantajı yaşadık.

NECO

Sürpriz yapabilirler

Mor ve Ötesi’ne başarılar diliyorum. Bu çocukların yaptığı müzik tarzı bana göre değil ama kendilerine hürmetim var. Sonuç hayal kırıklığı da olabilir, beklenmedik bir sürpriz de. Finale bu gözle bakılmalı. Bu yüzden yarışmada kimseyi favori olarak göremiyorum.

ALİ KOCATEPE

Şansları yüksek

Siyaset yıllarca hep çok etkili oldu. Biz de her zaman olumsuz etkilendik. Ama artık eskisi gibi değil diye düşünüyorum. Siyasetin de pek etkileyeceğini sanmıyorum. İyi bir ekip, iyi bir çalışma yaptılar. Mor ve Ötesi’nin finalde büyük şansı olduğunu düşünüyorum.

İZZET ÖZ

Doğru bir seçimdi

Grubumuza çok güveniyorum. Türkiye’deki müzikal gelişimi Mor ve Ötesi çok güzel gösterdi. Benim ülkemin popüler müzik anlayışını, geldiği noktayı çok güzel lanse ediyorlar. En az 20 ülkenin bizim tanıtım görüntülerimizi izledikten sonra ağızlarının suyu akmıştır.

Kaynak

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bu akşam Hepimiz ' DELİYİZ !!! ' :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
kaçta başlıyor ?? Bide bizim kaçıncı sırada çıkacağımız belli mi ??

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Türkiye 12.sırada çıkacak.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hadi bakalım hadi hayırlısı inş güzel bi dereceyle dönerler ülkemize

sakin_insan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye saatiyle 22:00 de başlayacak yarışma ve Türkiye 12.Sırada yarışacak...

Mor ve Ötesi Deli ile bu yılki şarkıların içinde en iyisi... :} :} :}

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya ben yarı finali izleyemedim ama nette gördüğüm kadarıyla artık hep show o yüzden mor ve ötesi avantajlı hem şarkıda güzel teşekkür bu arada :)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İspanya favorim :P

Şaka şaka Deli'yi tek geçerim ama ingilizce bir şarkıyla temsil edilmek lazım. Element grubu çıksın hem ingilizce de söyleyebiliyorlar

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Rusya gerçekten güzeldi ;) haketti helalolsun ;) ama oylar çok değişik dağıldı komşu komşuya ... Kötü ama Mor ve ötesi Bence yine de çok iyi bir başarı gösterdiler . Rusya bekle bizi seneye görüşürüz :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence yine politika'ya kurban olduk. Puanlar komşular arasında dağıldı. Deli bence ilk 3'e girmeyi hakediyordu. Polonya'da çok güzeldi ama puan gelmedi . ispanya'ya bile puan geldi şaştım kaldım.

Yunanistan'da ise hiç iş yoktu. Rusya'da şarkısı fena değildi o da sahne şovundan kurtardı ve puanları götürdü.

Arkadaşla iddia'ya girmiştik "Deli'"'nin ilk 3'e girmesi konusunda. Bir yemek ısmarlama borcum oldu ona :S

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yunan ermeni ve kıbrıs bize puan vermezken biz en yüksek puanlarımızı onlara veriyoruz :)