Ünlü oyuncu gözaltında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Alemin Kıralı' dizisinde eşini sürekli döven Kubat karakteriyle tanınan BKM oyuncusu Metin Yıldız, eşi Elvan Yıldız'ı dövdüğü iddiasıyla geceyi polis merkezinde geçirdi

729677_detay.jpg

Eşi Elvan Yıldız'ı daha önce dövdüğü gerekçesiyle boşanacakları ileri sürülen Metin Yıldız, iddiaya göre, eşi Elvan Yıldız ile birlikte balıkçı lokantasında içki içti. Siyavuşpaşa Sarmaşık Sokak üzerinde evlerine dönen Yıldız çifti, saat 03.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Metin Yıldız eşi Elvan Yıldız'a yumruk attı.Elvan Yıldız'ın çığlıkları üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis Metin ve Elvan Yıldız'ı şikayetçi oldukları gerekçesiyle Bahçelievler Polis Merkezi'ne getirdi.

ELVAN YILDIZ'IN YÜZÜNDEKİ ŞİŞLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Polislere kendisinin dövüldüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu alınmak üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Elvan Yıldız, polis merkezinde ifade verdi. Eliyle yüzünü gizlemeye çalışan Elvan Yıldız'ın yüzündeki şişlikler dikkatleri çekti. Elvan Yılız, basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyerek polis otomobiliyle evine gitti. İfadede veren Metin Yıldız çıkışta, "Ben polis çocuğuyum. Ziyarete geldim" dedi. Metin Yıldız, basın mensuplarının "Eşinizi dövdüğünüz iddia ediliyor" sorusuna ise cevap vermedi. Yıldız çiftinin ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

DHA

haberturk

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Belki adam rolündeki karakterine bürünmeye çalışıyordu karısıda bu durumu yanlış anladı belkide.:D

Kubat otuz şubat:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Fena girişmiş ama.Ayıp be utanır insan.

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kadına şiddete hayır kadına da şiddete hayır demiyor mu simgeeee :)) aaa olmadı bu :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Rolünü o kadar iyi oynuyormuş ki, gerçek hayatına yansımış desenize :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer bir kadına el kaldırabilecek kadar acizsen, sen adam değilsin..

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya ayıp be erkek adam sevdigi kadıan el kaldırmaz arkadaş
lan önüne yemegını koyar camasırını yıkar utusunu bulasıgını hala dovmek neyın nesı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Erkek olmak ayrı herkes olur,adam olmak zor! Kınıyorum.