İpucu UNLOST X v3 sistem 10312 TL!

Bu konuyu okuyanlar

berat güven

Doçent
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
957
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
422
Puanları
63
Yaş
28
birazcık şova bağladığını düşümnüyorum elinde kalanlar neyse ona göre indirim yapmışlar bence daha iyisini toplayabilirsiniz birazda fırsat kovalamanız lazım benim görüşüm bu
 

mychar276

Yerli ve Milli Tech Guy
Katılım
17 Mayıs 2016
Mesajlar
2,546
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
2,524
Puanları
113
Eskiden donanım arşivi, unlost, pc hocası vb. Sistemleri piyasanın yarısı fiyatına olurdu, 2 saate stokları biterdi. İçinde rog strix gibi kaliteli modeller kullanılırdı. Şimdi elde kalmış, olsa da olur diyebileceğimiz, olabilecek en düşük chipsetlerin seçildiği, bilgisayarlar piyasanın azıcık altında olmaya başladı. Forumda bazı küçük kafali arkadaşlar da dayıların ekonomiyi savunması gibi, youtuberları bu konuda savunmaya çalışıyor.
Kabul edin yada etmeyin, kotu bir sistem.

Eskiden bütün youtuberlar sponsorluk almıyordu, firmalarda bu yuzden gerçek indirim yapmak için uğraşıyordu ki malları satılsın. Seçenekleri azdı, iyi değerlendiriyorlardı. Şimdi hepsi sponsorluk aldığı için firmalar "sen almasan x alır y alır" mantığıyla "indirimli" gibi görünen kampayalar yapıyorlar. Youtuber arkadaslar da, ben sponsorluk almasam ayni sistemle baskasina gidecekler kafasında oluyor.

Bütün Tam bu makro olayları düşünüp büyük çerçeveden bakınca olaya uyanıyorsun.

Tam bir "3060 olsun da nasıl olursa olsun" sistemi. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

2K bir monitör ile kullanmalarını öneririm, işlemci 1K da bazı competitive oyunlarda gpu nun gazına tam olarak basamayabilir.

Bir ekleme yapayım; Eskiden bu tarz sistemler hazırladığında yanyana koyar, fps lerini gösterir, heyecanlı kıpır kıpır sunardı. Olay sponsor projesi değil, izleyicilerine uygun donanım sağlamaktı. Şimdi video bile paylaşmamış. O kadar business oldu ki, sadece isim unlost- başka bir stok boşaltma projesi.
 
Son düzenleme:
Üst