Üniversite Tercihler Yardım....

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba Arkadaşlar Ben 2 yıllık direk geçiş yaparak üniversiteye gitcem bölümüm ise gaz ve tesisatı evime en yakın 3 ilde bölümlerim var ve bu okullar hakkında açıkcası bilgim yok egitim düzeyi genel çevresi ögretimi nasıl bunlar ve genel bilgileriniz hakkında bilgi almak istiyorum üniversiteler ise şöyle

Konya-Selçuk Üniversitesi,
Aksaray-Aksaray Üniversitesi,
Sakarya-Sakarya Üniversitesi

Üniversiteler bunlar Arkadaşlar bu üniversitelerde okuyan,tanıdıgı okuyan,vs yada bir bilgisi olan varsa bana artı,eski yönlerini açıklarmı kafam sakarya üniversitesinde ama diğerlerini bilmiyorum dedigim gibi yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar hiç yardım edecek yokmu ? :( :( :( konu güncel.....

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben olsam şehirlere göre tercih yapardım sanırım.
1-sakarya
2-konya
3-aksaray

Üniversitelerin ve bölümün eğitim durumuyla ilgili en ufak bi bilgim yok bu arada :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben olsam şehirlere göre tercih yapardım sanırım.
1-sakarya
2-konya
3-aksaray

Üniversitelerin ve bölümün eğitim durumuyla ilgili en ufak bi bilgim yok bu arada :)
bende konya ve sakarya yazayım diyorum konya ankaraya arası hızlı tren avantajımda oluyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

konu güncel arkadaşlar.......

kolay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İmkanın varsa, (çok yakınsa veya başka bir iş için de gideceksen) bölümleri ve yüksekokulları görmeni tavsiye ederim. Ben 2. üniversiteyi okuyacağım Allah'ın izniyle. Sınava, yazacağım bölümün binasında girdim :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İmkanın varsa, (çok yakınsa veya başka bir iş için de gideceksen) bölümleri ve yüksekokulları görmeni tavsiye ederim. Ben 2. üniversiteyi okuyacağım Allah'ın izniyle. Sınava, yazacağım bölümün binasında girdim :)
pek yakın sayılmaz anca tercih sonuclarından sonra gideribilirm....