Üniversite Seçimi?

serkan_etik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler herkese. üniversite sınavına hazırlanıyorum ve danışmak istedim okul seçimi hakkında şu an ki durumuma bakınca süleyman demirel ile pamukkale gelecek gibi mimarlık yazıcam. Hem şehir olarak hem ünv. hangisi daha iyidir daha önce gitmedim ortamlarını bilmiyorum ben çanakkalede yaşıyorum bu arada. Pamukkalenin mimarlıgı 2015 de kurulmuş akademik kadrosu 9 kişiydi sanırım prof. bile yoktu, süleyman demirelin 35 kişi olması lazım kadrosu ve daha eski mimarlıgı 22 yıllık..

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Merhabalar;

Açıkçası gideceğiniz bölümün temellerinin sağlam olması çok büyük avantaj.Köklü bir bölümse oradaki hocalar ve imkan daha fazla olacaktır.Süleyman Demirel yanlış hatırlamıyorsam Kayseri şehrindeydi.Puanı yüksek olması lazım.Bence burası daha isabetli olacaktır.Ayrıca Pamukkale ye göre Kayseri daha büyük bir şehir.Daha çok aktivite imkanı mevcut.

serkan_etik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Açıkçası gideceğiniz bölümün temellerinin sağlam olması çok büyük avantaj.Köklü bir bölümse oradaki hocalar ve imkan daha fazla olacaktır.Süleyman Demirel yanlış hatırlamıyorsam Kayseri şehrindeydi.Puanı yüksek olması lazım.Bence burası daha isabetli olacaktır.Ayrıca Pamukkale ye göre Kayseri daha büyük bir şehir.Daha çok aktivite imkanı mevcut.
hocama bölüm olarak daha köklü tabiki arada nerden baksan 20 yıl var. Ama şey :D ıspartada süleyman demirel o şehir nasıl ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
hocama bölüm olarak daha köklü tabiki arada nerden baksan 20 yıl var. Ama şey :D ıspartada süleyman demirel o şehir nasıl ?
Isparta hakkında pek bilgim yok ama Pamukkale ile çok farklı bir şehir olacağını sanmıyorum yani büyüklük açısıdan.Hangi bölüm daha köklü ise ona gidin bence. :)