Üniversite için şehir

Fëanor_Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tıp için Konya Samsun Kayseri Bursa 4lüsünden hangisi het şehirde okuyan kendi şehri hakkında bilgi verebilir mi?

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
4 şehir arasında bildiğim ve gördüğüm kadarıyla Samsun en iyisi diyebilirim hem OMÜ nün yeri güzel hemde öğrenci şehri

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
4'ü arasından düşünmeden Bursa'yı seçerim ben. En azından büyük şehirde yaşadığını hissedebilirsin, canın istediği zaman günübirlik İstanbul başta olmak üzere birçok yere gezmeye gidebilirsin.

Samsun'un deniz şehri olması onu biraz cazip kılar benim gözümde. Kayserili ve Ankara'da yaşayan biri olarak eğer ailenin yaşadığı şehir değil ise ikisinin çok fazla bi albenisi olmadığını söylemek isterim.

Gideceğin şehirde en az 6 yılın geçecek, sıkılmayacağın bi şehir tercih et :)

Şimdiden hayırlı olsun :)

Fëanor_Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
4'ü arasından düşünmeden Bursa'yı seçerim ben. En azından büyük şehirde yaşadığını hissedebilirsin, canın istediği zaman günübirlik İstanbul başta olmak üzere birçok yere gezmeye gidebilirsin.

Samsun'un deniz şehri olması onu biraz cazip kılar benim gözümde. Kayserili ve Ankara'da yaşayan biri olarak eğer ailenin yaşadığı şehir değil ise ikisinin çok fazla bi albenisi olmadığını söylemek isterim.

Gideceğin şehirde en az 6 yılın geçecek, sıkılmayacağın bi şehir tercih et :)

Şimdiden hayırlı olsun :)
Tokat'ta oturuyorum da ailem en soğuk bursaya bakıyo yoksa bende bursa istiyorum :D Bursa ekonomik açıdan nasıl bilginiz var mı acaba yurtlar filan?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Tokat'ta oturuyorum da ailem en soğuk bursaya bakıyo yoksa bende bursa istiyorum :D Bursa ekonomik açıdan nasıl bilginiz var mı acaba yurtlar filan?
Ekonomik yönü bilmiyorum.
Ailenin soğuk bakma sebebi sanırım kendilerine en uazk şehir olması. Onu da göz önünde bulundurmalısın bence, her ne kadar ilk yıldan sonra çok sık gelip gitmeyecek olsan da :)