Üniversite Hakkında

ÇaySever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, ben şu an üniversite öğrencisiyim, hemen konuya gireyim.

Üniversitede 2 yıllık bölümde okuyorum. Radyo Tv programcılığı istiyordum ama istemediğim bir bölüm geldi. Çevremdeki insanlarda negatif desem yeridir. Aslında bir sene daha bekleyecektim, yeniden hazırlanacaktım. Ama aceleci davrandım, üniversite ortamı falan derken gaza geldim. Gerçekten çok kararsızım. Radyo Tv programcılığı ve bir çok kurs almak istiyorum(bilişim üzerine olsun, web tasarım olsun, müzik olsun). Sizlerinde fikirleri önemli benim için.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeş hayatını sen yaşayacaksın ben milletin isteklerine göre bazı kararlar verip hayatımı şekillendireyim dedim o şekiller bozuk çıktı düzgün gitmedi her şey ne olursa olsun kendi kararını kendin ver sonrasını düşün.

ÇaySever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İleriyi düşündüğüm için böyle bir karar verdim. Sonunda ailemle konuştum, onlarda beni destekledi, keşke en baştan bu kararı alsan dediler.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar, ben şu an üniversite öğrencisiyim, hemen konuya gireyim.

Üniversitede 2 yıllık bölümde okuyorum. Radyo Tv programcılığı istiyordum ama istemediğim bir bölüm geldi. Çevremdeki insanlarda negatif desem yeridir. Aslında bir sene daha bekleyecektim, yeniden hazırlanacaktım. Ama aceleci davrandım, üniversite ortamı falan derken gaza geldim. Gerçekten çok kararsızım. Radyo Tv programcılığı ve bir çok kurs almak istiyorum(bilişim üzerine olsun, web tasarım olsun, müzik olsun). Sizlerinde fikirleri önemli benim için.
hayat senin hayatın kardeşim bence istedigin bir bölüme git sevmedigin işi yapamassın okulu okuyamassın istedigin işi seve seve iyi yaparsın ama istemediğin sevmedigin iyi yaparken işkence gibi gelir sana bence bir sene daha bekle istedigin bölüme git.....