TeknoBird
Öğrenci
Oyun geliştirmek için c# ve unity öğrenmeye başladım, BTK akademiye kayıt oldum, fakat yapmak istediğim tarzda oyun eğitimi için eğitim videosu bulmakta zorlanıyorum. Yapmak istediğim oyun 2D, sadece görseller ve butonlardan oluşan, üret-al-sat tarzı simülasyon oyunu. Play store da severek oynadığım oyunlardan bazıları;
play.google.com
play.google.com
Bu tarz oyunların çok kolay yapılmadığının farkındayım, bana kaynak gösterebilcek yada direk ücreti karşılığında öğretebilecekler varsa çok sevinirim.
Car Dealer Simulator - Apps on Google Play
In our game, you start out on the lowest rung of a car dealer’s career with a small initial capital and unlimited capabilities at your disposal. You can buy damaged cars, repair them, and sell them for profit or simply scout around for the most attractive offers on the marketplace in the hope of...
Car Manufacturer Tycoon - Apps on Google Play
Have you ever wanted to plan, configure, build and sell your own cars? Manage your own car company in Car Manufacturer Tycoon and become the most successful car manufacturer. CREATE YOUR CARS You can create and configure your own cars, from agile compacts over powerful sedans and SUVs to rapid...
Bu tarz oyunların çok kolay yapılmadığının farkındayım, bana kaynak gösterebilcek yada direk ücreti karşılığında öğretebilecekler varsa çok sevinirim.