Ünal Aysal'ı kuşbaşı yapar doğrarım!

Reaksiyon puanı
10,315
Ünal Aysal'ı kuşbaşı yapar doğrarım!

rasim-ozan-kutahyali-dan-unal-aysal-in-yalan-soyledigi-iddiasi-3633838.Jpeg

Rasim Ozan Kütahyalı, Fatih Terim'in bir yakınının kendisini aradığını ve ''Ünal Aysal yalan söylüyor, beni kimse aramadı, Rasim'e ilet'' dediğini açıkladı.

Sosyal medyadaki hesabından önemli açıklamalarına devam eden Kütahyalı, "Şimdi Fatih Terim'in çok yakını biri aradı beni. Fatih Hoca'yı kimsenin aramadığını, SMS atmadığını, bunu cep kayıtlarından çıkaracaklarını söyledi. Fatih Hoca, 'Ünal Aysal yalan söylüyor, beni kimse aramadı, Rasim'e ilet' demiş. Eğer Fatih Hoca doğru söylediğini ispatlarsa yemin ederim Ünal Aysal'ı ekranlarda kuşbaşı yapar doğrarım. Ünal Aysal bu kara propagandayı yaptıysa GS Başkanlığı bitmiş demektir, intihar etmiş demektir" ifadelerini kullandı.

1380132633-ekran-resmi-2013-09-25-21.10.11.png

KaynaK

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kuşbaşı yapıp sonra mı doğrayacan :lol:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
tamamen iktidar yalakası biri ne söylediği zerre umurumda değil gerçi boş laf kalabalığından başkada bir halta yaramıyor...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu r.o.k. kim oluyo? Bi anda ortada belirdi, kim olduğunu kimse bilmiyo. Spor yorumcusu mudur, siyaset yorumcusu mudur nedir?

ayrıca haberin manşeti de yanlış, içeriği okuyunca meydan okuyanın rok olduğu görülüyo. Kullanılan resmin değişmesi lazım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Usta bu telegol yorumcularinin ne mal oldugunu herkes biliyor o vakit bu adamlarin konusunu acmayi gereksiz buluyorum. Konu acilacaksa adamakilli spor yazarlarida var bu ulkede onlarin ustunden tartismak daha dolu is olacaktir

Teoman TEO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman ispatlayacak kütahyalıda dediğini yapacak.tabi yapabilirse !