- Reaksiyon puanı
- 157
Sezon sonu gönderilmezse bişeyler yapar ama seneye anca verim alınır
reklamda ki telefonlara bakın![]()
Beğenmiyorsanız gelin siz yönetin ne gereksiz bir laftır; haginin ikinci gelisini çoğunluk beğenirken ben beğenmiyordum, teriminde beğenmiyorum dünyada bi terimmi kalmış, baska bi teknik direktör düzeltemezmi takımı. Altı üstü dandirikten süperligde takımı şampiyonluk yarışında tutmak bu kadar zormudur? Rijkaard terimden kötü hocamıydı? Galatasarayın cocuğu, 2000 ruhu vs vs diye diye takım bu hale geldi zaten. Terim 2000 yılındaki terim değil kaseti geri sarmaktan eski hatalari tekrardan baska bisey değil, gelecek sezonda gecen 3-5 seneden farklı şeyler beklemiyorum. küme düşme hattında olmayizda daha yukarda oluruz hepsi o.
iki düşünce de kendi içinde haklı. hangisinin doğru olduğunu zaman gösterecek.Aykut yapma Allah aşkına, tarihin en başarılı Türk teknik adamı. Hem Galatasaray'la hem de milli takımla hep ilkleri o başardı. O kadar yaşattığı başarılardan sonra bu tepkiyi hak etmiyor. İkinci döneminde başarısızdır evet, lakin o dönemki transfer politikasını biliyorsun kulübün. Nerede ucuz topçu bulmuşlarsa doldurmuşlardu. Lukunku falan vardı hatırlarsan. Ayrıca Hakan Ünsal, Bülent gibi adamlar artık eski performanslarında olmamalarına rağmen bırakmak istemiyorlardı ve takım içinde bu yüzden büyük huzursuzluklar vardı. Ünal Aysal, sakin bir ortam hazırlar ve iyi bir takım verirse Fatih Terim'e bence Fenerbahçe ile şampiyonluk için çekişiriz seneye.
Kulübedeki duruşu bile yeter. Federasyon, medya,diğer kulüpler bu sene bizi ezmeyen bir yer kaldı mı? Resmen kulüp sahipsiz diye önüne gelen bir tekme atıyor. Fatih Terim varken buna kimse cesaret edebilir mi? Bu iş yabancı hocayla olmuyor, Türkiye'de dönen her türlü dolaptan dolayı ne olduğunu bile henüz anlayamadan kapının önüne koyuluyorlar. Rijkaard'dan daha iyisini getirebilecek miyiz? Hayır. Bize artık Türkiye şartlarını bilen bir hoca lazım. Fatih Terim dışında tek alternatif var, Lucescu. O da Shakhtar'ı bırakıp buraya gelmezdi zaten.fatih terimi sevmiyorum kişiliğini,inatciligini, egosunu, demeclerini, dünyayı ben yarattım havalarını hatta şu avatarindaki resmini... öyleydi böyleydi ikinci sans verildi herseyi daha kötü yapti. benim demek istedigim tarihin en kötü sezonu bitmis yeni yönetim gelmis yeni stada gecmisiz futbolcularin bicogu gidecek yeni yapilanma olacak eskiye sarmak neden, dünyada tek antranör terimmidir dönüp dolasıp yine hagiye terime dönüyoruz. Galatasaray'dan bahsediyoruz tabiki hersene sampiyonluk yarısında olmamız gerekir ki zaten cogu zamanda öyledir fatih terim olmadan da olur bunlar panik yapmaya gerek yok.
[video=youtube;nkiAbbNRwyU]http://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU&feature=related[/video]
Fatih Terim'in yardımcıları: Hasan Şaş, Ümit Davala, Vedat İnceefe...