Ünal Aysal'dan Deklarasyon

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Siz belgelere önem verirmiydiniz hani polis savcının mahkemin belgelerini saymıyordunuz şimdi belgecimi oldunuz Ha gelib burda şunu söylesen hak veririm sana deki ünal aysal gelde tarları sürürgen konuş de ozaman haklısın :)
belge melge istemiycem açık olmamış sanırım hocam BELGE İSTEMİYORUM. demek istedim yukarıda

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yazdıklarımı saniyesininde görenler saatlerdir ortada yok. Ne ala memleket...

Cocuklaşmayın kimse kimsede korkmuyor ortamıda germeyin ne kadar meraklasınız ortamı germeye [MENTION=36664]empati[/MENTION] yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj tı ve silin di siz kendiniz rambo sanmayınz cocuk düşüncesiyle kimse kimse ye bir şey yapmaz dağbaşı deil burası ne fenerlisi ne galatasaraylısı şidete hiç iyi değil

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
belge melge istemiycem açık olmamış sanırım hocam BELGE İSTEMİYORUM. demek istedim yukarıda

Hocam bu türşeylere gerek yok birileri gelir sizin arkanızda durur birileri bizim birileri bjk nin bu işlerin sonu gelmez istediimiz adil olsun herşey tarafsız olsun bunun sucları Şuan TFF ünal aysal burda fenerbahçeyi suclamıyor TFF sucluyor TFF böyle yapsa bu olaylar buraya kadar gelirmi siz hemen üstünüze alıyorsunuz belki hedef bjk fb ve gs den uzak tutmamak dün bize yapılanlar belki bugünde size yapılır cünkü bjk macı da var neden hep siz üzerinize alınıyorsunuz dün fatih hoca topu yere vuruken uyarı gelebilirdi tekrarlaması halinde oyunda atılabilirdi ordu macında böyle idi bunu aykut hocaya yapsaydı siz ne derdiniz bir topu yere vurmakla hiç bir teknik adam tribüne gönderilmez ellini vicdanına koy hocam ben hakemin saha icindeki kararlarına birşey demiyorum fatih terim atılmasına

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Deklarasyon ha.
Ooo çok korktu herkes.En Başta Tff ve Hakemler.
İnsanın elinde tutunacak tek dalı kalınca böyle oluyor demek ki...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Cocuklaşmayın kimse kimsede korkmuyor ortamıda germeyin ne kadar meraklasınız ortamı germeye @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj tı ve silin di siz kendiniz rambo sanmayınz cocuk düşüncesiyle kimse kimse ye bir şey yapmaz dağbaşı deil burası ne fenerlisi ne galatasaraylısı şidete hiç iyi değil

Hem adamın yazdıklarına hak veriyorsun hemde kalkmıs diyorsun kı dag bası değil komık olmayın ya

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yazdıklarımı saniyesininde görenler saatlerdir ortada yok. Ne ala memleket...

Çünkü o Ayrıcalık Fenerbahçeli olmanı gererktiryor kardeşim ondan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cocuklaşmayın kimse kimsede korkmuyor ortamıda germeyin ne kadar meraklasınız ortamı germeye @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj tı ve silin di siz kendiniz rambo sanmayınz cocuk düşüncesiyle kimse kimse ye bir şey yapmaz dağbaşı deil burası ne fenerlisi ne galatasaraylısı şidete hiç iyi değil

Burada kimsenin bişey zannettiği yok, bu olay sadece bir mesaj olayıda değil bence sen olayları çarpıtma.
Algıyı başka yönlere çekme.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hem adamın yazdıklarına hak veriyorsun hemde kalkmıs diyorsun kı dag bası değil komık olmayın ya

Kime hak vermişim hangi mesaj da sen mesaj masıl okuyorsun nerede hak vermişsim bir göster bakalım sen cıkıp şurda adam akılısı bir yorum yazmıyorsun ortamı germeye calışıyorsun lütfen ortamı germe [MENTION=36664]empati[/MENTION] şidet icerikli bir mesaj yazdı bende tutum bir galatasarylı olarak cevap verdim şidet gerek yok diye ortamı germeye cok meraklısın [MENTION=70615]erjan[/MENTION] ile beraber insan gibi yorum yazalım buraya ne bu 2 fenerli dövelim taksim de 2 fenerli icin tüm fenerliler ne yapar gibi şidet icerikli mesajlar yazıyorsunuz şidet meraklısanız burda yazmayın cıkın sokaa gördüğünüz dövün ozaman bu kadar meraklıysanız forumun da huzurnu bozmayalım

Yeter yaf yeter sabah dan beri cıkımşsınız allah sana akıl fikir versin ben olayın neresini çarpıtma ya clışıyorum benim sabah dan beri dediklerim [MENTION=36664]empati[/MENTION] nin yaptıı yanlış ama siz de ona inat yazıyorsunuz başladınız susmadınız benim dediim sadece şidet icerik mesajlar yazmayın kötü birşey mi diyorum mesajları okuyun ondan sonra yazın benim yazdığımı okumuyorsunuz bana yazanın tepki mesjını okuyup bana tepki gösteriyorsunuz hangi olayı carptırıyorum o mesajları alıntı yap bakalım

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Kime hak vermişim hangi mesaj da sen mesaj masıl okuyorsun nerede hak vermişsim bir göster bakalım sen cıkıp şurda adam akılısı bir yorum yazmıyorsun ortamı germeye calışıyorsun lütfen ortamı germe @empati şidet icerikli bir mesaj yazdı bende tutum bir galatasarylı olarak cevap verdim şidet gerek yok diye ortamı germeye cok meraklısın @erjan ile beraber insan gibi yorum yazalım buraya ne bu 2 fenerli dövelim taksim de 2 fenerli icin tüm fenerliler ne yapar gibi şidet icerikli mesajlar yazıyorsunuz şidet meraklısanız burda yazmayın cıkın sokaa gördüğünüz dövün ozaman bu kadar meraklıysanız forumun da huzurnu bozmayalım

Yeter yaf yeter sabah dan beri cıkımşsınız allah sana akıl fikir versin ben olayın neresini çarpıtma ya clışıyorum benim sabah dan beri dediklerim @empati nin yaptıı yanlış ama siz de ona inat yazıyorsunuz başladınız susmadınız benim dediim sadece şidet icerik mesajlar yazmayın kötü birşey mi diyorum mesajları okuyun ondan sonra yazın benim yazdığımı okumuyorsunuz bana yazanın tepki mesjını okuyup bana tepki gösteriyorsunuz hangi olayı carptırıyorum o mesajları alıntı yap bakalım

ne kadar meraklasınız ortamı germeye @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj tı ---> bunu kım yazdi?

ayrıca bende bir mesaj yazayım yazmam gereken bir mesaj olsun ne dersin? sonra sılınsın ne fark eder?

daldan dala atliyorsun ortami en cok geren ve polemık yaratan kısı de sensin adamalr dan cok sen konusyorsun ama hiç değişen bir şey yok.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kime hak vermişim hangi mesaj da sen mesaj masıl okuyorsun nerede hak vermişsim bir göster bakalım sen cıkıp şurda adam akılısı bir yorum yazmıyorsun ortamı germeye calışıyorsun lütfen ortamı germe @empati şidet icerikli bir mesaj yazdı bende tutum bir galatasarylı olarak cevap verdim şidet gerek yok diye ortamı germeye cok meraklısın @erjan ile beraber insan gibi yorum yazalım buraya ne bu 2 fenerli dövelim taksim de 2 fenerli icin tüm fenerliler ne yapar gibi şidet icerikli mesajlar yazıyorsunuz şidet meraklısanız burda yazmayın cıkın sokaa gördüğünüz dövün ozaman bu kadar meraklıysanız forumun da huzurnu bozmayalım

ne kadar meraklasınız ortamı germeye @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj tı ---> bunu kım yazdi?

ayrıca bende bir mesaj yazayım yazmam gereken bir mesaj olsun ne dersin? sonra sılınsın ne fark eder?

daldan dala atliyorsun ortami en cok geren ve polemık yaratan kısı de sensin adamalr dan cok sen konusyorsun ama hiç değişen bir şey yok.

pesssss sana diyorum ne kadar meraklasınız ortamı germeye @empati yazdığı bir mesajı yazmamasıs gereken bir mesaj dı diye yazmışım yazması gereken diye yazmamışım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] [MENTION=136676]IThelp[/MENTION] [MENTION=115926]aagkn[/MENTION]

Abiler bari siz yapmayin :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@empati ne yazdığı biliyormusun

@Korpe @IThelp @aagkn

Abiler bari siz yapmayin :)

kardeşim bu mesaj da ne anlıyorsun sen @empati arkadaş mız 2 fenerli dövelim taksim de diye mesaj yazdı foruma bende ona cevap yaptığın yanlış şidet kesinlik hayır diyorum dedim bunu ardı fenerli arkadaşlar yazdı bende onlara dedim ki @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj böyle mesaj yazdım bende burda ne demek istiyorum sen söyle

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@empati ne yazdığı biliyormusun

kardeşim bu mesaj da ne anlıyorsun sen @empati arkadaş mız 2 fenerli dövelim taksim de diye mesaj yazdı foruma bende ona cevap yaptığın yanlış şidet kesinlik hayır diyorum dedim bunu ardı fenerli arkadaşlar yazdı bende onlara dedim ki @empati yazdığı bir mesajı yazmaması gereken bir mesaj böyle mesaj yazdım bende burda ne demek istiyorum sen söyle

Tamam haklısın o konu da ama diyorumkı daha fazla dallandırma

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION]

Arkadasin söylemis oldugunu elbette tasvip etmiyorum. Demek istedigim sadece bir büyügümüz olarak ortami idare etmeye calisin :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tamam haklısın o konu da ama diyorumkı daha fazla dallandırma

sevgili kardeşim biz burda fenerli galatasaraylı olabiliriz ama bu forumda sidet icerikli carılar olmasın diyorum ben yumuşatmaya calışıyorum sizden biri bak senin bu mesajından sonra burda konuşanlar hepsi kactı diye mesaj yazıyor benmi dalandırıyorum siz mi bu konu burda kapansın kimse kimseyi üzmesin yeter diyorum

bu gün bize olan yarın sizinde başınıza gelebilir Bu TFF ile herşey olur bu sene bize bu TFF kaldıı sürece sene sizin başınıza gelmeyecei ne malum eğer birşey yapmak istiyorsak hep beraber şu TFF kovalım adam gibi adamlar gelsin TFF başına tarafsız biri gelsin burda bir birimize destek olalım fenerbahçe nin maclarına da haksızlık olmadımı hakkınız yenmedimi size yapılan bugünde bize yapıldı yarın size yine yapılır sonra bize yine yapılır böyle uzar gider

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hakemin neredeyse tüm kararları doğru burak ceza sahası içinde topu elle alıp neredeyse gol atacak hamiti 2 defa oyundan atması lazım hakem bunlarıda korkusundan es geçiyor ama tüm galatasaray camiası tutturmuş ortada tezgah var diyor. gerçekten anlamak çok zor...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hakemin neredeyse tüm kararları doğru burak ceza sahası içinde topu elle alıp neredeyse gol atacak hamiti 2 defa oyundan atması lazım hakem bunlarıda korkusundan es geçiyor ama tüm galatasaray camiası tutturmuş ortada tezgah var diyor. gerçekten anlamak çok zor...

göz var nizam var ...

ama millet görmesi gereken şeyi görüyor ..

her neyse son mesajım umarim daha fazla FENERBAHCE mizi muhabbete gereksiz yere çekmezsiniz..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bazı kesimler bazı bilmemneler. bi sürü kişiler herkes biliomuş miş muş mış....

varsa bildiğin birşey çık açıkla öyle kürsüden sallamakla olmuyor bu işler.

asıl pravakatör senin teknik heyetindir.
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] benimde son mesajım ama biz fenerbahçeyi cekmedik bu konuya kendi taraftarın cekti konu farklıydı arkadaş farklı geldi :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeter yaf yeter sabah dan beri cıkımşsınız allah sana akıl fikir versin ben olayın neresini çarpıtma ya clışıyorum benim sabah dan beri dediklerim @ empatinin yaptıı yanlış ama siz de ona inat yazıyorsunuz başladınız susmadınız benim dediim sadece şidet icerik mesajlar yazmayın kötü birşey mi diyorum mesajları okuyun ondan sonra yazın benim yazdığımı okumuyorsunuz bana yazanın tepki mesjını okuyup bana tepki gösteriyorsunuz hangi olayı carptırıyorum o mesajları alıntı yap bakalım

Birincisi üslubuna dikkat et Allah sana akıl fikir versin demişsin, akılsız ve fikirsiz olduğum kanaatine vardığına göre sen büyük ihtimal çok akıllı ve fikirlisindir ,çok şükür benim aklımda fikrimde yerinde,

İkincisi sabahtan beri susmadınız falan demişsinde burda senden fazla konuşan yok, istersen sayfaya bak her mesajın altında sen varsın,

Üçüncüsü Kendince ortalığı yatıştırmaya çalışıyor gibi gözüküp inceden bizi doğramana daha fazla göz yumamazdım.

Son olarak herkes konusunda haklı olabilir bunu açıkça belirtmek gerekir öyle kelimelerin arasından değil.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
"deklarasyon" kelimesi komik duruyor. "açıklama" kelimesi havalı değil galiba ya da bu yazıyı yazan kişi yıllardır yurtdışında yaşadığı için deklarasyon kelimesinin türkçesi aklına gelmemiş.
Hayır dilimizde bazı yabancı kelimeler var ki bunlar artık türkçeleşmiştir ama deklarasyon nedir Allahınızın aşkına.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
"deklarasyon" kelimesi komik duruyor. "açıklama" kelimesi havalı değil galiba ya da bu yazıyı yazan kişi yıllardır yurtdışında yaşadığı için deklarasyon kelimesinin türkçesi aklına gelmemiş.
Hayır dilimizde bazı yabancı kelimeler var ki bunlar artık türkçeleşmiştir ama deklarasyon nedir Allahınızın aşkına.

O kadar muhabbetin icinden çeke çeke bunumu çeksin ne alaka ne traş !

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hocam bu türşeylere gerek yok birileri gelir sizin arkanızda durur birileri bizim birileri bjk nin bu işlerin sonu gelmez istediimiz adil olsun herşey tarafsız olsun bunun sucları Şuan TFF ünal aysal burda fenerbahçeyi suclamıyor TFF sucluyor TFF böyle yapsa bu olaylar buraya kadar gelirmi siz hemen üstünüze alıyorsunuz belki hedef bjk fb ve gs den uzak tutmamak dün bize yapılanlar belki bugünde size yapılır cünkü bjk macı da var neden hep siz üzerinize alınıyorsunuz dün fatih hoca topu yere vuruken uyarı gelebilirdi tekrarlaması halinde oyunda atılabilirdi ordu macında böyle idi bunu aykut hocaya yapsaydı siz ne derdiniz bir topu yere vurmakla hiç bir teknik adam tribüne gönderilmez ellini vicdanına koy hocam ben hakemin saha icindeki kararlarına birşey demiyorum fatih terim atılmasına
dün kapatılan konuda da söyledim Terim' atılmayabilirdi diye :) üstümüze almadım bjk ve fenere de yapılıyor galasaraya da yapılıyor bu adamlar kimi tutuyor dedim.
hakemlerimiz iskoç gollum gibi olabilse birazcık keşke.
terim dışında ki atılmalar bence doğru hasanın gözler bile yeter atılmasına o nasıl ifadedir ?
uzatarak tartışma yaratmak istemiyorum.
tarafsızca bir görüş söylemek istedim sadece.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yavaş.. Kendinize gelin.. Ne yapacakmışsın o iki tane fenerliyi taksimde? İnsan gibi yorum yapın!!!....

Dayı ne yaptın sen ya :D Oradaki alaycı dili anlamalıydın :) Taksim meydanında sallandıracaksın ! :P Sanırım ünlem işaretini unutmuşum O.o :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar şöyle bir baktım da arkamdan sayfalarca söz söylenmiş. Sükut korumasını bilen bir kişiyim.Ayrıca kimseciklerden de korkacak değilim. Evvel Allah Klavyeden kavga edecek de değilim.Bu konularda ciddi konuşmadığımı anlamalıydınız. Hem siz hiç iki Fenerli Galatalı bir araya gelince işi dalgaya vurmuyor musunuz ? ? ! Arkadaş şurada bir laf ettik 2 sayfa arkamdan konuşmuşsunuz.. Kulaklarım derste çınladı aslında anlamalıydım anlamasına da neyse.. :)

biz salıncak kurup sizi sallariz merak etme

Usta ne yaptın sen ya . Bir salıncak olsa da sallansak. :P

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] artık gerisini size birakiyorum yorum yazmicam

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar yine söylüyorum 32 hafta 32 hafta oyun başladı 32 haftaya cok cok dikkaet edin amac 32 haftaya bize kaybetirme 33 hafta 1 puanla götürecekler kadıköy ordada bize puan kaybetirecekler fener2 puanla öne gececek 34 hafta rakibimiz zor trabzon orda hakemler devreye girecek fenerin rakibi kolay kendi evinde şampiyon yapcaklar herşey ortada fatih terim ve ünal aysal söyledikleri gizli oyunlar sonuna kadar doru zaten dün başladın bu oyuna öncede vardı ama dün tamamen devreye girildi

Bizim mektub kaybolmadı savcı gerekduymadı soruşturmaya haklı buldu ama siz TC kanunları bile hiçe sayan bir klübsünüz TC mahkeme kararlarını hice sayansınız ondan sonra gelib burda mektubdan konuşuyorsunuz ki GFB li taraftarlar bile gerceği görmüş ki aziz yıldırama karşılar siz halen burda neyi konuşuyorusunuz

Gerek mi duymadı örtbas mı edildi?
Size gelince gerek duyulmuyor da bize gelince kanun nizam kalmıyor?
Herkesin fikri kendine başkaları birşeyleri savunuyor diye bende koyun gibi başkalarının arkasında mı gideceğim! Çok komiksin arkadaşım.
Türkiyede şike yapmayan klüp yok teşvik vermeyen klüpde yok kimse sütten çıkmış ak kaşık değil başkasına çamur atmak kolay, herkes kendi kapısının önünü süpürsün