Ülkedeki youtuberlar

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar kardeşimi odasında ağlarken sesini duydum bi bakayım diye içeri girdim dedim ne oldu neymiş efwndim tom diye bir oyun varmış yanlışlıkla yüklemiş Tom un gözünde kamera varmış onu görmüş kim söyledi bunu? Dedim bir youtuberdan duymuş yemin ediyorum israf bu youtuberlar! Siz siz olun kardeşinize telefon falan vermeyin çok boş bilgi var.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Bazı olayları fazla büyütüyor bu youtuberlar. Yok kamera varmış, yok bu varmış. Kamera olsa ne olur ki? Küçük kuzenim de çok korkardı, o zamanlar Angela diye bir oyun varmış, kameradan izleyip çocukları kaçırıyormuş. Gerçekten tuhaf bazı insanlar.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Arkadaşlar kardeşimi odasında ağlarken sesini duydum bi bakayım diye içeri girdim dedim ne oldu neymiş efwndim tom diye bir oyun varmış yanlışlıkla yüklemiş Tom un gözünde kamera varmış onu görmüş kim söyledi bunu? Dedim bir youtuberdan duymuş yemin ediyorum israf bu youtuberlar! Siz siz olun kardeşinize telefon falan vermeyin çok boş bilgi var.

Bu olay Enes Batur'u hatırlattı. Şu Enes Batur'a özenen bazı insanlara var ya ben üzülüyorum ve ben Enes Batur gibi YouTuber olacağım diye hayal kuruyorlar, sonrasında rezil oluyorlar maalesef. :( Şu Enes Batur'lar gibi olmasa keşke. Ben de YouTuber olmak istedim ama maddi imkanlar olmadığından ve PC'im ufaktan yetersiz olduğu için gerekli hazırlıkları yapmadım ama her konuda ünlü olabilir. Mesela programlama da, Instagram'da ya da başka bir konuda ünlü olabilir. O kardeşin umudunu kaybetmesin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Olum youtuberım lan yemin ediyorum düzgün içerik yerine kötü içerim yapsam troll halimi göstersem ne izlenirdim düşünemiyorum ama nerde. Nerde zarar ziyan fenomen. İşini hak ederek yapanlara düzgün içerik çıkaranlara saygı duyarım tabi.

Neyse moralimi düzeltmek için abone olsanıza.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483

"ARKADAŞALAR MOMO İLE SAVAŞTIK"

"MOMO ADIMI SÖYLEDİ"

bu youtube denilen yer bazı youtuberlar yüzünden çekilemez bir yere dönebiliyor.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Ülkede ki youtuberler çok gereksiz cidden. Benim en sevmediklerim 2 oyun oynayıp bir yandan canlı yayında bağış toplayanlar bir yandan da aynı yayını youtube'de paylaşıp reklamlardan para kazananlar. Çok gereksizler abi. Bunlara bağış yapana kadar fakir durumu olmayan kişilere bağış yapın yardım edin. Adam yayında pahalı içecekler içiyor en pahalı donanımları kullanıyor kulaklığı olsun monitörü olsun alta da yazıyor keşke benimde öyle kulaklığım olsaydı falan. Yahu sen bu tiplere oturduğu yerden para kazanan ipsiz sapsız tiplere para kazandırma sende alırsın. Adamın cebinde parası yok gidiyor böyle gereksizlere bağış yapıyor. Dikkat ediyorum böyle youtuber'lar hep lüks evlerde sitelerde kocaman evlerde oturuyorlar. Mesela pintipanda. Hiç sevmiyorum bu adamı. Eli 2 para görünce cidden çok değişti davranışları ve konuşmaları. Son zamanlarda sürekli küfür ediyor abuk subuk cümleler kullanıyor. Bozuluyorlar yavaş yavaş. Merak ettiğim bir oyunun traileri ve gameplayi harici bakmıyorum böyle kişilerin videolarına.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
beni yerli bir youtuber'ı takip etmeye ikna edebilecek tek sebep popüler/akademik bilimsel yayın yapan bir kanalı olması olabilir.