Uğur Dündar'ın yeni kanalı belli oldu

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
söz konusu mahluk'un masum bir insanın intihar etmesine sebep olduğunu bildiğim için hangi c..e [1] giderse gitsin bir gün oradaki esas c...ine gidişini seyretmeyi ve ..... [2] çığlıklarının kulaklarımda yankılanmasını ümit ediyorum.

lütfen yukarıdaki metni anlamlı bir cümle haline getirecek kelime ikilisini bulunuz.

a) [1] cennet [2] sevinç
b) [1] cehennem [2] acı
c) çeldirici
d) buldurucu

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani bir insanı yaptığı TEK bir haber ile yargılamak yanlış olur. Zira teröristlerle dolu bir gemiye haber için girmek büyük cesaret ister. Bunu da unutmamak lazım.
Ayrıca öğrencilerin öğretmenleriyle topluca namaza gitmeleri haberindeki ayrıntıda şudur:
Öğrencileri okulun karşısındaki su çeşmesine bile götüremezsin. Önce gezi planı yapılır, Milli Eğitim Müdürlüğüne onaylatılır, Ailelerden izin dilekçesi alınır . . . . bir sürü prosedürü var.
Tamam öğrencilerin namaz kılması güzel bir şey, ilahi bir şey diyecek söz yok ama bunun öğretmenler aracılığıyla yapılması doğru olmaz. O zaman şöyle bir hak da doğar başka öğretmenlere "öğrencilerini alıp ibadet etmeye kiliseye götürmek"
Yani işi tek taraflı düşünemeyiz. Birşey ya yasaktır ya serbesttir. Birini serbest bırakıp diğerini yasaklayamazsınız.
Uğur Dündar için o ahber başarısızdır, katılıyorum ama şu da bir gerçek ki,
-----> Eğer Uğur Dündar hayatının herhangi bir yerinde EN UFAK bir kanunsuz ve ya ahlaksız iş yapmış olsaydı emin olun şu an çoktan HAPSE atılmıştı <-----

Bir tek haber mi ? Savunduğunuz şahsı hiç izlemesem neyse. Toplumu yönlendirme amaçlı psikolojik harekat haberlerini en alçakça şekilde yapan kişi de Uğur Dündar'dır.

Namaza gitme haberinde de velilerden izin alınmıştı. Mevzuyu haber yapan şeyin okulun kuralını ihlal etmek olduğunu düşünüyorsanız sizinle tartıştığım için şuracıkta oturur ağlarım. Namaz kılan öğrenci, mini etekli bayana saldırı, türbanlı doktor gibi haberlerin tek nedeni psikolojik harekattır. 28 şubat geçeli 15 yıl olacak ne çabuk unutuldu Fadime Şahin, Müslüm Gündüzler, Sisi'ler...

Uğur Dündar doğru düzgün bir adam olsaydı Aydın Doğan'ın tetikçisi de olmazdı. Bu da bir gerçek.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Uğur Dündar' ın işten AYRILMA nedeni kanallara yapılan BASKI dır. Bunun aksini söyleyen varsa Türkiye de yaşamıyor.
Hiçbir ticari şirket yoktur ki içerisine Mali Denetmenler giripte vergi cezası YAZAMASIN.
Tıpkı trafik polislerinin isteseler her araca bir sebepten ceza yazabilecek eksiklikler bulması gibi.
Maalesef ülkemizde şirketlerin bu gibi eksiklikleri bazıları için bir BASKI kaynağı olmuştur.
O yüzdendir ki Medya BASKI altındadır. O yüzdendir ki Uğur Dündar gibi gazeteciler islerinden AYRILMAK zorunda kalmıştır. Çünkü patronlara "Eğer böyle devam ederse yine DENETMENLERİ YOLLARIZ mesajı gelmiştir"
Malum patronlarda sütten çıkmış ak kaşık olmadıklarından arada dürüst gazetecilerinde ayağı kaymaktadır.
Olay şudur ki "Hukuki olarak Uğur Dündarı suçlayacağımız bişey yoktur" (Zira yaptığı her şeyin evraklarını düzenli bir şekilde sakladığını beyan etmiştir kendisi) bari karalayalım. Yani televizyon dünyası ŞOV DÜNYASI dır. Eğer halk şov sevmeseydi En çok sevilen ve izlenen kanal TRT olurdu.
Beğenip beğenmemek tabiki kişisel bişeydir fakat Uğur DündarCI ya da şuCU buCU gibi şeyler pek hoş değil zira kendi adıma KİMSECİ değilim, kimsenin de MÜKEMMEL olduğunu, HATASIZ olduğunu savunmam babamın bile ama Uğur DÜNDAR ortalama habercilerin üzerinde dürüst bir insandır benim gözümde.
Tetikçi demek ise hepten suçtur yani.
Yani tutupda alehinde yapılmış bi kaç haberi gösteripte "haklıyım" yargısına ulaşmak kendini kandırmaktır. İyi bir haberci olduğuna dairde bir sürü haber var. İşi gücü bırakıp bunları mı araştırayım şimdi :) Arayın bulun. İnanmak istediğinize de inanın.
Kimlerin damarına bastıysa, oyununu bozmaya çalıştırsa zamanında çok tehdit almıştır ailesi ve kendisi.

--- Mesaj Güncellendi ---

Bir tek haber mi ? Savunduğunuz şahsı hiç izlemesem neyse. Toplumu yönlendirme amaçlı psikolojik harekat haberlerini en alçakça şekilde yapan kişi de Uğur Dündar'dır.

Namaza gitme haberinde de velilerden izin alınmıştı. Mevzuyu haber yapan şeyin okulun kuralını ihlal etmek olduğunu düşünüyorsanız sizinle tartıştığım için şuracıkta oturur ağlarım. Namaz kılan öğrenci, mini etekli bayana saldırı, türbanlı doktor gibi haberlerin tek nedeni psikolojik harekattır. 28 şubat geçeli 15 yıl olacak ne çabuk unutuldu Fadime Şahin, Müslüm Gündüzler, Sisi'ler...

Uğur Dündar doğru düzgün bir adam olsaydı Aydın Doğan'ın tetikçisi de olmazdı. Bu da bir gerçek.

Bakın ne güzel geçmişte yapılanların farkındasınız ve o zamanda yaşamış çoğu kişi bu olaylara ya katkıda bulundu ya da ayağı kaydırıldı.
Peki son yıllarda etkisi giderek artan Psikolojik Harekatın(!) farkında mısınız ?
Yani Uğur Dündar a şimdiki yapılanların haksız olduğunu söylemek geçmişte yapılanları savunmak demek değil ki? Her halukarda gücü elinde tutanlar baskı kuruyor. Geçmişte yapıldığını düşünüpte artık şimdi yapılmadığını düşünmek bence garip.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bir laf vardır ; Arif in fikri ne ise zikri de odur. O yüzden tartışmanın lüzumu yok. Tv lere gelin ce tv denen olay fitne fesat ın kaynağı dir ,fayda bakımın dan insana çok fazla bir şey katmaz faydasını bir örnek ile verme gerekir ise nasil ki üzüm suyu belirli aramalardan geçip şarap yapılıyor ve üzümler ezildiğin de beraberinde ezilen çekirdeklerin şifa si çok az miktarda şarap a geçer ya tv lerin insana verdigi fayda okadar dır.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bir laf vardır ; Arif in fikri ne ise zikri de odur. O yüzden tartışmanın lüzumu yok. Tv lere gelin ce tv denen olay fitne fesat ın kaynağı dir ,fayda bakımın dan insana çok fazla bir şey katmaz faydasını bir örnek ile verme gerekir ise nasil ki üzüm suyu belirli aramalardan geçip şarap yapılıyor ve üzümler ezildiğin de beraberinde ezilen çekirdeklerin şifa si çok az miktarda şarap a geçer ya tv lerin insana verdigi fayda okadar dır.

ben de şöyle birşey duymuştum, hak vermiştim; her gün kanalizasyonun aktığı bir kanaldan bir gün süt aksa içermisin :)

televizyondan faydalandığını iddia etmek bundan ibaret

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şahsen ben o kanalizasyondan süt aktığında içiyorum, diğer zamanlar musluğu kapatıyorum :)
Tv hakkında yorumlar doğru ama gazeteler de aynı durumda, radyolar da hatta internet bile. Bi yerden yakalamak lazım hayatı. Misal SDN . Süt akıyor heryerinden :)
________
Yani konu uydu teknolojileri, Uğur Dündar'ın kanalı. Burada yaptığımız tartışma futbolcular için kavga eden taraftarlara benziyor :) Futbolcu kazandığı paraya bakar derdi taraftarı yorar misali.
Uğur Dündar için hayırlı olsun diyip çıkayım konudan :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
pardon ama bu adamı sevmeyen herkes cemaat çi mi oluyor. Genelleme yaparak insanı töhmet altın da bırakmayınız. Kimse internet ın sütten çıkma ak kaşık olduğunu söylemedi ama en azın dan tv ler gibi hayata at gözlüğü ile baktirmiyor. Malumunuz interneti de tv ler gibi yapmaya çalıştı lar ama şu aşamada başaramadı lar. Ilerde ne olur bilinmez .

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sende aynı şeyi tekrarlaıp durmaktan sıkılmadın mı??... Sen izlemeye devam et gerçi bundan sonra izleyecek bi Uğur Dündarınızda yok ama elimizde bi Birand var artık Mehmet Ali Birand la idare edin... Haa birde size uygun elimizde Ali Kırcayla Fatih Altaylı var tam size uygun...