Uğur Dündar, Doğan Grubu'ndan ayrıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O çocuklar eğitim kurumunda değil Cuma Vakti Cuma Namazına Camiye gittikleri için haber oldular!
O saat ders saati olsa zaten gidemezlerdi! Öğle arası cuma namazına giden öğrenciyi haber yapmak ve bunu çok büyük bir skandal gibi göstermek habercilik değil ısmarlama gündem yaratmaktır. Birilerine kalemini satmaktır...

Sende öğrenci oldun , o yaştayken kaçtane arkdaşın Öğle vaktinde cuma namazına gidiyordu ?
Kendi istekleriyle yapılan bir davranış değilki bu Öğretlemenleri toplayıp götürmüş , hangi hakla çocukları toplayıp namaza götürebilir ? yada bu Öğretmenin işimi ...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sende öğrenci oldun , o yaştayken kaçtane arkdaşın Öğle vaktinde cuma namazına gidiyordu ?
Kendi istekleriyle yapılan bir davranış değilki bu Öğretlemenleri toplayıp götürmüş , hangi hakla çocukları toplayıp namaza götürebilir ? yada bu Öğretmenin işimi ...

Ben sorusu yanlış olmuş... Ben ilk okuldan başlayarak cuma namazları sürekli öğle arasına geliyordu ve kendi isteğimizle gidiyorduk...

Bir keresinde saat ileri geri alma döneminde cuma namazı vakti ders saatine denk gelmişti...

o gün gündüz ders sayısını 4 yapıp 1 saati öğleden sonraya vermişlerdi... O ertelenen ders Milli Güvenlik Hocasının dersiyle 100 Başı girerdi derse adam bir iki sorguladı kim hangi yetkiyle bu dersin saati değişti diye ama o da milletin Cuma Namazına gitmesi için ders saatinin uyarlandığını anlayışla karşıladı...

Öğretmenin çocukları namaza götürmeleri ise bir İDDİA tek taraflı dinlersen sen zorla götürdüler diye bile düşünebilirsin....
Ancak öğretmen çocukları pikniğe götürebilir, müzeye götürebilir, tiyatroya götürebilir, eğlenmeye götürebilir ama namaza götüremez de diyebilirsin...

Bu ülkenin toplumuna bu kadar yabancı bu kadar ters olmayın!
Yaşadığınız coğrafyadaki insanlara bir bakın ve onların inançlarına saygı duyun...

Bu ülkede ne şekilde olursa olsun Namaz Kılmak ne utanılacak bir şeydir ne de bir suçtur!

Eğer bu ülkede namaz kılmak insanları namaz kılmaya davet etmek bir suç haline geldiyse zaten burası Şehitler vererek gavurlardan temizlediğimiz topraklar değildir!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
o zaman senin dediğine göre nerden baksan 10 senedir Cuma namazlarına Toplu halde okullarda gidiliyordu olağan bir durumdu ben bilmiyordum doğrumu ?

Kimsenin inançlarına karşı çıktığım yok Müslümanız elbet namaza gidicez , orucumuzu tutacaz kimse buna karışamaz . Öğrenci gelir vaziyenini anlatır iznini alır (derste bile olsa ) gider , İzni vermeyen öğretmeninde , hükümetinde ta...

Okulda özel bir oda açılır burda kıldırılır buna karşı çıkanında... ama cemaat gibi 20 kişiyi götürüp başında durması yanlış .

pikniğe götürebilir, müzeye götürebilir, tiyatroya götürebilir, eğlenmeye götürebilir ama namaza götüremez de demiyorum elbet götürür ama zoraki olmamalı isteğe bağlı olmalı , lakin benim zamanım için söylüyorum 87 doğumluyum aramızda 3 yıl var , hiç bir öğretmenin Cumaya gitmek isteyen varmı yoksa istemeyen varmı sorusunu hayır diyebilecek öğrenci tanımıyorm. (Mahalle baskısı sebebiyle psikolojik olarak )

Öğrenci öğrenciyi davet etsin hatta birlik olup hepsi gitsin ne mutlu onlara , Ama öğretmen çağrırsa yanlış olur. İş hayatı gibi düşün Patronun seni Cumaya çağrıyor hadi gitme !! umarım anlatabilmişimdir.

Kurtuluş savaşını , Kürtlerimizle , Türklerimizle , hatta bize inanan Azınlıklarımızla kazandığımızı unutmadm , o zamanki şartlarda bile 5 vakit namazını aksatmadan savaşan şehitlerimizi unutmadım. (Atatürk komutasında)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim Uğur Dündar konusundaki sıkıntım açık!

Haber AMAÇLI olduğu için Objektif değil! Objektif olmayan bir haberde gerçek diye sunulan hangi iddia doğrudur diyebiliriz!

Haberde gördüğümüz Öğrenciler ve Öğretmenlerin aynı camide cuma namazı kılıyor olmaları!

Eee bundan daha doğal ne var namaza gidenler okula en yakın camiye gidecekler...

Buradan belli bir video çekiliyor...

Sonra Öğretmenler Öğrencileri Zorla Namaza götürdüler!!!
Zorla olduğunu kim söylüyor U.D. Haber maksatlıyken ben bu bilgiye neden itimat edeyim?

Yine videoda görüldüğü üzere camide en fazla bir sınıf kadar öğrenci ve 5-6 tane öğretmen var...

Eğer öğretmenlerin telkinleri mahalle baskısı yaratsaydı o camide 25-30 öğrenci değil okulda ne kadar erkek öğrenci varsa hepsinin olması gerekirdi!
Ortada bir zorlama ya da organizasyon olmadığı öğrencilerin sayısından bile anlaşılabilir...

Bunların hepsi teferruat...

Uğur Dündar bu NAMAZ olayını bir SKANDAL olarak haber yaparak amacını ortaya koymuştur!
Öğrencilerimizin çocuklarımızın en büyük sıkıntısı ZORLA DAHİ OLSA Kıldırılan NAMAZ mı?

Uğur Dündar efendi Cumaya giden Öğrencileri Gizli Kameraya alacağına
Okul Çevresindeki Torbacıları Gizli Kameraya alsa eli öpülecek adam olurdu!

Namaz kılan öğrenciler yerine
Okul çevresindeki öğrenci çeteleşmelerini kavgalarını gizli kameraya alıp gündem yapsa bu gazeteciliğin hası olurdu...

Ne bileyim Üniversitelerde SAĞDAN - SOLDAN oluşturulan grupların, hiç bir gruba üye olmayan öğrencilere yaptıkları baskıyı haber yapsa, Okullarda REİS diye gezip milletin kılığına saçına tüyüne karışan sözde vatansever tipleri haber yapsa üniversite gençlerine en büyük yardımı yapmış olurdu!

Ama bunlar bu ülkede sorun sıkıntı değil...
bu ülkede SKANDAL 20-30 tane öğrencinin Cuma Namazı Kılmaları...

Kimse bana bunun objektif bir haber olduğunu anlatmasın...
Bu haber değil TOPLUM MÜHENDİSLİĞİDİR!...
Bir kesim insanı ŞERİAT Geliyor korkusuna mahkum edip onları yönetmeye çalışanlara hizmet etmektir...
Topluma SANAL Korkular pompalamaktır...

Uğur Dündar masum değil!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kanıtlanmadı diyorsunuz yaniii..
Gözünüzü kulağınızı bi açında şöyle bi etrafınıza bi bakının siz yaa..

Özür dilerim yanlış okumuşum evet bilmem kaç milyon dolar ceza kesilmiş ve uğur dündar onuda haber yapmş , programın linkini atmamı istermisin ?

---------- Post added at 04:21 ---------- Previous post was at 04:09 ----------

Benim Uğur Dündar konusundaki sıkıntım açık!

Haber AMAÇLI olduğu için Objektif değil! Objektif olmayan bir haberde gerçek diye sunulan hangi iddia doğrudur diyebiliriz!

Haberde gördüğümüz Öğrenciler ve Öğretmenlerin aynı camide cuma namazı kılıyor olmaları!

Eee bundan daha doğal ne var namaza gidenler okula en yakın camiye gidecekler...

Buradan belli bir video çekiliyor...

Sonra Öğretmenler Öğrencileri Zorla Namaza götürdüler!!!
Zorla olduğunu kim söylüyor U.D. Haber maksatlıyken ben bu bilgiye neden itimat edeyim?

Yine videoda görüldüğü üzere camide en fazla bir sınıf kadar öğrenci ve 5-6 tane öğretmen var...

Eğer öğretmenlerin telkinleri mahalle baskısı yaratsaydı o camide 25-30 öğrenci değil okulda ne kadar erkek öğrenci varsa hepsinin olması gerekirdi!
Ortada bir zorlama ya da organizasyon olmadığı öğrencilerin sayısından bile anlaşılabilir...

Bunların hepsi teferruat...

Uğur Dündar bu NAMAZ olayını bir SKANDAL olarak haber yaparak amacını ortaya koymuştur!
Öğrencilerimizin çocuklarımızın en büyük sıkıntısı ZORLA DAHİ OLSA Kıldırılan NAMAZ mı?

Uğur Dündar efendi Cumaya giden Öğrencileri Gizli Kameraya alacağına
Okul Çevresindeki Torbacıları Gizli Kameraya alsa eli öpülecek adam olurdu!

Namaz kılan öğrenciler yerine
Okul çevresindeki öğrenci çeteleşmelerini kavgalarını gizli kameraya alıp gündem yapsa bu gazeteciliğin hası olurdu...

Ne bileyim Üniversitelerde SAĞDAN - SOLDAN oluşturulan grupların, hiç bir gruba üye olmayan öğrencilere yaptıkları baskıyı haber yapsa, Okullarda REİS diye gezip milletin kılığına saçına tüyüne karışan sözde vatansever tipleri haber yapsa üniversite gençlerine en büyük yardımı yapmış olurdu!

Ama bunlar bu ülkede sorun sıkıntı değil...
bu ülkede SKANDAL 20-30 tane öğrencinin Cuma Namazı Kılmaları...

Kimse bana bunun objektif bir haber olduğunu anlatmasın...
Bu haber değil TOPLUM MÜHENDİSLİĞİDİR!...
Bir kesim insanı ŞERİAT Geliyor korkusuna mahkum edip onları yönetmeye çalışanlara hizmet etmektir...
Topluma SANAL Korkular pompalamaktır...

Uğur Dündar masum değil!

Uğur Dündar masum değil sonuna kadar katılıyorum o pozisyona gelene kadar birşeylerin altına gireceksin tabir-i caiz ise , Ama şu bir gerçek Hükümete ve haksızlığı karşı ağzı iyi laf yapan biri ,

http://www.youtube.com/watch?v=XJdXUDIebus link bu yoruma açık belliki düşüncelerimiz uyuşmuyo zorlamaya gerek te yok bence yanlış sence değil.. Dediğim gibi ben bu yaşıma kadar böyle birşey görmedim.
Olması gereken bumu yine tartışılır..

Hassas konular bunlar, ama bunları dile getiren gazeteciler TBMM ye giremiyorsa , işlerinden olma korkusu yaşıyorlarsa veya Ergenekon sanığı olarak tutuklanma gibi korkuları varsa Düşünce özgürlüğünde sıkıntı var derim.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yavaş ol efendi,bu forumda siyaset yasak,bilmem anlatabildim mi?

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Asıl üzülmemiz gereken özgür basın kavramının kapanmak üzere olduğu bir döneme girdiğimiz... Yazık ya... Uğur Dündar gibi herkesin güvendiği dürüst bir insana da bunlar yapılıyorsa artık söylenebilecek tek söz : Demokrasinin ruhuna el-fatiha :)

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
doğan grubunun vergi kaçırma muhabbeti nedense birilerinin kanına dokunmaya başlayınca medya gücüyle o zaman ortaya çıkmıştır anlayan anladı Uğur Dündar konusuna gelincede her insan hayatında bir kaç hata yapmıştır buda onun hatalarından biridir bu adamın yaptığı doğru haberler yanlışlarından fazla ve gündemi etkileyici olmuştur o yüzdende başarısız sayamazsınız senelerdir mesleki açıdan zirvede olan bir insandan bahsediyoruz bu kadar kolay hakkını yemek mantıksız.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
öğrencilerin cuma namazına gitmesini haber yaptıkdan sonra benim açımdan bitmişti zaten.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Asıl üzülmemiz gereken özgür basın kavramının kapanmak üzere olduğu bir döneme girdiğimiz... Yazık ya... Uğur Dündar gibi herkesin güvendiği dürüst bir insana da bunlar yapılıyorsa artık söylenebilecek tek söz : Demokrasinin ruhuna el-fatiha :)
Herkesin güvendiği ve dürüst derken lütfen kendi adınıza konuşunuz.Aydın Doğan ın zor zamanlarında,Uğur Dündar ona kalkan olmuş bir kişidir.Demokrasi bu ve bunun gibiler yüzünden zaten sekteye uğramıştı.Bu Anchorman ların gidişiyle özlenen Demokrasiye tekrar kavuşacağız.Merak Buyurmayınız.
Artık Uğur Dündar,bundan sonraki hayatında Arenayı yapmaya devam etsin.Fırıncıların,pastahanecilerin,kasapların korkulu rüyası olmaya devam etsin.
Bu arada Dağlıca daki çocukları unutmayacağız,unutturmayacağız diye bir çok kez yayın yapmıştı.Ama çok geçmedi 2 hafta sonra herşey unutuldu.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uğur DÜNDAR denilince.....he şimdi hatırladım.
Cuma namazı kılan öğrencileri yasa dışı gösteri yapıyormuşcasına kanalında allandıra ballandıra anlatan kişi.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
o adamın iftira haberleri yüzünden işinden kovulan hatta intihar eden insanlar var bu dünyada.

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
[video=youtube;p-PMAus60Wo]http://www.youtube.com/watch?v=p-PMAus60Wo[/video]

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Herkesin güvendiği ve dürüst derken lütfen kendi adınıza konuşunuz.Aydın Doğan ın zor zamanlarında,Uğur Dündar ona kalkan olmuş bir kişidir.Demokrasi bu ve bunun gibiler yüzünden zaten sekteye uğramıştı.Bu Anchorman ların gidişiyle özlenen Demokrasiye tekrar kavuşacağız.Merak Buyurmayınız.
Artık Uğur Dündar,bundan sonraki hayatında Arenayı yapmaya devam etsin.Fırıncıların,pastahanecilerin,kasapların korkulu rüyası olmaya devam etsin.
Bu arada Dağlıca daki çocukları unutmayacağız,unutturmayacağız diye bir çok kez yayın yapmıştı.Ama çok geçmedi 2 hafta sonra herşey unutuldu.

Kendi görüşümü söyledim ve benim gibi düşünen milyonlarca insan var bu ülkede... Siz aynı düşünmeyebilirsiniz ama bana göre Uğur Dündar kovulma pahasına hükümete karşı muhalefet edebilen dürüst bir insandır. Eğer muhalefet etmesi hoşunuza gitmiyorsa o zaman başka, bu objektif bakış açısı değildir. Ayrıca Demokrasiyi sekteye uğratanları arıyorsanız konuşacak çok şey var ama bu forumda siyaset yasak. Ayrıca Dağlıca' daki olayın unutulmasının baş sebebinin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Örnek olarak Başbakan ve medya yöneticilerinin 19 Ekim'deki Hakkari - Çukurca'daki saldırı sonrasında Başbakanlık' ta yaptığı toplantıyı araştırın, medyanın topyekün neden sustuğunu daha iyi anlarsınız...

Ayrıca Demokrasiyi tam anlamamışsınız. Demokrasi baskı ve dayatmayla kurulabilecek bir rejim değildir...

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kendi görüşümü söyledim ve benim gibi düşünen milyonlarca insan var bu ülkede... Siz aynı düşünmeyebilirsiniz ama bana göre Uğur Dündar kovulma pahasına hükümete karşı muhalefet edebilen dürüst bir insandır. Eğer muhalefet etmesi hoşunuza gitmiyorsa o zaman başka, bu objektif bakış açısı değildir. Ayrıca Demokrasiyi sekteye uğratanları arıyorsanız konuşacak çok şey var ama bu forumda siyaset yasak. Ayrıca Dağlıca' daki olayın unutulmasının baş sebebinin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Başbakan ve medya yöneticilerinin olay sonrasında Başbakanlık' ta yaptığı toplantıyı araştırın, medyanın topyekün neden sustuğunu daha iyi anlarsınız...

Ayrıca Demokrasiyi tam anlamamışsınız. Demokrasi baskı ve dayatmayla kurulabilecek bir rejim değildir...
Demokrasi sözcüğünden herkes kendine göre bir anlam çıkarabilir,hatta anlamının herkese göre değişmeside Demokrasidir.Uğur Dündar da yaptığı tüm haberleri Demokrasinin arkasına sığınarak yaptı.Cuma namazı kılanlarıda Demokrasi ve laikliğin elden gideceğini düşünerek haber yaptı.O zaman için Aydın Doğan In değirmenine su taşıdı.Artık işi bitti kartel medyasının bu ve bunu gibi tiplerle,yada hükümet ile iyi geçinmeyi seçti şu aralar Aydın Doğan.Onun için onun pozisyonuna uygun tüm yerler dolu olduğundan..! kibarca kovuldu.
Yukarıda söylediğim gibi sizin Demokrasi anlayışınızla benim ki aynı olmaz olamaz.Bu gibi medya dinazorları gitsin ki yerine gençler gelsin,objektif haber yapanlar gelsin.Ülkemin insanlarının dinini,saçını ,sakalını araştırmasın,işlerini yapsın.
Ama siz destekçileride üzülmeyiniz kendine göre bir kapı bulur Uğur Dündar.
Diğer bir sürü medya dinazoru daha var,onlara yer bulunurmu bekleyip göreceğiz.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Demokrasi sözcüğünden herkes kendine göre bir anlam çıkarabilir,hatta anlamının herkese göre değişmeside Demokrasidir.Uğur Dündar da yaptığı tüm haberleri Demokrasinin arkasına sığınarak yaptı.Cuma namazı kılanlarıda Demokrasi ve laikliğin elden gideceğini düşünerek haber yaptı....

sadece bu kısma hatta sonunadır yorumum. bir şeyi gözden kaçırmayalım. İnsanları dini inançları gereği ile yargılamak bize düşmez. Bu böyle olduğunda avrupa birliği diye yırtınan bir ülke olduğumuz gerçeği ile yüzleşiriz. İlgili haberde Uğur Dündar kadar o çocukların oraya tıkışmasına müsaade edenler de var. Ama suçu bir kişiye yıkmak ( hele ki karşınızda ise ) her zaman çok kolay olmuştur.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
sadece bu kısma hatta sonunadır yorumum. bir şeyi gözden kaçırmayalım. İnsanları dini inançları gereği ile yargılamak bize düşmez. Bu böyle olduğunda avrupa birliği diye yırtınan bir ülke olduğumuz gerçeği ile yüzleşiriz. İlgili haberde Uğur Dündar kadar o çocukların oraya tıkışmasına müsaade edenler de var. Ama suçu bir kişiye yıkmak ( hele ki karşınızda ise ) her zaman çok kolay olmuştur.
Çocukların Cuma Namazı için saf tutmasını 'tıkışma' olarak mı görüyorsunuz.Eğer böyle görüyorsanız sizinde Demokrasi ,Özgürlük anlayışınızda bu imiş demek ki.

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Demokrasi sözcüğünden herkes kendine göre bir anlam çıkarabilir,hatta anlamının herkese göre değişmeside Demokrasidir.Uğur Dündar da yaptığı tüm haberleri Demokrasinin arkasına sığınarak yaptı.Cuma namazı kılanlarıda Demokrasi ve laikliğin elden gideceğini düşünerek haber yaptı.O zaman için Aydın Doğan In değirmenine su taşıdı.Artık işi bitti kartel medyasının bu ve bunu gibi tiplerle,yada hükümet ile iyi geçinmeyi seçti şu aralar Aydın Doğan.Onun için onun pozisyonuna uygun tüm yerler dolu olduğundan..! kibarca kovuldu.
Yukarıda söylediğim gibi sizin Demokrasi anlayışınızla benim ki aynı olmaz olamaz.Bu gibi medya dinazorları gitsin ki yerine gençler gelsin,objektif haber yapanlar gelsin.Ülkemin insanlarının dinini,saçını ,sakalını araştırmasın,işlerini yapsın.
Ama siz destekçileride üzülmeyiniz kendine göre bir kapı bulur Uğur Dündar.
Diğer bir sürü medya dinazoru daha var,onlara yer bulunurmu bekleyip göreceğiz.

Kesinlikle sizinle benim Demokrasi anlayışımız çok farklı. Takılmışsınız bir Aydın Doğan' a. Söz konusu olan Aydın Doğan değil hala anlamadınız mı? Madem medya karteli bitirilmek isteniyor ve yandaş değil de özgür medya oluşturulmak isteniyor o zaman AB uyum yasalarındaki hükümler kabul edilir ve daha özgür tarafsız bir medya düzenine kavuşur Türkiye. Örneğin Banka ve Holding sahiplerinin medyadan elleri çektirilsin ve basına hükümetin hiçbir şekilde baskı yapamıyacağı bir düzen getirilsin hepimiz destekleyelim. Ama henüz önümüzde bir ATV - SABAH satışı gibi örnekler dururken nasıl olur da objektif haber yapanların gelebileceğine inanmamızı beklersiniz. Ayrıca kendiniz yazmışsınız Aydın Doğan' ın hükümetle iyi geçinmek zorunda kaldığını. Bu da medya kartelinin bitmediğini sadece baskı zoruyla taraf değiştirdiğini gösterir.

Her fırsatta düşüncelerini beğenmediğiniz insanları din düşmanlığı ile suçlama kolaycılığından da vazgeçin. Din elden gidiyor, din düşmanları denilerek öldürülen insanlar var bu topraklarda...

Ayrıca siz merak buyurmayın, Uğur Dündar kalitesindeki bir insan için medyada yer almak o kadar zor bir olay değil... Asıl yalakalık yapanlar düşünsün. Bugün güçlü olanların sonsuza dek aynı yerde olamayacaklarını tarih her zaman göstermiştir.

Bekleyip göreceğiz...

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çocukların Cuma Namazı için saf tutmasını 'tıkışma' olarak mı görüyorsunuz.Eğer böyle görüyorsanız sizinde Demokrasi ,Özgürlük anlayışınızda bu imiş demek ki.
demagojiye gerek yok. ne demek istediğimi gayet de iyi anladınız. ikili anlamamazlığa vurulmuş tartışmaya ise hiç gerek yok !!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Her fırsatta düşüncelerini beğenmediğiniz insanları din düşmanlığı ile suçlama kolaycılığından da vazgeçin. Din elden gidiyor, din düşmanları denilerek öldürülen insanlar var bu topraklarda...

Kimsenin kimseyi Din düşmanlığı ile suçladığı yok ki zaten,ortada dangalakça yapılmış,komedi gibi bir haber var.Bunda yapan büyük gazeteci Uğur DÜNDAR.....!
Bu topraklarda dinini yaşamak isteyip yaşayamayan 2. sınıf insan muamelesi gören insanlarda var.Hatırlatırım.

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

demagojiye gerek yok. ne demek istediğimi gayet de iyi anladınız. ikili anlamamazlığa vurulmuş tartışmaya ise hiç gerek yok !!
Demogoji yapan yok, ibadeti tıkışma olarak görüyorsanız.Sizin gibilerlede tartışmayada hiç niyetim yok...Farklı düşünüyoruz,buda normal.Ama kimse buraya yazarken rütbesinin arkasına sığınıpta bir şey yazmıyor.

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Neyse konuyu daha fazla uzatmadan son sözümü söyleyeyim;

Herkesin fikri ve düşüncesi kendine. Neticede Demokrasi herkesin fikrini ve düşüncesini özgürce söylemesi ama kimsenin kendi fikrini ve düşüncesini karşısındakine zorla dayatmamasıdır öncelikle. :)

Ayrıca Shiftdelete' e bizlere bu paylaşma ortamını sağladığı içinde teşekkürler... :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Neyse konuyu daha fazla uzatmadan son sözümü söyleyeyim;

Herkesin fikri ve düşüncesi kendine. Neticede Demokrasi herkesin fikrini ve düşüncesini özgürce söylemesi ama kimsenin kendi fikrini ve düşüncesini karşısındakine zorla dayatmamasıdır öncelikle. :)

Ayrıca Shiftdelete' e bizlere bu paylaşma ortamını sağladığı içinde teşekkürler... :)

Demokrasi güzel şey hakikaten ,herkes bundan farklı bir anlam çıkarsada..!
Demokratik ortamlarda sizin gibi insanların ve SDN gibi forumların artması dileklerimle.:)

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Demokrasi güzel şey hakikaten ,herkes bundan farklı bir anlam çıkarsada..!
Demokratik ortamlarda sizin gibi insanların ve SDN gibi forumların artması dileklerimle.:)

Teşekkürler, ben de dileklerinize katılıyorum. :)

Herkesin fikri aynı olmak zorunda değil tabii ki. Ortak paydamız Demokrasi... :)

SDN' den vazgeçememin sebebi de bu güzel ortam zaten. :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bunu haber yapan

[video=youtube;XJdXUDIebus]http://www.youtube.com/watch?v=XJdXUDIebus[/video]

Ama bunu es geçen alemci gençliğin bir numarası

[video=youtube;nI-dowNUrmg]http://www.youtube.com/watch?v=nI-dowNUrmg&feature=related[/video]

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
NTV ekranında Can Dündar yok, Ruşen Çakır yok, Banu Güven yok, Çiğdem Anad yok. Hatta Mehmet Barlas ve Emre Kongar'ın tartışma kültürü açısından bir ekol yaratan programları bile yok. Bunların olmadığı bir ekranın patronu Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'i istemez. :) :)

Herşey gayet açık ve net. :)