uğur dündar yalanı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angoren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Doğan Medya Grubu, "Aktütün'de öğretmen olmadığı için eğitim verilmediği" iddialarını sürdürürken, gazete ve TV ekranlarında kullanılan 11 yaşındaki öğrenciye, "Öğretmenimiz yok" demesi için 50 YTL verildiği ortaya çıktı.

Doğan Medya Grubu, usta tahrikçisi Uğur Dündar'ın gündeme getirdiği ancak Milli Eğitim Bakanı'ndan Vali ve Kaymakamına kadar tüm yetkililerin yalanladığı “Aktütün'de öğretmen olmadığı için eğitim verilmediği” iddiasını dün de sürdürürken, 11 yaşındaki öğrencinin bu yönde açıklamalarda bulunmaya parayla razı edildiği ortaya çıktı. Dündar ve ekibi, “Öğretmensiz okulunu anlattı” diye ekranlara taşıdığı ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Çiçek Aysal'a “öğretmenimiz yok” demesi için 50 YTL vermiş.

YAKINLARI DOĞRULADI

Terörist baskın sonucu 17 şehit verdiğimiz Hakkari Şemdinli'deki karakolun yakınındaki Aktütün Köyü'nden olan Çiçek Aysal'ın yakınları “para olayı”nı doğruladı. Çiçek Aysal'ın amcası İmran Aysal, “Köyümüzün okulunda öğretmen sıkıntısı yok. Okul Jandarma tarafından 2005'te yapıldı. Bu tarihten bu yana hizmet veriyor. Okulumuzun öğretmeni olmadığı yönündeki iddialar doğru değil. İki öğretmen görev yapıyor. Yeğenime ‘Öğretmenimiz yok' açıklamasından sonra 50 milyon vermişler. Bu yönde açıklamalarda bulunan diğer öğrenciye de yine 50 milyon vermişler. Bunu bana yeğenim söyledi. Ancak niçin verdiklerini söylememişler. Para verenleri de tanımıyoruz. Muhtemelen televizyoncular verdi bu paraları, bu yönde açıklamalarda bulunmaları için” dedi.

BABAYA 10 MİLYARLIK TEKLİF!

Uğur Dündar ve ekibinin, yalan haberlerini sürdürmek için Çiçek Aysal'ın babası Sami Rahim Aysal'a da para teklif ettiği ortaya çıktı. Baba Aysal'a “Kızının canlı yayına çıkarak bu şekilde konuşmasını sağlarsan sana 10 milyar lira veririz” demişler. Aktütün Köyü Muhtarı Cever Çalışkan, “Öğrencinin Star televizyonundaki ‘öğretmenimiz yok' açıklamasını görünce şaşırdım. Nasıl böyle der? Okulumuzda eğitim sürüyor, öğretmenimiz var, öğretmenlerden biri hem de bu öğrencimizin akrabasıdır. Aksi yöndeki söylemlerin altında para vardır. Televizyoncular çocuğu ve babasını kandırmış. Bizzat babasından duydum. Bana ‘Kızımı Şemdinli'ye götürüp canlı yayında konuşturacağım, karşılığında bana 100 milyar lira verecekler' dedi” şeklinde konuştu.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜYOR

Doğan Grubu ve geçmişte birçok yalan habere imza atan Star Tv Haber Grup Başkanı Uğur Dündar'ın bu tavrı eğitimciler tarafından tepkiyle karşılanırken, “terör örgütünün ekmeğine yağ sürülüyor” şeklinde değerlendiriliyor. Eğitimciler “Güneydoğu'da eğitim sorunu olduğu doğrudur. Ancak haberlere konu edilen köy okulunun öğretmeninin olmadığı iddiası tüm yetkililerce defalarca yalanlandı. Buna rağmen, hükümete vurma adına aksi yönde yayın yapmak terör örgütünün ekmeğine yağ sürer” diyor.
İşte ‘yok' denilen öğretmenler

Doğan Medya Grubu, “Aktütün'de öğretmen olmadığı için eğitim verilmediği” iddiasını dün de sürdürürken, Aktütün İlköğretim Okulu'nda 2 öğretmen bulunduğunu ortaya çıkardık. Aktütün İlköğretim Okulu'nda çekilen bu fotoğraflarda öğrenciler, öğretmenleri Cevdet Arıcı ve Kadir Sönmez ile bir arada görülüyor. Karedeki üçüncü kişi ise, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Kemal Seyitoğlu.

basından. (habervaktim.com)

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence sen yalansın.

Ekrana gelen görüntülere baktığımızda çoçuklara para verilmiştir dedim. Neden mi ? Nedeni çok basit. Ordaki halk televizyona çıkmaya cesaret edemez. Sebebi terördür.
Tabi bunu yersen.....:D

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeşim sen ne zaman böyle cepten laikçi ve atatürkçü adamların maskesini düşüren bi haber olsa inanmamakta ısrar ediyorsun. neyse. bakalım uğur dündar'ı iyi takip et. yalanlarsa ve ispat ederse ben buradan özür dileyeceğim hem senden hem dündardan.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Haber Linki http://www.habervaktim.com/yazaryazdir.php?id=7898

Bence sen yalansın.

Ekrana gelen görüntülere baktığımda çoçuklara para verilmiştir dedim. Neden mi ? Nedeni çok basit. Ordaki halk televizyona çıkmaya cesaret edemez. Sebebi terördür.

Tebrik ederim! :razz: Adamlar terörden korkuyor çıkamıyor ama cebine 50 lira gibi muazzam değeri olan parayı koyunca büyük bir cesaret kazanıyorlar. Onlara bişey olsa da aldıkları parayla yakınları rahat eder :icon_-1:

bodrumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karşıt taraf bir gazete laikçilere ve Atatürk e laf atmaktan geri kalmayan yeşil sermaye ne yazmasını bekliodun ki....

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gazetecilik mesleğine yıllarını vermiş ve Türk milletinin güvenini kazanmış olan Uğur Dündar bu suçlamalara gereken cevabı verdi zaten.

Ayrıca haberi yapan Turgut Erat abimi yakından tanırım öyle sahtekarlıklarla işi olmayacak kadar temiz bir gazetecidir.

Vakit gazetesinin bu şekil haberlerine alıştık.Yenilerini bekliyoruz.

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Gazetecilik mesleğine yıllarını vermiş ve Türk milletinin güvenini kazanmış olan Uğur Dündar bu suçlamalara gereken cevabı verdi zaten.

Ayrıca haberi yapan Turgut Erat abimi yakından tanırım öyle sahtekarlıklarla işi olmayacak kadar temiz bir gazetecidir.

Vakit gazetesinin bu şekil haberlerine alıştık.Yenilerini bekliyoruz.

Zaten bir tek Uğur Dündar ve ekibi doğru..

"Gazetecilik mesleğine yıllarını vermiş ve Türk milletinin güvenini kazanmış olan Uğur Dündar" diyorsun..

Soru şu; Doğan Medya gurubu yalan haberden dolayı sabıkalı.. Ve hemen her 3 haberinden 2 si tekzip yiyor.. Türk milletinin güvenini kazanmış ( senin ifadenle bana göre değil ) biri neden hala o gurup için çalışıyor?

Bana göre gelmiş geçmiş en iyi taklacılardan biridir Uğur Dündar..

Başkasının yolsuzlukları peşine "Arena" programıyla düşerek her defasında patronunun psiliklerini örtmeye çalıştı..

Golf muhabbeti bile kendisini özetliyor..

Geçelim bunları..

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Vakit : kötü

Doğan : Vakiti Tercih ederim

Olay bu kadar basit

Not: Vakit ( sataşmalardan gazete okunmuyor. Hepsi öyle gerçi) Epeydir bakmıyorum

emirkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu haberlerı tek Doğan medya yapmadı tüm kanallar da vardı
bır kac başbakanımın özgür medya dedı kanallar harıc