UFO'ların varlığı kanıtlanıyor mu?

Ozgurky

Profesör
Katılım
26 Nisan 2009
Mesajlar
2,698
Reaksiyon puanı
14
Puanları
38
654234_detay.jpg



Botni Körfezi'nin dibinde tesadüfen bulunan batık bilim adamlarını şok etti!

İsveç ile Finlandiya arasındaki denizin dibinde UFO'ya ait olabileceği düşünülen bir kalıntı bulunduğu bildirildi.

Daily Mail'in haberine göre, araştırmacılar asırlık bir gemi batığını sonarla tararken, deniz yatağında tıpkı bir UFO'ya benzeyen bir nesne saptadılar.

Araştırmacılar, bunun Dünya'nın uzaylılar tarafından ziyaret edildiğinin somut göstergesi olabileceğini belirtiyorlar.

Deniz dibi keşif ekibi, söz konusu objenin etrafındaki kumda izler olduğunu, bunun da "UFO"nun düştükten sonra bir nevi "patinaj" yapmış olabileceğini gösterdiğini söylediler.

Araştırmanın başkanı Peter Lindberg, bunun yeni bir "Stonhenge" (İngiltere'de bulunan ve gizemini hala koruyan devasa taş çember) olmasının da ihtimal dahilinde olduğunu söyledi.

Lindberg, Botni körfezi'nin dibinde bulunan objenin genişliğinin 18 metre kadar olduğunu ve deniz yatağında çok açık bir şekilde görülebildiğini belirterek "Bu işi yaparken bir çok garip nesneye rastlarsınız ancak bu meslekte geçirdiğim 18 yılda böyle bir şeye hiç rastlamadım. Bunun biçimi gerçek bir daire" dedi. Lindberg, "Bu bir UFO ise paha biçilmez bir bulgu" dedi.

Bulgu UFO'cuları heyecanladırırken İsveç'te gazeteler haberi birinci sayfalarında duyurdular.

654234_8c365f7de0efa6e289b3f6434dbd6991.jpg



 

burns206

Profesör
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
1,866
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
olabilir :p uzay gemisindeki teknolojiyle 3'ncu dunya savasina da tam olarak hazir olmus oluruz artik :D
 

Mert Ahmet

Dekan
Katılım
16 Mayıs 2010
Mesajlar
5,706
Reaksiyon puanı
41
Puanları
48
asirlik gemi diyorsun kumda izler varmis uzay gemisi patinaj yapmis... bana inandirici gelmedi acikcasi haksiz miyim?
 

speedy

Doçent
Katılım
24 Mart 2011
Mesajlar
594
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
o izler düştüğü zaman olmuştur dostum tabi düşme olayı varsa, yani izlerde eskidir arada pati çekip çıkmaya çalışmıyordur:D
 

rozabay

Dekan
Katılım
4 Nisan 2009
Mesajlar
7,113
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Zaten başımıza ne gelirse isveç bilim adamlarından geliyor :D
 

BEFEGA

Profesör
Katılım
9 Kasım 2010
Mesajlar
1,441
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Ben inanıyorum arkadaş :) Var ve uzun yıllardır varlardı da zaten :) Koca evren sadece insanlar için yaratılmadı sanırsam :)

Anket açalım mı ? Uzaylılara inanıyor musunuz diye :) ???
 

7.43

Dekan
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
8,969
Reaksiyon puanı
332
Puanları
83
Bir şarkı vardı eskiden; palavra, palavra, palavra.
 

ReDo

Rektör
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Benim bildiğim tek UFO,Küçükken ben sobaya yaklaşırken Annemin bana bakarak "Ufff O" dediği Ufo'dur :p

Varsada çıksınlar artık arkadaş,Saklan saklan nereye kadar.
 

byharby

Profesör
Katılım
31 Ağustos 2009
Mesajlar
1,365
Reaksiyon puanı
21
Puanları
38
UFO yoktur; Amerikan yalanı Ufo vardır.
 

hakanarin

Asistan
Katılım
19 Aralık 2006
Mesajlar
185
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Uzaylı dediğimiz canlıların varlığının olabileceğini her zaman düşünmeme rağmen bunlar ile karşılaşmamızın mümkün olmayacağını da düşünmekteyim. Zira inancım gereği kuran'a baktığımda insanlar ile ilişkisi bulunan melekler, cinler, peygamberler vb. geçmesine rağmen bunların dışında hiçbir varlık ismi geçmemekte.

Peki bu UFO olayları nedir sorusuna gelirsek cevap çok basit. Amerika uzunca bir zamandır uzay araştırmaları için ayrılan bütçeyi UFO yalanları ile finanse etmiştir. Bir taraftan resmi olarak UFO'ları yalanlamış bir taraftan da el altından dedikoduların yayılması için elinden geleni yapmıştır.

Tekrar söylüyorum kahinat üzerinde başka canlıların var olması mümkündür ancak insanlık olarak bizim iletişim kurmamız pek mümkün görünmemektedir. İnsanlığın tarihini de düşününce bu kadar zamandır ortaya çıkmayan bir canlının bundan sonra çıkacağını düşünmek fazla iyimserlik olacaktır.
 

m!ndf!elds

Doçent
Katılım
18 Mart 2008
Mesajlar
894
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
İnsanlık tarihini düşünmeye gerek yok, evrende eğer bizden başka canlılar varsa bunların illa bizden çok daha ileri bir teknolojiye sahip olup bizi ziyarete gelmeleri gerekmiyor belkide yıllar sonra onları arama çabasına giricek olan canlılar bizleriz,belkide onlar bize UFO diye hitap edicek,belkide okadar bile gelişmişini bulamıycaz.
 

TEGİN

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
2,102
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Siz insanlar kendi kendinize iyiliği,güzelliği,mükemmeli bulamıyorsunuz ; bakın mesela dinler bile bunu başaramıyorlar(Hmm acaba dinler de mi yalan!)...O zaman yukarıdan birileri gelecek,sizden daha üstün birileri size iyiliği getirecek falan filan feşmekan...Yakında iş buraya gelir ya da yakın bir yerlere:tt2::glare:
 

mgsmus

Asistan
Katılım
1 Aralık 2009
Mesajlar
126
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Herşey öyle hızlı değişiyor ki insan herşeye ihtimal verebiliyor. Ben neden olmasın ki diyorum.

Varoluşun pergelini insan zihnine batırıp bir çember çizerek varlığın sınırını insan varoluşundan yola çıkarak tanımlayabilir, bu çemberin dışındaki herşeyi yok sayabilir, büyük patlama denen olayı insan zihninde başlayan bir olay olarak görüp evreni ve içindekileri sadece o genişleyen bilgi çemberinden ibaret olarak görebilirsiniz. Ama o çember gün geçtikte genişliyor ve birçok şey zamanla o çemberin sınırları dahiline giriyor. Neden birgün dünya dışı varlıklar, üzerinde canlı olan bir gezegen de çemberin içinde girmesin ki.

Belki UFO denince akla gelen uçan, ışık saçan daireler birer yalan. Belki kaçırılma olayları birer yalan. Belki aya yolculuk bir yalan, hepsi birer fantazi. Ama daha ne olduğunu bilmediğimiz, sınırının olup olmadığını bilmediğimizden kabaca sonsuz dediğimiz evren gerçek ve çember henüz çok dar.

Zaman bize çok şey gösterdi, dünün gerçeği bugünün yalan oldu ama hayal olanlar, fantazi olanlar da bir taraftan gerçek oldu. Babam bazen söyler, ilkokuldayaken, karpuz kitaplarda "Herhangi bir faydası olmayan, besin değeri düşük sulu meyve" olarak geçermiş. Şimdi öve öve bitiremiyorlar. Neden? Çünkü o zamanlar bilmiyorduk

Hayırlı Ramazanlar
 

KağanİSMAİL

Öğrenci
Katılım
29 Mayıs 2011
Mesajlar
89
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Kur 'an 'ı Kerim 'de, kesin yok ya da kesin var diyemeyiz.Mesela, İsra Suresi, 70.ayet:
"......yine onları, yarattıklarımızın birçoğundan cidden üstün kıldık."
Buradaki, "birçoğu" ifadesi, gerçekten düşündürücü.
Ben şimdi sorsam, insanlardan üstün bir varlık var mıdır diye belki cinleri örnek verebilirsiniz.Ama öyle olsaydı, "birçoğu" gibi, başka varlıkları da çağrıştırabilen bir ifade kullanılmazdı.Direk cinler denirdi zaten, insanlardan üstün olarak.
Ve bir du şu var(tam emin değilim, eğer yazdığım yanlışsa lütfen beni düzeltin), Kur 'an 'da 18.000 alem ifadesi de geçer.
İnsanlar alemi, hayvanlar alemi, bitkiler alemi, eeee geriye kalan 17.997 alem nerede?

Demek ki bizden başka akıllı yaratıklarda var gerçekten.
Ama günümzde görülen bu UFO 'lara falan açıkcası pek inanmamaktayım.Bence dünya dışı yaratıklar varsa, bu görülen şeyler onlar değil...

Ne bilim, işte böyle...:sleep:
 
Üst