UFO Dosyaları-Kehanetler ve Daha Birçoğu..

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar amatörcede olsa şu başlıktaki konularla ilgili kendime flash tabanlı bir site açtım:) Tabiki free sitelerden:D Ancak burda xm.com farkını gösterdi..

Bu arada tasarım biraz hazıra kaçtı ama çaktırmayın:D
Siteyi nasıl makul seviyede bir ziyaretçi sayısına ulaştırabilirm bu konu hakkında da yardımınıza ihtiyacım var..

Tüm görüşlerinizi,eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi esirgemeyin..Siteyi bi ziyaret edin hadi:)

thefuture.xm.com

TheFuture

Sanırım bu bölüme özel bu kontrol olayı:) Ama olsun gayet hızlı yayınlandı saoln:)

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saoln..ama içerik tutarmı siz ondan haber verin:D fazla umutlanmaym dmi:crying:

Bu arada bölüm moderatörü memet abi:D 2.mesajımı anında monteledin 1.ye bu ne hız:D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
tutar meraklısına ama tavsiye istersen nostradamusun altına birde erich von danikenin tanrıların arabaları eserini videoları yada kitabından bölümleri koyarsan daha bi ilgi çeker çünkü bu işin atası o adam sayılır bendeki kitabı 62. baskı mesela

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok saolun..ama tasarım bana ait değil dediğim gibi hazır:) yalan soylemek olmaz şimdi..zaten sayfa açıldığında çıkan baloncuk herşeyi özetliyor:D

Bide arkadaşlar şu arama motorlarıyla ilgili yardıma ihtiyacım var..Örneğin google önceki sitelirimi filan indexledi ancak bi türlü ilk sayfada göremedm kendimi:glare:

tutar meraklısına ama tavsiye istersen nostradamusun altına birde erich von danikenin tanrıların arabaları eserini videoları yada kitabından bölümleri koyarsan daha bi ilgi çeker çünkü bu işin atası o adam sayılır bendeki kitabı 62. baskı mesela

Gerçekten güzel bi fikir..kesinlikle uygularım artık:) Zaten biraz daha içeriğe ihtiyacım var..

Biraz fikir verin arkadaşlar öyle okuyup çıkmakla olmuyor:) Eleştirilerede razıyım yeterki yazın:D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bide beyler bu site PR olayinin mantığı nedir?

Hem google a kayıt ettik hala gönderemediler şu spider ları..Ne zaman indexliyceksiniz anlamadık ki..

BabaTurko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sık kullandığım linkler arasında yerini aldı bile..:hammer:

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Seo için Flash sitelerde çok sıkıntı çekersin. Flash CS4'te eklediler keyword kodları ama bundan ziyade içeriğin çıkması daha önemli. Senin yazılar dinamik olduğundan biraz avantajlı ancak yine de Flash olduğu için çok heveslenme SEO konusunda.

PageRank da ziyaretçi sayısıyla doğru orantıda artan bir değer. Seo'da dediklerim geçerli.

Sitenin içeriği ilgi çekici olabilir ancak sırf imlâ hatalarından dolayı benim bir daha gimeyeceğim bir site.
İmlâ hatalarını düzeltmeni tavsiye ederim.

O baloncuğun da yerini değiştir.
Yazıların önünü kapatıyor.

Tasarımın hazır olması önemli değil, ancak senin de birşeyler katman gerekiyor tasarıma.
Görseller olsun, yazı karakterleri olsun biraz daha zaman harcanması gerekiyor kanımca.

Hayırlı olsun siten bu arada :D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
small_hayta valla trstım ama saol eleştirilerin için:D Zira sırf sen istedin diye flash filan bırakmıycam sitede:D Zaten böyle bir içeriğe flash uygun gitmez diye düşünüyorum..Hele şu baloncuk orda durduğu sürece..Reklam olduğu için kaldıramıyoruzda..

Arkadaşlar bi tavsiyede bulunun başka birşey kurayım şu siteye..Joomla uygunmudur mesela? Hem fazla uğraştırmasın,hemde SEO açısından uygun olsun..Uygun derseniz hemen gidip çökerteyim siteyi:D

***Vay anasını demekten alamıyorum kendimi..Şu örneği bi inceleyin arkadaşlar..Site içeriğiylede gayet uyumlu diye düşünüyorum ama nasıl düzenliycez en ufak bi fikrim yok:mellow:

ÖRNEK

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
site süper olmuş ellerine sağlık konularda süper

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Uzaylılarla röportajlarınıda bekleriz :)

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnşallah oda olacak:D da arkadaşlar Joomla mi kursam diyorum?